ای وااااااااااای
پس دیگه روی Play Off هم نمیشه سرمایه گذاری کرد!
ای وااااااااااای
پس دیگه روی Play Off هم نمیشه سرمایه گذاری کرد!
اگه علي دايي غرورشو كنار ميذاشت و كريمي رو دعوت ميكرد الان وضع ايران اينطوري نبود مقصر خود داييه نه فدراسيون
با اون مصاحبه با bbc امكان نداره سرمربي ايران بشه
خدانگهدار جام جهانی
نخير بايد با مايلي كهن براي آخر نشدن بجنگيم قطعا مايلي كهن مربي ايران نميشه خيالتون راحتنقل قول:
اينم جالبه: (نقل قول برام كار نميكرد) وی گفت : بعد از دیدار ایران و عربستان ، به پیشنهاد مسئولان سازمان تربیت بدنی ، مسئولان فدراسیون موظف شدند تا برای انتخاب جانشین دایی با محمد مایلی کهن نیز مذاکره داشته باشند و به نظر می رسد در صورت ادامه روند توصیه های سازمان ورزش، مربی فعلی سایپا به عنوان سرمربی جدید تیم ملی معرفی شود! محمد مایلی کهن از منتقدان جدی علی دایی و همچنین حامیان محمد علی آبادی در سازمان ورزش محسوب می شود. وی در خصوص شایعه انتخابش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی هنوز اظهارنظری نکرده است.
مدیرروابط عمومى فدراسیون فوتبال برغم اعلام برخى خبرگزارى ها مبنى بر معرفى غلامحسین پیروانى به عنوان سرمربى تیم ملى فوتبال ایران ، گفت : هنوز سرمربى معرفى نشده است. حسینى در مصاحبه با واحد مرکزى خبر با بیان اینکه محمد مایلى کهن ، امیر قلعه نویى و افشین قطبى گزینه هاى داخلى براى این سمت هستند ، افزود : بررسى ها ادامه دارد. حسینى گفت : اگر گزینه مناسب ترى نیز براى سرمربیگرى تیم ملى به جز این سه نفر شناسایى شود ، گزینه جدید نیز بررسى خواهد شد. وى تاکید کرد : سرمربى تیم ملى البته مربى خارجى نخواهد بود.
كاملا درسته ولي يكم سبكشون فرق فوكولهنقل قول:
ایمان مبعلی اگر فوتبالش توسط دایی خراب نمیشد و تو چشم میبود از جواد نکونام هم بهتر میشد
اگه بياد و نتيجه نگيره ديگه چيزي براش نميزارن . . .نقل قول:
افشن قطبی بهترین گزینه هستش
كلا علي دايي يه كاري كرد كه جمع كردنش خيلي روياييه
دیروز ساعت 2 بعدازظهر تاج سخنگوی فدراسیون در شبکه خبر حاضر شد
او اعلام کرد که حتما تا پایان بازی با سنگال سرمربی تیم ملی انتخاب میشود
و به هیچ عنوان از سرمربی خارجی استفاده نمی کنیم
نکته جالبی که در صحبتهای او بود ادامه حمایت او از علی دایی و رضایت از نحوه بازی با عربستان بود
اما دیشب دوربین خبرساز شبکه خبر پخش شد
و این دوربین صبح همان روز به صورت سرزده به فدراسیون فوتبال رفت و با کفشیان مصاحبه ای کرد
او در این مصاحبه اعلام کرد که گزینه های خارجی نیز در لیست ما حضور دارند
و اعلام کرد که هیئت رئیسه فدراسیون به این نتیجه رسید که آقای دایی اخراج شوند
اما امروز در همان بخش خبری ساعت 2 شبکه خبر از طرف کفاشیان اعلام شد که فلیپ تروسیه نیز برای سرمربیگری تیم ملی اعلام آمادگی کرده و تکلیف انتخاب سرمربی بعداز تعطیلات و سرفرصت مشخص میشود
تمامی بحث ها نشان از این دارد که حتی فدراسیون هم برنامه خود را برای انتخاب سرمربی نمی داند و هر روز گزینه جدیدی به لیست اضافه میشود.
صد در صد تایید میشه.نقل قول:
دوستان گلم لطفل کمی منطقی باشید
الان تو این شرایط مربی خارجی به درد نمیخوره
در مورد مایلی کهن هم باید بگم بهترین تیم ملی ایران زمان مایلی کهن شکل گرفت
و الان تو این شرایط به نظر من بهترین گزینه است
یکی از دلایلی که من میگم میتونه بهترین گزینه باشه همین اعتقاد ویژه ای که به ایمان مبعلی داره
که به نظر من ایمان مبعلی اگر فوتبالش توسط دایی خراب نمیشد و تو چشم میبود از جواد نکونام هم بهتر میشد
تنها عیبی که بر مایلی کهن وارده همین اعتقادات مذهبی زیادش است
که البته به نظر من ایراد نیست و مطمئنا خود مایلی کهن هم از گذشته ها درس میگیره