ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم Desire HD مثل HD7 قابلیت hTC hub رو داره؟
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم Desire HD مثل HD7 قابلیت hTC hub رو داره؟
بلهدوست من. اين قابليت رو داره. شما اول تکليفتون رو روشن کنيد که اندرويد مي خوايد يا ويندوز؟ چون اين ۲ گوشي شباهت هاي فراواني دارند و تفاوت سيستم عامل موجب تفاوت قمتشوت تا ۲۰۰ تومن شده.
واقعـــــــــاً ؟!!!!
یعنی HD7 از لحاظ قیمت 200 تومان ارزون تره ؟!! (فقط به خاطر ویندوزش)
تا اونجایی که میدونم سخت افزارشون یکیه فقط اون دوربینش 5 ـه و حافظه داخلی 8 گیگ داره. البته من به آندروید خیلی بیشتر علاقه مندم ولی از اونجایی که ویندوز سابقه بیشتری داره و البته هنگ بیشتری هم داره میخواستم بدونم شما هم پیشنهادتون رو آندرویده یا نه؟ (از آندرویدتون راضی بودید یا نه ؟)
مرسی
خوب بله ديگه. الان hd7 با ۴۲۰ گير مياد. دليل اصليش ويندوزه. چون طرفداراش رو نا اميد کرد و تا ويندوز بخواد پخته بشه، اندروسد کمپوت شده.
در ضمن، مم تا ده مين ديگه ميرسم بازار موبايل. براي يکي از دوستان بايد dhd بگيرم. قيمتشو اينجا اعلام مي کنم.
همون طبقه اول از در که وارد میشین از سمت راست مغازه دومی. (نمایندگی یاس)
مرسی
سلام دوستان. بالاخره گوشيو آپديت كردم. تنها تفاوت هايي كه تا به الان احساس كردم
1.صفحه اي شدن منو
2.تنظيمات سريع در نوار كشويي.
3. Tell htc در about phone
4.manage application خيلي بهتر شده
4. اضافه شدن dock در settings
5.براي مصرف باتري نمودار اضافه شده.
6. سرعت گوشي بالا رفته اما اميدوارم ثبات داشته باشه.
7.مصرف باتري كمتر شده و محسوسه.
8.ويجت ها يه خورده تغيير كرده و ويجت شماره 22 كاملا جديد هست و امكانات ف بوك بالاتر رفته.
9.{آپدیت}نسخه ي برنامه ي تو*تر جديدتر شده و به امكاناتش اضافه شده.
10.{آپدیت}برنامه اي به نام downloads اضافه شده
11. {آپدیت} موقع اتصال گوشی به کامپیوتر ازتون سوال می پرسه mac or windows؟
12. {آپدیت}تو phone اسم ها به ترتیب حروف الفبا از هم جدا شدن و از اون حالت بی بند و باری در اومده.
13. {آپدیت}قسمت sms خیلی بهبود پیدا کرده. تو تنظیمات sms از mms جدا شده و یه سری تنظیماتش بهتر شده. در مورد دلیوری هم یه حرکت زدن که بقل هر اس ام اس علامت تیک میاد اگه به دست طرف برسه و اگه نرسه علامت تعجب. تو باکسی که می خوای برای طرف اس بفرستی شمارش میفته که اگه چند تا شماره داشت با هم قاطی نشن.
فعلا همينا به نظرم اومد. اگه چيز جديد پيدا كردم همين پست رو ويرايش مي كنم.
-----------------
تنظیمات ریزش خیلی تغییر کردن.
چرا اکثرا میگن SAMSUNG Galaxy S از hTC Desire HD بهتره؟
اين موضوع از وقتي كه اين دو گوشي به بازار اومدن بوده و خواهد بود. بارها در مورد اين موضوع بحث شده و نتيجه ي خاصي هم نداشته. در پايان خودتون بايد چند تا ريويو بخونيد و ديتيلز هاشون رو مقايسه كنيد و تصميم بگيريد كه كدوم رو مي خوايد. طرفدار هاي دو گوشي سنگ برند و مدل خودشون رو به سينه ميزنن. البته در حال حاظر نسبت به قيمت و امكانات شايد خريد gs به صرفه تر باشه
آقا به امید خدا امروز میرم Desire HD رو میخرم. به نظرتون بگم اونجا GPS برام بریزن یا نه خودمم می تونم بریزم و فعالش کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم میشه همونجا بهشون بگم به جای اون رم 8 گیگی که روش هست یه رم 16 بهم بدن بعد ما به التفاوتش رو بپردازم؟
سلام. يه توصيه دارم شما كه داري با گارانتي و بيمه نامه 640 مي خري، پس برين بازار موبايل با همين قيمت بخريد كه لااقل يه خريد خوب داشته باشيد و حس اينكه از بازار شام داريد خريد مي كنيد يا مي خوان سرتون كلاه بذارن بهتون دست نده.نقل قول:
حتما وكيوم باشه. روي رم اورجينال htc sync نصبه، حواستون باشه. براي من كه 8 كافي بود. شما هم اگه مي خواي رم بخري يهو 32 بگير. در ضمن يه خورده اصطلاح به كار ببريد كه طرف اجازه ي اينو به خودش نده كه بخواد به شما پيشنهاد نصب نرم افزار بده. شما داريد موبايلي مي خريد كه كل كارش تامين برنامه هاي شماست، اگه بديد ديگري براتون نصب كنه كه ديگه هيچي.
در مورد gps . خود گوشي اين قابليت رو داره در ابتدا ولي به صورت انلاينه و شما امكانات گوگل مپز رو با هيچ برنامه ي آفلايني نمي تونيد مقايسه كنيد. پس از خريد از بازار موبايل از طريق wi-fi رايگان بازار موبايل بريد داخل گوگل مپز و اطرافتون رو تا جايي كه دوست داريد دانلود كنيد. قرار نيست كه كل ايران رو داشته باشيد، آفلاين ها هم نهايت تهران و كرج رو روش نصب مي كنن و بيست تومن مي گيرن! بيست تومني كه شما مي توني تو 10 دقيقه خودت دشت كني با برنامه ي maverick.
شما فعلا گوشيو بگير. آموزش نصب maverick تو نت ريخته.