امروز بالاخره بعد از یکهفته امروز و فردا کردن نصاب برای نصب مجدد اومد. کلا کوچکترین واحد زمانی اینها هفته است. همونطور که دوستمون گفتن یک پسر حدود 20 ساله و البته کم اطلاع بود.
دوباره رفتیم روی پشت بوم و حدود یک ساعت چرخید و یک نقطه رو پیدا کرد که ظاهرا CINR بالا وحدود 26 نوسان میکرد. بود اما RSSI بازم نوسان زیادی داشت. بهش گفتم با این نوسان مطمئنی که سرعت دانلود ثابت میشه گفت خیالت راحت باشه و نصاب قبلی بلد نبوده و من بلدم و ....
مودم رو بستیم و کارها که انجام شد سرعت رو با سایت Speedtest.ir چک کرد سرعت دانلود روی 30 کیلو بود. گفتم این سرعت که خیلی کمه گفت نه این سرعت تسته و شما الان در حالت تست 64 کیلو هستید . هرچی گفتم بابا سرعت دانلود با طرح 64 کیلوبیت که 32 کیلوبایت نمیشه قبول نکرد و گفت نه طرح شما اکتیو نشده و رفت.
به مبین زنگ زدم و بعد از کلی منتقل شدن از یک نفر به نفر بعد، آخرش یک نفر گفت که توی طرح آزمایشی سرعت دانلود حدود 7 - 8 کیلو هست و نصاب اشتباه گفته بعدش اکانتمو چک کرد و گفت این اکانت از 30 ام اکتیو شده بوده. یعنی فردای تحویل مودم در هفته پیش و امروز هم 5 مهر هست. یعنی7 روز از اکانت من قبل از نصب و تایید کارشناس پریده. خلاصه اون آقا گفت که اگر سرعت دانلودتون این بوده اصلا نصاب نباید تایید میکرده و دوباره یک فرم پیگیری پر کرد.
الان که دوباره سرعت رو چک کردم بین 15 تا 25 نوسان میکنه و CINR هم اومده حدود 18 - 19 :41:
بنظر میاد مشکل اصلی مبین کمبود آنتن در مناطق مختلفه و اگر دوستان بتونن قبل از خرید، از یکنفر دوست یا آشنا مودم امانت بگیرن و در محل تست کنن مشکلی براشون پیش نمیاد. البته این کاری هست که خود مبین باید انجام بده یعنی نصاب باید یک مودم تست اکتیو شده با خودش داشته باشه و با اون مودم خودش پینگ بگیره و دانلود کنه و بعد به شما تاییدیه نصب بده.