سلام بر سیمور جان عزیزنقل قول:
ماشالا شما نه آهسته ولی حتما پیوسته اینجا و اونجا(پی تی)تشریف دارید.
منظورتون از صحت و سردی صدا چی بود
برام خیلی جالبه بدونم
با تشکر
Printable View
سلام بر سیمور جان عزیزنقل قول:
ماشالا شما نه آهسته ولی حتما پیوسته اینجا و اونجا(پی تی)تشریف دارید.
منظورتون از صحت و سردی صدا چی بود
برام خیلی جالبه بدونم
با تشکر
شما لطف داری رفیق قدیمی... البته یه جورایی "آهسته" هم شدیم دیگه ... اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از 200 صفحه و خورده ای تاپیک پلیرهای PT درست کرده ام رو که می بینم، موهای سفید رو احساس می کنم! (3 سال پیش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست من رو ببین که در مورد چندتا از این مفاهمی مثل sweet / cold / analytic / صحت صدا و .. چند کلمه ای گفته ام .. و به یک نمودار هم لینک داده ام که چطور دستکاری باعث کاهش صحت میشه ...
اگه باز هم نیاز به صحبت درباره اش بود بگو .. من در خدمتم.
سلام
واکمنه من یه داک داره چه جوری باید ازش استفاده کنم اخه کابله Usb توش نمیره
سلام
بدنبال یه mp3 player تا رنج 150 هزار تومن هستم.تاپیک کوون دوستان زحمت کشیدند و i7 رو معرفی کردند.
میخواستم بدونم دوستان دیگه نظرشون چی هست.فقط کیفیت صدا مهم هست.ممنون از اینکه وقت میگذارید
سلام
راستی سیمور خان ، اگه مسئله خرید از خارج ایران مطرح بشه ، اون وقت حق انتخاب باز تر نمی شه ؟
یعنی باز هم انتخاب همون اس 9 خواهد بود ؟ یا برند های دیگه هم هستن ؟
( می دونم شما سوالی رو فراموش نمی کنید ، هم برای یاد آوری ، هم برای این که بقیه هم اگه می دونن ، بگن عرض می کنم ، جایی هست که بشه دستم بگیرم و تست کنم ؟ )
تنکس
همون i7 از نظر کیفیت صدا تایید میشه ... اگه میخوای مرور کنی مدلهای دیگه رو و ببینی چه گزینه های دیگه ای موجوده سری S سونی و xfi از کریتیو رو دنبال کن .. اما همون گزینه بهترینه و مکرر هم توصیه شده به دوستانی که در این بازه بودجه به دنبال کیفیت صدا هستند.نقل قول:
چه شکلیه دقیقاً .. توی جعبه بوده؟ ... اونطور که من محتویات جعبه رو چک کردم روی وب ، دوتا اتصال سیستم هواپیما داره که یکی اش برای سیستم های هواپیماهای جدید هستش و یکی اش هم یه آداپتوره برای هواپیماهای قدیمی تر .. همین نیست؟نقل قول:
نه یه داکه پلاستیکه عجیبم هست که معلوم نیست چیه
با این کارکردهایی که شما مدنظرته، از نظر دسترسی همین جا هم مدلهای خوب موجوده و پیشنهاد S9 تغیری نخواهد کرد به نظرم ..نقل قول:
//
والا خیلی شانسیه .. مثلا دوستی میره و میگه "فلان جا گذاشت من تست کنم و خیلی آدم خوبی بود" بعد که یکی دیگه رو می فرستی میگه "نه از این خبرها نبود" .. کاشف به عمل میاد که مثلاً فروشنده یه محصول رو باز داشته واسه همین درآورده و نشون داده که بدتر نشانه جالبی نیست (جمهوری این مدلش رو من زیاد دیدم) ...
پاساژ پایتخت من بیشتر دیده ام که برای تست نمونه داشته باشن ... اما باز میگم جای خاصی مدنظرم نیست .. بخصوص اینکه نمایندگی های cowon محدودن .. اصلاً تلفن رو بردار و زنگ بزن بگو "اجازه تست میدین یا نه؟!" ..
حداقل عکسش رو بذار..نقل قول:
خیلی عجبه تو نت اصلا عکسش نیست خودم عکس میزارم