پشتوانه این بانکها از برخی بانکهای دولتی هم قوی تره . بهترین بانک ایران در سال 2009 و 2010 از نظر امنیت .نقل قول:
همه بانکها چه دولتی چه خصوصی توسط بانک مرکزی تضمین شده هستند . حتی برخی از موسسات اعتباری .
Printable View
پشتوانه این بانکها از برخی بانکهای دولتی هم قوی تره . بهترین بانک ایران در سال 2009 و 2010 از نظر امنیت .نقل قول:
همه بانکها چه دولتی چه خصوصی توسط بانک مرکزی تضمین شده هستند . حتی برخی از موسسات اعتباری .
ممنونم از جوابتون برای سود روزشمار کدوم بانک یا موسسه رو پیشنهاد میکنین؟
خواهش میکنم .نقل قول:
با توجه به اینکه شما میخواین جای مطمئن باشه پولتون فقط موسسه مهر و قوامین خوبه . بقیه رو هوان . یه روز منحل میشن . یه روز ادغام میشن . حساب کتاب درستی ندارن .
در مورد بانک هم نهایت سودی که پرداخت میشن واسه روز شمار 10 درصد شاید باشه اونم در شرایط خاص . در نتیجه من بهتون یکی از دو موسسه بالا رو پیشنهاد میکنم .
به نظر من این 2 موسسه (قوامین و مهر) برای سود روز شمار خوب هستننقل قول:
موسسه قوامین (سود روز شمار 18%)
موسسه مهر (رویان مهر روز شمار تا 100,000,000 ریال----->17%)
موسسه مهر (رویان مهر روز شمار از 100,000,001 تا 500,000,000 ریال----->18%)
موسسه مهر (رویان مهر روز شمار بالای 500,000,000 ریال------->18.5%)
موسسه فردوسی (18%) موسسه فرشتگان (20%)
روزشمار فردوسی بیش از 20 درصده. حتا اگر سرماه سودت را نگیری، به سود حاصل هم سود تعلق میگیره و باز هم بیشتر میشه.
برای 5 میلیون روز شمار این موسسه قوامین و مهر یا فردوسی اعتمادی بهشون هست؟چون این پول تنها دارایه منه که روش حساسم و این همه سوال میکنمنقل قول:
مهر بزارنقل قول:
قوامین چون بانک شده احتمالش هست نرخ سوداش عوض شه .
اگر تا قبل از اینکه نرخ سوداش تغییری نکرده بزاری قوامین با همون نرخ سودی که قبلا حساب باز کردی سودت رو حساب میکنندنقل قول:
در ضمن دوست من الان داره مبلغ 70 میلیون پولش رو میبره قوامین ولی بازم تصمیم با خودتون هستش برای انتخاب موسسه
پیشنهاد منم قوامین یا مهر هستش .
چطوری یه موسسه یا بانک خصوصی رو از نظر داشتن مجوز بانک مرکزی چک کنیم؟
تو سایت بانک مرکزی رفتم فقط اسم شعبه های تهران رو داشت
نقل قول:
داستان اين مجوزها و لغو مجوزها خيلي طولانيه ولي اين لينك (سايت بانك مركزي) مربوط به سوالي است كه پرسيده ايد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در راستاي شفاف سازي و اطلاعرساني صحيح به هموطنان گرامي ، فهرست بانکها و موسسات اعتباري و ساير نهادهايي که مجوز تاسيس و فعاليت آنها توسط بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران صادر و تحت نظارت قرار گرفتهاند ، به شرح ذيل اعلام ميگردد.
توجه به اين مهم ضروري است که بانکها و موسسات اعتباري يا ساير نهادهايي که نام آنها در فهرست قرار ندارد ، داراي مجوز از اين بانک نبوده و مسئوليت ناشي از عملکرد ناصحيح آنها مستقيماً متوجه کساني ميشود که به اين موسسات مراجعه داشتهاند.