سلام به همه
بچه ها من n61jq خریدم خیلی ازش راضی هستم و فقط مشکلم باهاش حرارت cpu و gpu هستش تو بازی ها حرارت هر دو به 90 میرسه به نظر شما نوت بوکم مشکل داره یا مال شما هم همینجوری هست؟
Printable View
سلام به همه
بچه ها من n61jq خریدم خیلی ازش راضی هستم و فقط مشکلم باهاش حرارت cpu و gpu هستش تو بازی ها حرارت هر دو به 90 میرسه به نظر شما نوت بوکم مشکل داره یا مال شما هم همینجوری هست؟
آره دوست عزیز ۳-۴ روزی میشه که قیمت گرفتم.میگفت ۱۳۵۰ ولی ۱۳۰۰ هم میداد...آکبند هم بود به همراه کیف و موس و ۲ سال گارانتی امرتات....نقل قول:
باس 1333 سفارشیه و اونایی که مال امرتات و سازگاره باس رمش 1333 هست.نقل قول:
اون ربط به شانس نداره ربط به گارانتی داره
---------- Post added at 06:20 AM ---------- Previous post was at 06:17 AM ----------
ماله من از 70 بالاتر نمیره(با کول پد و بدون کول پد 80 این دمایی که میگی من تا حالا ندیدم کسی داشته باشه)نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من این صدا کاملا واضح شنیده میشه. احتمالا برای هاردشه. اوایل برای من مهم نبود و زیاد توجه نمیکردم ولی گاهی تو کار هم صداش زیاد میشه و هم فاصله زمانی که صدا میده کم میشه. در این حالت بسیار آزار دهنده ست . با امرتات تماس گرفتم قراره برم برای چک کردن.
در ضمن برند هارد من وسترن دیجیتال 640 گیگ و 5400 دور هستش.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
برای من هم تو بازی تا 85-86 رفته . بازی Splinter Cell Conviction رو با high که بازی میکنم این دما رو میده. تازه من از game booster هم استفاده میکنم. اگر کسی توی این بازی یا مشابه اون این دما رو داره اینجا مطرح کنه .
نمیدونم این طبیعی و یا غیر طبیعی .
ولی در حال عادی مثل کار با اینترنت و برنامه هایی مثل فتوشاپ و غیره ... دما حدود 67-68 رو نشون میده.
این تست من با برنامه اورست انجام شده.
بچه ها تو اورست كدوم قسمت برند هارد رو نشون ميده؟
برا من تو همون اسپلینتر سل حول و حوش 70 بودنقل قول:
کسی از دوستان هست که لپ تاپ با گارانتی الماس گرفته باشه و رمش 1333 باشه؟
سلام خدمت دوستان من لپتاپم n61jq 014v هست هاردش دو تا درایو داره یکی 143 گیگ و دیگری 430 تا به نظر شما پارتیشن c رو حجمشو تغییر بدم چند پارتیشن درست کنم با چه حجمهایی ؟ با چه نرم افزاری ایا با خود ویندوز میشه؟
سلام بسته به نیاز خودته دیگه ولی سعس کن تعداد درایوهاتو بالای 4 یا 5 تا نزاری همرو هم از نوع ntfs بزار ...... البته من خودم روی سیستمم 2 تا بیشتر ندارم یک 20 گیگی واسه ویندوز به 150 گیگی واسه بقیه چیزها اینجوری سرعت میره بالا.