نقل قول:
كراتين علاوه آبي كه جذب ميكنه كه دليل علمي هم داره پايه ساختن پروتئين در بدنه يعني وقتي وارد بدنميشه بدن رو به ساختن پروتئين بيشتر تحريك ميكنه و اون مقدار وزني كه شما گرفتي در اثر همون كراتين بوده.
Printable View
نقل قول:
كراتين علاوه آبي كه جذب ميكنه كه دليل علمي هم داره پايه ساختن پروتئين در بدنه يعني وقتي وارد بدنميشه بدن رو به ساختن پروتئين بيشتر تحريك ميكنه و اون مقدار وزني كه شما گرفتي در اثر همون كراتين بوده.
این هایی که من میگم مقاله ها و تحقیقاتی هستن که روش انجام شده و ثابت شده البته مونوهیدرات.....که گفته شده اب رو وارد عضلات میکنه و.....نقل قول:
البته خود من کلا 3 بار کراتین مونوهیدرات گرفتم بهم زیاد موثر نبود......یکی از مربی هام بهم میگفت کراتین بهم نمیسازه خوردن یا نخوردنش برام فرقی نداره.
حرف شما درسته اب رو وارد عضلات میکنه ولی حالت پفکی به بدن نمیده ( اگه اصل باشه )نقل قول:
این هایی که من میگم مقاله ها و تحقیقاتی هستن که روش انجام شده و ثابت شده البته مونوهیدرات.....که گفته شده اب رو وارد عضلات میکنه و.....
البته خود من کلا 3 بار کراتین مونوهیدرات گرفتم بهم زیاد موثر نبود......یکی از مربی هام بهم میگفت کراتین بهم نمیسازه خوردن یا نخوردنش برام فرقی نداره.
اگه اصل نباشه به احتمال زیاد توش کورتونه و باعث میشه بدن بیخود پف کنه و بعد قطع مصرف هم هیچ اثری ازش نمیمونه..
درسته کراتین به هر کسی جواب نمیده بعضی ها بعد مصرف هیچ تغییری نمیکنن...
نقل قول:
اون مربيتون احتمالا از اين جوجه مربي ها نيست كه خيلي ادعاشون ميشه و هي براي اينو اون دكتري ميكنن و برنامه ميدن....كراتين بهت نميسازه يعني چي!!!!!!!!!!!!
دوست عزيز تا حالا كراتين تركيبي مصرف كردين؟ فرقش با مونوهيدرات زمين تا آسمونه..
در مورد اون 3 تا مونو هيدرات احتمالا يا تقلبي بودن يا تمرينتون بي برنامه بوده و يا بيشتر يا كمتر از ميزان مورد نياز بارگيري و استفاده كردين...
نمیخوام بگم مربیم در چه حده ولی اینو بدونیین در حد کشوری میشناسنش......اصلا بحث مربی نیست.....ولی اینو خودم دیدم که کراتین به بعضی ها نمیسازه....اصلا به نظر من کراتین نتیجه خارقالعاده ای نمیده.....کلا من از اون دسته ادم هایی هستم که کراتین بهم نمیسازه......
کراتین ترکیبی رو خیلی تعریفشو شنیدم مثل سایز ان , ولی خودم به شخصه به علت هزینه بالاش مصرف نکردم.
اول اینکه خوشحالم تاپیک نخوابیده !
دوم اینکه دوستان یکم از حالت عامیانه خارج کنن بحثاشونو ... کراتین آب وارد عضله میکنه ؟!!!!!!!!!؟ :)
کراتین خودش ترکیب 3 نوع آمینو اسید هست و برای تامین ذخایر گلیکوژن و کراتین فسفات کاربرد اساسی داره که نتیجه ش افزایش سطح انرژی و ترمیم اون هست . که در نتیجه تخریب بافت عضلانی حین تمرین و آزاد شدن ادنوزین تری فسفات این کمبود توسط مکمل برطرف میشه و ... و ... و ... که در حوصله نیست !
...
البته از دوستان و اساتید عذرخواهی میکنم پابرهنه پریدیم وسط . ولی داشتیم صفحات رو مطالعه میکردیم دیدیم بحث های نا فرجام زیاد هست ...
" ضمنا خوشحالیم که بالاخره این قضیه تایید کامنت قبل از Share شدنش رفع شد . همین باعث شده بود دوستان دور باشن از این جمع . "
کی میدونه همه ی تمرینات جی کاتلر رو از سال 2004 یا حتی قبل ترش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ واقعا تمرینات این حرفه ای روی تمرینات من به شدت تاثیر میزاره هر وقت یه مروری میکنم تمریناتش رو یه نکته ای
توش پیدا میکنم...
راستی کسی پودر مالت استفاده کرده تاثیرش چطوره برای استقامت حین تمرین؟
نقل قول:
به نظرم اگه يه خورده بحث ها عاميانه باشه بهتره به دليل اينكه فهميدنش آسونتره و ممكنه بعضي ها زياد اطلاعات علمي راجع به اين ورزش يا مثلا مكمل ها نداشته باشن.
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
نقل قول:
www.youtube.com
سلام
اقا من یه مدته اصلا انرژی ندارم یعنی راه رفتنمم به زوره...واسه انجام تمرینام مشکل ندارم ولی یه ده دقیقه یه ربع بعد از تمرین دوباره همون جوری بی حال میشم...مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
سلام !نقل قول:
از دست رفتن انرژیت برمیگرده به کم شدن ذخایر بدنت که پیشنهاد میکنم با توجه به وزنت و توده عضلانی بدنت کربوهیدرات های دیرهضم مثل سیب زمینی و ماکارونی و ... رو تو وعده های قبل فعالیتت بگنجونی . البته حداقل 1 ساعت یا بیشتر قبل از فعالیت بدنیت .
برای وعده های قبل تمرین و بلافاصله بعد تمرین هم قندهای ساده رو استفاده کن تا سطح گلوکز بدنت رو بالا ببری و به اصطلاح خودت ضعف نداشته باشی
کمبود آب و املاح و ویتامین های بدن هم یکی دیگه از دلایل ضعف عمومی بدن هستش که به راحتی قابل جبران میتونه باشه .
دوست عزیز گمان نمیکنم از ابتدای تاپیک صحبتی تخصصی و نامفهوم مطرح شده باشه و همونطور که شما میگید همه چیز خودمونی و به زبان ساده و تجربی نقل میشه . منظور من از " عامیانه " باور های ساده و غلطی هست که رایجه و اساتید ! این رشته هم بهش دامن میزنن ... وقتی به کراتین میگن " دارو" چه انتظاری میشه از طرف داشت !نقل قول:
h-blade
به نظرم اگه يه خورده بحث ها عاميانه باشه بهتره به دليل اينكه فهميدنش آسونتره و ممكنه بعضي ها زياد اطلاعات علمي راجع به اين ورزش يا مثلا مكمل ها نداشته باشن.
" دور از جون رفقای خودمون تو این تاپیک البته ! "