منم نتونستم هر کار کردم. عکس ارورشو توی تاپیک تغییر فریمور گذاشتم.
منم نتونستم هر کار کردم. عکس ارورشو توی تاپیک تغییر فریمور گذاشتم.
v10g تو دوربین زیاد کند نیست. ولی تو باز کردن گالری و اس ام اس زدن آدمو عصبی می کنه که تو v10j حداقل گالریش خوب شدنقل قول:
سلام دوستان من اينجا تازه واردم و از بعضي اصطلاحات چسزي سر در نميارم.واسه همين خوندن تمام كلوپ هم وقت گير هست هم ممكنه كمكي نكنه.
من اين گوشي رو با گارانتي 230 تومن پيدا كردم.
اولين سوالي كه دارم اينه كه اين گوشي با گارانتي بگيرم امكان دريافت و ارسال اس ام اس فارسي رو داره يا نه؟ واگر نداره بايد براي اه اندازي و تايپ فارسي چي كار كنم؟
سوال دومم هم اينه كه روي اين گوشي برنامه اي براي ويرايش فايلهاي آفيس نصب ميشه يا فقط امكان خوندن فايلهاي پي در اف و افيس رو ميتونيم داشته بشيم؟
نقل قول:
سلام دوستان من اينجا تازه واردم و از بعضي اصطلاحات چسزي سر در نميارم.واسه همين خوندن تمام كلوپ هم وقت گير هست هم ممكنه كمكي نكنه.
من اين گوشي رو با گارانتي 230 تومن پيدا كردم.
اولين سوالي كه دارم اينه كه اين گوشي با گارانتي بگيرم امكان دريافت و ارسال اس ام اس فارسي رو داره يا نه؟ واگر نداره بايد براي اه اندازي و تايپ فارسي چي كار كنم؟
سوال دومم هم اينه كه روي اين گوشي برنامه اي براي ويرايش فايلهاي آفيس نصب ميشه يا فقط امكان خوندن فايلهاي پي در اف و افيس رو ميتونيم داشته بشيم؟
من فکر کنم مشکل آپدیت نشدنم رو فهمیدم.از ورژن pc suite ه.
کسی ورژنی که واسه آپدیت کردن گفتن لازمه رو داره؟
من pcsuitam توی قسمت آپدیتش آپدیت نمیشه.کسی نمیتونه لینک دانلودشو بم بده؟ ممنون میشم
دوستان بهترین روش واسه تغییر فریمور اینه که برید تو سایت lg از اونجا خیلی راحته. فارسی هم هست
1- قیمتش با گارانتی همینهنقل قول:
2- فول فارسیه خیالت راحت
3- یه برنامه داره picsel wiever همه چی رو نشون میده
آقا آپدیت نکنین.
من به j آپدیت کردم مثلا سرعت جاوا بهتر شه بدتر شد!!!!
سرعت گوشی بهتر شده ها اما جاوا ضعیفه!! خیلی بدتر از f. تا بیاد یه صفحه لود کنه میمیره
کسی نمیدونه کدو فریمور سرعت جاواش بهتره؟
دوست عزیز شما چطوری مشکل آپدیت رو رفع کردید ؟ PC Suite رو آپدیت کردی درست شد ؟
نه.یه برنامه هست که وقتی با خود برنامه ی استاندارد الجی بخوای آپدیت کنی اول کار دانلود میکنه و نصب میکنه به اسم فلش یو اس بی.
اونو اگه داشته باشی حله.تنها راه اینکه بدستش بیاری هم همون برنامه ی خود الجیه.روش نصب درایورشم یکم عجیب غریبه.میخوای تو یاهو بم پی ام بده تا بت بدمش:
insanehollow