بابت پاسخ های کاملتون ممنون. استفاده کردم.
آیفون Fake رو که کلا هیچ... منظورم آیفون اصلی هست... پس یعنی پشت همه آیفون های اصلی نوشته طراحی در کالیفرنیا و سر هم شده در چین؟ من توی بازار یک مدل ساخت هنگ کنگ رو دیدم... البته واقعیت اینه که دیگه الان با همون استاندارد ها تولید می شه و خیلی شاید تفاوتی نداشته باشه... اما مسئله اینه که اگر من گوشی آیفون اصلی ساخت هنگ کنگ رو (شاید منظور فروشنده وارد شده از هنگ کنگ باشه) بخرم که آنلاک نشده هم هست ، آنلاک کردنش سخته؟ و من گوشی آیفون اصلی ساخت چین که آنلاک شده هست و نیاز به استفاده از یک سیمکارت AT&T نیست رو بخرم؟ یا نه می صرفه که من گوشی آیفون اصل هنگ کنگی آنلاک نشده رو با قیمت پایین تر بخرم و خودم _ به راحتی _ آنلاک کنم؟! کدوم مورد به صرفه تره؟
نکته بعدی این که کلا دور Master card و visa و paypal و... رو خط بکشید... کی واسه این همه نرم افزار پول می ده؟ البته اونایی که دارن شاید بدن... البته دستیابی ایرانی ها به این گونه خدمات بانکی در همه جای دنیا کار آسونی هم نیست...
منظورم از راحتی خیالم بابت خرید آیفون در مورد جیل بریک شدن و سریال و هفته چندم و اینا این بود که آیفونی که می خرم چه مشخصه هایی داشته باشه که با این مشکلات مواجه نشم. البته این طور که مشخصه جیل بریک کردن کار سختی نیست... فقط نمی دونم چطوری می شه و چکار باید کرد که البته هنوز که گوشی نگرفتم ولی اگر آدرس تاپیک و یا سایتی بدید که روش جیل بریک کردن رو آموزش داده باشه باز هم ممنون می شم...
تشکر.
موفق باشید و سر افراز...