[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل 5540 فیلیپسه که 1080p هست
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل 5540 فیلیپسه که 1080p هست
rayan عزیز . دیشب من به چیز جالبی برخوردم واونم اینکه تو کاتالوگ rs70 نوشته که باندای جلو هرکدوم 190 وات در حالیکه من دیشب پشت باندا دیدم نوشته max 150 وات . اخه آقای محمدی بهم گفته بود که تو این سری قدرت زیاد شده . شما یا هر کدوم از اساتید میدونید قضیه این وات چیه لطفا بهم بگید . اگه هم که قدرت آمپ تواین سری جدید زیاد شده که باز به نظر من خوب نیست چون با دادن زیادی وات به باندا احتمال سوختنشون هست. یه چیز جالب دیگه اینکه آمپه به میز تلویز یونم نرفت چون ارتفاع طبقات میز کمتر از آمپه . باید اول میز رو عوض کنم اینم یه بد شانسی دیگه . تا چند روز اصلا نمی تونم سیستم رو بچینم و تستش کنم .
پاینده باشید
مشگل منم سره نخریدن تودوروکی علاوه بر نداشتن پول زیاد این بول همه چیزش تو میز تلویزیونم جا میشد الا اسپیکر سنترش
در مورد وات باند ها هم قائدتا باید باند ها با امپلی هم خوان باشند حالا من دقیق نمی دونم ولی شاید اونا اشتباه دادند یعنی باید سری جدید باند ها رو به شما می دادند
نگران توان آمپتون نباشید . توان آمپ 819 حدود 90 وات برای هر کانال است .. در ضمن آگر توان آمپ بیشتر از بلندگو باشه بهتره تا کشش بلندگو از آمپ .نقل قول:
با سلام به همه دوستان
از کلیه اساتید راهنمایی میخواستم چون شدیدا بین انتخاب 787 و RS30 موندم... :19:
البته مسلمه که RS30 قویتر و حرفه ای تره ... اما از طرفی آیا به نظر شما با دزاین خونه منافاتی نداره؟
در کنار LCD کمی ضمخت و نا متناسب به نظر نمیاد ؟
در ضمن باید بلندگوهای عقبی رو هم گفت... که بدون پایه هستن !!!
با یکی از دوستان صحبت میکردم میگفت 787 صدای باس چندان قوی نداره ؟ درسته یا برای مصرف تو خونه
کفایت میکنه ؟ از نظر شفافیت و تفکیک صدا چطور ؟ :8:
البته اگه RS30 بگیرم با پلیر RS70 میگیرمش...
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم...
[QUOTE=zenit52;4973189]با سلام به همه دوستان
از کلیه اساتید راهنمایی میخواستم چون شدیدا بین انتخاب 787 و RS30 موندم... :19:
البته مسلمه که RS30 قویتر و حرفه ای تره ... اما از طرفی آیا به نظر شما با دزاین خونه منافاتی نداره؟
در کنار LCD کمی ضمخت و نا متناسب به نظر نمیاد ؟
در ضمن باید بلندگوهای عقبی رو هم گفت... که بدون پایه هستن !!!
با یکی از دوستان صحبت میکردم میگفت 787 صدای باس چندان قوی نداره ؟ درسته یا برای مصرف تو خونه
کفایت میکنه ؟ از نظر شفافیت و تفکیک صدا چطور ؟ :8:
البته اگه RS30 بگیرم با پلیر RS70 میگیرمش...
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم...[/QUOTE
دوست عزیز با سلام . من نمیدونم چرا اکثرا با دیراین سری rs مشکل دارن . من خودم چند روز پیش rs70 رو خریدم و واقعا از دیزاینش خوشم میاد یا بهتره بگم عاشقشم. اگه یه چیز حرفه ای بخوای طبیعی که بانداش پهن تر و بزرگتر باشه . چون باید صدای قویتر و بیشتری بده . این رو از ته دل میگم واقعا تو این رنج قیمت این سری rs محشره و حد اقل تو ایران بی همتا . من وقتی توفروشگاه تستش میکردم به خدا موهای بدنم سیخ شده بود. اگه من جای شما بودم بین 787 و rs30 تو خرید rs30 شک نمیکردم . مطمئن باش با اون بیس نرم و پر طنین دل هر شنونده ای رو میلر زونه. من جا داره که دوباره از بچه های گل این فروم که منو تو خرید راهنماییم کردن کمال تشکر رو بکنم. دوست عزیز واقعا ارزش پرداخت اون رقم رو داره.مطمئن باش ضرر نمیکنی.
پاینده باشید
سلام منم همين مشكل دارم ولي تصميمم 787 بنظر من صداش براي من كافيه ديزاينشم كه محشره ولي هنوز نخريدم تا هفته بد ميگيرم .در هر صورت تصميم با خودته چيزي كه به دلت ميشينه بخر :12:نقل قول:
دوست عزیز با سلام . من نمیدونم چرا اکثرا با دیراین سری rs مشکل دارن . من خودم چند روز پیش rs70 رو خریدم و واقعا از دیزاینش خوشم میاد یا بهتره بگم عاشقشم. اگه یه چیز حرفه ای بخوای طبیعی که بانداش پهن تر و بزرگتر باشه . چون باید صدای قویتر و بیشتری بده . این رو از ته دل میگم واقعا تو این رنج قیمت این سری rs محشره و حد اقل تو ایران بی همتا . من وقتی توفروشگاه تستش میکردم به خدا موهای بدنم سیخ شده بود. اگه من جای شما بودم بین 787 و rs30 تو خرید rs30 شک نمیکردم . مطمئن باش با اون بیس نرم و پر طنین دل هر شنونده ای رو میلر زونه. من جا داره که دوباره از بچه های گل این فروم که منو تو خرید راهنماییم کردن کمال تشکر رو بکنم. دوست عزیز واقعا ارزش پرداخت اون رقم رو داره.مطمئن باش ضرر نمیکنی.
پاینده باشید[/QUOTE]
درود دوست گرامی
در این که سری تودوروکی صدای رعد آسا و نرم و خوبی داره که شکی نیست ولی دوست عزیز این سیستم تودوروکی با هیچ متر و معیاری زیبا نیست قربون شکل ماهت ، شما چون عاشق این سیستم هستی به نظر می اد عشق یک ذره ... . شما الان فیل رو خریدی خودت نمی دونی چطور باید تو خونه جاش بدی . خود آمپ این سیستم تو هیچ میز استاندارد سری براوو جا نمی شه و اکثر این میز ها دو ردیف بیشتر برای پلیر جا ندارند که یکیش میره برای ----- و ..
پروداکت حرفه ای معنیش این نیست که ظرافت و دیزاین رو قربانی کنیم . این یک محصول سرگرمی خانگی هست و باید با سایر محصولات کنار خود هماهنگی داشته باشه . شما اگر مراجعه کنید به سایت های پایونر مشاهده می کنید این سیستم در اروپا و آمریکا در رده محصولات پایونر نیست و فقط برای بخش خاصی از آسیا طراحی شده . من به شخصه فکر می کنم هدف گیری محصول برای کشورهای هند و پاکستان و مجموعه شیخ نشینهای حوزه خلیج و طیف سلیقه زمخت و بدور از ظرافت این حوالی هدف گیری شده . فکر می کنم بخصوص برای این دوستانی که توی پاکستان برای کامیون لباس می دوزند و ده بیست میلیون تومن بهش منگوله آویزون می کنند خوراکشون همین تودوروکی باشه .
من خودم قصد خرید همین سیستم رو داشتم ولی هر کاری می کنم و هر چی می خوام زندگی رو ساده بگیرم و در بند خیلی مسائل نباشم نتونستم با هیبت بی قواره این محصول خوش صدا کنار بیام .
سیستم نوی شما هم مبارک .
خوب مسلما به قول شما rs30 عالیه ولی منم به تبع مناسب با هر دیزاینی مخصوصا دیزاینی های ایرانی خانه های ما ایرانی ها جور در نمیاد باید یک دیزاین مدرن به کار برده شودنقل قول:
گفتم که مثلا خوده من چون اسپیکر سنترش تو میز تلویزینم جا نمی شد و پولش هم نداشتم نخریدم
ولی واقعا زشت نیست کمی زمخت هست ( سوسول بازی نداره) :31:
در رابطه با سوال دومتون کی گفته 787 باسش ضعیفه شما جرات داری صداشو از 30 بیار بالا شیشه هاتو خورد می کنه
یکی از دوستام باسش رو روی آخرین درجه منفی گزاشته
خود نماینگی هم باسش رو منفی کرده چون خیلی زیاده البنه گوش خراش نیست برعکس خیلی نرم و لنشین هست خونه ما 180 متر هست 282 داشتم خوب بود بدک نبود منظورم واته 787 که دو برابره اونه که هیچی کاملتر هم هست
از نظر شفافیت و تفکیک هم اصلا شک نکن که بهنرین تو سینما خانگی های تجاری هست
درود دوست گرامینقل قول:
در این که سری تودوروکی صدای رعد آسا و نرم و خوبی داره که شکی نیست ولی دوست عزیز این سیستم تودوروکی با هیچ متر و معیاری زیبا نیست قربون شکل ماهت ، شما چون عاشق این سیستم هستی به نظر می اد عشق یک ذره ... . شما الان فیل رو خریدی خودت نمی دونی چطور باید تو خونه جاش بدی . خود آمپ این سیستم تو هیچ میز استاندارد سری براوو جا نمی شه و اکثر این میز ها دو ردیف بیشتر برای پلیر جا ندارند که یکیش میره برای ----- و ..
پروداکت حرفه ای معنیش این نیست که ظرافت و دیزاین رو قربانی کنیم . این یک محصول سرگرمی خانگی هست و باید با سایر محصولات کنار خود هماهنگی داشته باشه . شما اگر مراجعه کنید به سایت های پایونر مشاهده می کنید این سیستم در اروپا و آمریکا در رده محصولات پایونر نیست و فقط برای بخش خاصی از آسیا طراحی شده . من به شخصه فکر می کنم هدف گیری محصول برای کشورهای هند و پاکستان و مجموعه شیخ نشینهای حوزه خلیج و طیف سلیقه زمخت و بدور از ظرافت این حوالی هدف گیری شده . فکر می کنم بخصوص برای این دوستانی که توی پاکستان برای کامیون لباس می دوزند و ده بیست میلیون تومن بهش منگوله آویزون می کنند خوراکشون همین تودوروکی باشه .
من خودم قصد خرید همین سیستم رو داشتم ولی هر کاری می کنم و هر چی می خوام زندگی رو ساده بگیرم و در بند خیلی مسائل نباشم نتونستم با هیبت بی قواره این محصول خوش صدا کنار بیام .
سیستم نوی شما هم مبارک .[/QUOTE]
یک نکته راجع به ظرافت فرمودید که من در مورد امپ rs70 که 819 پایونیره مخالفم . اتفاقا سری آمپهای پایونیر از 519 تا 1019 و سری های الیت به زیبایی و ظرافت مشهورند اینکه تو میز تلویزیون سونی جا نمیشند دلیل بر زمختیشون نیست . بلکه برای رسیورهای نیمه حرفه ای و حرفه ای معمولا میز مناسب باید تهیه بشه که حتی جای یک بلنگوی سنتر با هر ابعادی باید توش دیده بشه .