هیچکی قصد راهنمایی کردن نداره ؟:41:نقل قول:
Printable View
هیچکی قصد راهنمایی کردن نداره ؟:41:نقل قول:
اعداد و ارقامي كه خود Comodo اعلام ميكنه به هيچ وجه ملاك قوي بودن ديتابيس نيست.هيچ ماست بندي نميگه كه ماست من ترشه !نقل قول:
من هم ميتونم يه نرم افزار بزنم و بگم 100 مليون ديتابيسشه !
مهم نتايج سايت هايي هستش كه در زمينه ويروسيابي به اين شركتها گواهينامه ميدن.....
كه البته ميبيند كه تا به امروز Comodo توي اين تستها رد شده و هيچ گواهينامه اي در اين زمينه نداره.
فعلا در مورد كمودو ميشه اين جوري گفت :
Proactive بسيار خوب طبق نتايج سايت Matousec
آنتي ويروس بسيار ضعيف ، طبق نتايج VB100
سلام دوستان نظرتون در مورد این مقایسه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مقايسه رو سايت Outpost گذاشته و كاملا صحيحه.نقل قول:
يكي از مواردي كه Outpost داره روش مانور ميده اينه كه ، كمودو هيچ گواهينامه اي در زمينه ويروس يابي نداره و در تست هاي ويروس يابي رد شده، ولي Outpost در اين يكسال اخير تمام VB100 ها رو دريافت كرده.
شما با دانلود اینترنت سکوریتی ، در حقیقت باندل فایروال آن را نیز دریافت می کنید،که یک سوئیت کامل امنیتی هست،نقل قول:
شما ابتدا تمامی نرم افزارهای امنیتی را به طور کامل پاک و ریجستریتان را هم بهینه سازی نمائید و سپس کومودو را نصب کنید...
================================================== ===========
پیرامون بحث های اخیر:
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
در ضمن من به شخصه خودم اصلا به سرتیفایس های اعطایی اعتقاد ندارم،مهم تائیدیه خودم هست،
×××سواد اون سایت در اونجا معلوم میشه که نوشته کومودو anti malware نداره....
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
در ضمن افرادی در مورد کومودو نظر می دن که تا حالا باهاش کار نکردن،من خودم یک سال و نیم از کومودو استفاده می کنم،
×××مثل این می مونه که سوار بنز نشدم ، ولی می گم بنز از یه ماشین دیگه بدتره...
مشک آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگویدنقل قول:
ثانیا ویروس بولتون برای یوزر حرفه ای اعتبار چندانی نداره . شما هم دلت را به این تاییدیه ها خوش نکن.
متاسفانه حالم از این کومودو بهم خورد !!! تنظیمات پیچیده و سخت - اپدیت 120 مگابایتی - سنگین بودن برنامه (فقط 1.2 گیگ رم برام گذاشت) - ویندوزمو کند کرد - پیغام های پی در پی و دیوانه کننده - هر نرم افزاری که مرتبط با اینترنت با مکث بیشتری باز میشه -موقعی که ویندوز بالا میاد 5 دقیقه باید واسم تا این بالا بیاد ! - کلا ... به سیستم !:2:-به نظرم این فقط برا دوستانیه که حساس هستند !! - اما اینا اصلا برا منی که حوصله درد سر ندارم اصلا خوب نیست ! اموزش ها رو هم دیدم . اما به نظرم اصلا ارزش نداره !! این همه ساله از یه انتی ویروس معمولی استفاده میکنم !! هرگز نه ویروسی شدم و نه اتفاق خاصی افتاده !!!یکی دو روز میخام تحملش کنم ببینم چی میشه ! اگه همچنان اذیت کرد یه جور پاکش میکنم که نفهمه از کجا پاک شده :2:
من یک سیستم دارم با رم 256مگی و پردازنده سلرون قدیمینقل قول:
کومودو اصلا" روی کاراییش تاثیر نذاشته!!!
در ماکسیمم حالت 7مگابایت از رم سیستمو می گیره
و در ضمن روی زمان بوت اصلا" تاثیر نداره
========================================
خوب کومودو چون برای یوزرهای پروفشنال طراحی شده،کاملا" اینتراکتیو هست،شما نترسید،کمی درگیر بشین و مطالب پست دوم این تاپیکو بخونین عاشقش می شید...
شما بهتره یه بار به صورت کلین ویندوزو نصب کنید و کومودو رو بعدش بنصبید...
دوست عزیز هرکسی که همون اول حرفه ای نیست کهنقل قول:
چندتا سوتی یا اشتباه باید بکنی تا به موفقیت برسی.
چرا دروغ بگم دفعه اول که من نصبش کردم هیچی بلد نبودم که چندتا اخطار داد که بدون توجه بلاک را زدم
ولی به محض اینکه سیستم را ریستارت کردم سیستم منگ شده بود.
اما از کمودو خسته نشدم.
چون بهش احتیاج داشتم.
ویندوز جدید ریختم و صفحه اول ودوم این تایپیک را هر مطلبیش را 3یا چهار بار خواندم از داداش مهران هم
کمک گرفتم تا الان
کار با کمودو را تاحدی بلد شدم.
وباز هم تلاش میکنم تا یاد بگیرم.
اما میل شماست.
هرچه که دوست دارید نصب کنید.
مانعی ندارد.
موفق باشید.
متاسفانه کمودو تنظیمات مشکلی داره و برای کاربره عادی که زیاد درگیر فایلهای مشکوک نیست توصیه نمیشه.البته این نظر منه.
در ضمن سیستم هم کند میکنه.من به مدت 24 ساعت نصب کردم تمام مطالب پست اول هم خوندم و به دلیل اینکه نتونستم باهاش کنار بیام پاکش کردم و رفتم سراغ یاره همیشگی کسپرسکی.