ها.فقط برای جاپونیاس.
ها.فقط برای جاپونیاس.
کلا گوشی اول از هر برندی باشه مثل عشق اول میمونه.دی..نقل قول:
تا حدودی درسته ولی من از دیزاین se (حتا اون داقوناش) هم خوشم مییاد اصلا برا خودش یه اصالت باحالی داره که باعث میشه هر کی یه se دید بدون اینکه بشناستش خیلی راحت تشخیص بده که با یه se طرفه
باسه همینم برام خیلی مهم نیست گوشی هاش شاخ هستن یا نه فقط می خوام یه چنتا دیزاین جدید از se ببینم (چون به غیر اون سه تا که اصلا ارزام نمیکنه تازگی ها چیز جدیدی معرفی نشده)
در اکثر موارد آدم دیگه از اون برند نمتونه دل بکنه.مگر اینکه دیگه از اون برند خوشش نیاد و باحاش حال نکنه.
قضیه ما se بازها هم همینه.
انصافا بخوایم در نظر بگیریم از لحاظ امکانات گوشی های بهتری توی بازار هست از برندهای معرفو ولی من یکی به شخصه با se حال میکنم.
Only three hours left
حامد تو که از حمیدم بد تری.جون من شمارش معکوس ساعت نرو.کشندست لامصب:دی
حامد حالا بزنه و هیچی بدرد بخوری رو نکنه.ایییییییی حالی میده!!
نقل قول:
وای چقدر سخت میگزره
DDDDDDD.آره.خیلی دیر میگذره.نقل قول:
حامد تو که از حمیدم بد تری.جون من شمارش معکوس ساعت نرو.کشندست لامصب
حامد حالا بزنه و هیچی بدرد بخوری رو نکنه.ایییییییی حالی میده!!
اگر که چیز مالی معرفی نکرد اول حمید باید ban بشه بعد هم این تاپیک 1 هفته بخوابه.
ساعت 17:30 GMT هست.اسمایلی مورد نظر پیدا نشد.نقل قول:
وای چقدر سخت میگزره
1 ســــــــــــا عـــــــــــــــــــت دیگر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
البته این همون جریان گهی زین به پشت و گهی پشت به زین هست! فعلا که تو رده قیمت پایین اگه کسی بخواد انتخاب کنه se بهترین امکانات رو میده.
البته من بر خلاف خیلی ها با اینکه طرفدار se هستم ولی الان دیگه با توجه به نیازم ممکنه نوکیا و سامسونگ و ... هر دفعه هر کدوم بهتر بود رو انتخاب میکنم.( وقتی به سن من برسین مثل من میشین شما ها هم!:31:)
منم یه پست بدم! خسته شدم اینقدر خوندم!
10 دقیقه! دیگه مونده!
میبینم که هماشی دوستان قدیمی رو دوباره جذب کرده.پوریا خیلی وقت بود ندیده بودمت!
منتظریییییییییییییییم......