یه پرک هست که کل نقشه رو باز میکنه لول 20 فعال میشه ... حتما اونو بگیر که راحت بری بگردی .....نقل قول:
راستی الان انتخاب هام برای پرک محدود شده.... نمی دونم چی انتخاب کنم! شما چی توصیه می کنید واسه لول17؟
Printable View
یه پرک هست که کل نقشه رو باز میکنه لول 20 فعال میشه ... حتما اونو بگیر که راحت بری بگردی .....نقل قول:
راستی الان انتخاب هام برای پرک محدود شده.... نمی دونم چی انتخاب کنم! شما چی توصیه می کنید واسه لول17؟
بچه ها شما تونستین اون رایفل رو بسازین که 1 تیر های مخصوص داشت مثل خار بود؟
من هر کاری میکردم 1 دونه از وسائل مورد نیاز رو پیدا نمیکردم.
اون plasma gun ها هم واقعا قوی بودن من از اونا استفاده میکردم چون skill انرژی رو برده بودم بالا
ممنون....نقل قول:
سلام
این یکی رو منظورتون هست یا کلی ؟
ولا شما که از من خیلی زودتر این بازی رو شروع کردی باید بدونی که
زمانی که میخوای level up شی دوتا مرحله هست در مرحله ی اول که امتیاز توانایی هات رو بالا میبری و در مرحله ی دوم میتونی یک perk رو انتخاب کنی یا level اون perk رو بالا ببری
خیلی هاشون مال من هنوز بسته هست اما کم کم باز میشه یکی از اونا این بود که انگشت آدم بدایی که میکشتی رو میبردی به یک جای مخصوص با قیمت گزاف میفروختی البته جای دیگه هم میتونی اما نه به این قیمت
یکی دیگه هم این بود که گوش افراد خوبایی که میکشتی رو همین کار رو میکردی باهاشون برای یک دسته دیگه که من اون رو انتخاب نکردم
من می دونستم پرک چی هست نمی دونم کدومش برای کندن گوش و انگشت کسایی هست که میکشم
می خواستم اسمش رو بدونم که چیه؟
تو اون pelasma gun اون روباته که یادش رفته بود یه زمانی ربات بوده و فکر میکرد آدمه ازش گرفتی ...؟نقل قول:
اون plasma gun ها هم واقعا قوی بودن من از اونا استفاده میکردم چون skill انرژی رو برده بودم بالا
اره خودش هدیه داد بهم عجب چیزی بود
اون پرک که مال کندن و فروختن گوش آدم خوباست contract killer و اون پرک که مال کندن انگشت آدم بداست هم low bringer بازم می گم اگه محل فروش گوش ها رو یه وقت پیدا کردین بگین(:31:)
سلام.
تو یه قسمت از بازی در یه مکانی به اسم Museume of Jeferson and the gift shop (فکر کنم!) - میگه listen to the dad tape journal 10 (یه همچین چیزایی!) - منم تو اون محل چند تا تیپ پیدا کردم. و یه محلی هم بود که یه سری دستگاه بود که نمیشد ازشون استفاده کرد. که رو یکیشون هم چند تا شماره و دکمه ی اینتر هستش....
باید چکار کنم؟!
تنکس...
از اون دکمه بعدا استفاده میکنی ... نگران نباش ... فعلا باید 10 تا نواری که بابات گذاشته پیدا کنی ... خاطراتشه ... اونا رو که پیدا کنی لول کامپلت میده
چجوری میشه فهمید که چندتا پیدا کردم؟!!!
ممنون.
فکر کنم هرچی از این ها پیدا میکردی میرفت تو قسمت note
درست یادم نیست