یکی اقایی کنه لینک بازی رو بگذاره که بشه باهاش انلاین بازی کرد مال من فارسی سازی شدس
یکی اقایی کنه لینک بازی رو بگذاره که بشه باهاش انلاین بازی کرد مال من فارسی سازی شدس
این نسخه بدون هیچ دستکاری و ویرایش هست و قابلیت انلاین هم دارد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/2009/11/_battelfield_2.php
چه پچ هایی بازی می شه ؟
از کجا پیداشون کنم ؟
با همین نسخه بدون پچ هم میشه بازی کرد .نقل قول:
اگر هم پچ خاستید میتونید مستقیم از سایت es game دانلود کنید.
درود.
من این بازی رو توی آرشیوم پیدا کردم و نصبش کردم و تونستم توی سرور های کرک شده ی خارجی هم بازی کنم. ولی نتونستم به آی پی هایی که توی پست های قبل گذاشتن وصل بشم. گویا سرورتون داوونه.
می خواستم ببینم برنامه ای برای راه اندازی سرور ندارین؟ مخصوصا با توجه به این که عید هم نزدیکه به نظرم زمان مناسبیه.
من الان یه وی پی اس خالی دستمه اگه خواهان زیاد باشه میتونم سرور بزنم.
سلام دوستان من ویندوزمو عوض کردم و بتلو دوباره نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد اکانتم بشم ارور the server has refused the connection رو میده.باید چی کار کنم؟
بازی خوبه ولی چیت می زنن
مثلا طرف از 1 کیلو متری با مسلسل ادم رو می بینه و می زنه من با دور بین دار هر چی می زنم نمی میره
یا فک کنم چیت با یک تیر کشتن هست چون طرف بالای یه برج وای می سه هر چی نانک و هواپیما و هلی کوپتر هست با دوربین دار می زنه می ترکونه :n13:
بازی خیلی با حاله ولی چیت نباشه خودم به یکی 3 تا موشک زدم نمرد بعد چند تا خشاب خالی کردم باز نمرد بعد یارو پای سیستم اومد ( تکون نمی خورد) 1 تیر زد کشته شدم!!!!
چیت بازی هست بگذارین تا شایید برابری رعایت شه یا راهی هست از فاصله خیلی دور دشمن رو ببینیم ؟
^
شما تو کدوم سرور ها بازی میکنی؟
من پچ دانلود نکردم با همون ورژن اصلی تو هر کدوم یک از سرور که پینک کم باشه بازی می کنم