دوستان این هم نظرات من درباره این بازی. البته بیشتر تعریف.
ممکنه تو متن زیر از گفته های شما هم استفاده شده باشه. چون از وبلاگ خودم اینجا کپی کردم شاید یکم متنش به نظرتون خشک باشه.
خوب بالاخره غول بازیهای رایانه ای نسخه ای جدید از سری بازیهای NFS یا همان جنون سرعت منتشر کرد.
من هم به محض دریافت این نسخه و بازی کردن و گذر از چندین مرحله شروع به نوشتن نقد این بازی کردم.
این سری با نام Under Cover توسط شرکت Black Box تولید و بوسیله ی EA Games انتشار یافته است. گرچه بعد از افتضاحی با نام Pro Street همه انتظار یک طوفان را از EA داشتند اما این بازی به عقیده ی تعداد زیادی نتوانسته نیاز به یک NFS را کاملا ارضا کند. گرچه که زیبایی های آن بسیار بیشتر از مشکلات اندک آن است.
Under Cover در یک DVD عرضه میشود و نسخه های 2 DVD فقط برای سود بیشتر است زیرا هر دو نسخه پس از نصب حجم یکسانی دارند.
در ابتدا باید سیستم مورد نیاز این بازی را شرح دهم.
از دیدگاه ویندوز ویستا این بازی به Score بالایی یعنی 5.3 نیاز دارد. اگر گرافیکتان سری 7 به بالا نیست دور این بازی را خط بکشید.
گرافیکهای سری 7 حتی 7800 ها به طور محسوسی افت فریم دارند و مواردی دیده شده که اصلا بازی اجرا نمیشود.
رم حداقل به نظر من 1 گیگابایت نیاز است و CPU هم زیر 3200 اصلا اسمش را نبرید. گرچه EA دو هسته ای را پیشنهاد میکند.
در هر صورت من با سیستم زیر بازی را توانستم با بالاترین رزولیشین و جزئیات اجرا کنم:
CPU: 5200 X2 AMD Athlon (15% OverClocked)
VGA: 9500GT 512MB Gigabye (18.8% OverClocked Default)
RAM: 2 x 1GB BUS 800
خودتان سیستم هایتان را مقایسه کنید. فکر میکنم از این پایینتر دچار افت فریم شوید و مجبور به کم کردن جزئیات باشید.
پس از نصب و وارد کردن نام خود بدون هیچ معطلی داستان شروع میشود. حتی منویی مشاهده نخواهید کرد. بازی با چند مسابقه شروع میشود و بعد از این Maggie Q را خواهید دید. البته من هنوز نفهمیدم که تصاویر بین بازیها (دموها) فیلم واقعی هستند یا انیمیشین هایی هستند که بسیار به واقعیت شبیه اند. اما فکر میکنم از فیلمهای واقعی استفاده شده.
این اولین بار است که بازیگری معروف در سری NFS میبینیم. صد البته در NFS MW بازیگرانی همچون Josie Maran و Jason Statham بودند ولی اولا با نام خود نبودند و دوما نقش اول آن یعنی Josie Maran آنقدرها هم قبل از MostWanted معروف نبود. البته جیسون استاتام جای خود دارد اما زیاد نقش مفیدی در داستان نداشت.
به هر حال دموها شما را بسیار جذب خواهند کرد. هرچه که در Carbon از زنان کمتری استفاده شده بود در UC از زنان و مردان مختلفی استفاده میشود.
از نظر گرافیک بخواهم بررسی کنم هنوز هم این خرده را میتوان به EA گرفت که چرا آسفالتها انقدر برق میزنند و چرا انقدر رفلکت نور دارند. ماشینها بسیار خوب طراحی شده اند و نقصی ندارند به جز کارکتر Player که مانند گذشته هیچ حرکتی ندارد.
محیط هم بسیار خوب طراحی شده و بازیها اغلب در روز هستند ولی شب هم وجود دارد. اما عمده مشکل بازی نور است طوری که نور خورشید گاهی اوقات شما را آزار میدهد. البته این هم هیجان بازی را بالا میبرد. توجه کنید که نور خورشید کاملا به جا استفاده شده و دیدتان را کور نمیکند. فقط کمی گاهی اوقات شدید است.
سرعت در Under Cover از یک NFS خوب حکایت میکند و تعداد ماشینها که به سه دسته ی آمریکایی، اروپایی و ژاپنی تقسیم میشوند زیاد و متنوع است.
کنترل ماشین مهمترین چیزی است که همه از آن شکایت دارند اما تا انتها کنترل به همین سادگی نیست. کمی صبر کنید تا ببینید زیاد هم راحت نیست. مهارت لازم است.
مسابقات جدیدی هم به بازی اضافه شده که در آن در یک اتوبان بزرگ و پر رفت و آمد باید با رقیبتان لایی بکشید و هرکس 1000 فوت از دیگری جلو افتاد برنده است. در این مسابقه موزیک تند و ویراژهای شما و زاویه ی دوربین هیجانی خاص به شما منتقل میکند. طرفداران دریفت خوشحال باشند زیرا هر مسابقه ی بازی دریفت هم دارد. گرچه هدف دریفت نیست ولی سر پیچها میتوانید به یاد Carbon با ترمز دستی بپیچید و امتیاز یک دریفت عالی را بگیرید.
در صورت فعال کردن قابلیت Damage به اوج زیبایی خواهید رسید. چه چیزی جالب تر از اینکه وقتی از ارتفاعات بپرید به غیر از جرقه های فراوان، تکه هایی هم از کف ماشینتان به آسمان پرتاب شود.
هوش مصنوعی بر خلاف چیزی که خیلی ها عقیده دارند افزایش یافته. راننده ها خشن هستند و گاهی اوقات شیطنت میکنند تا شما را از مسیر خارج کنند. ماشینهای عبوری هم بهتر عمل میکنند. پلیسها گرچه به آسانی در اوایل بازی سر کار میروند اما با گذشت مدتی از بازی از دست هلیکوپتر و ماشین های مدرنشان در امان نخواهید بود.
نقشه ی بازی هم بسیار بزرگ است. گرچه اصل آن در یک شهر است ولی در جاده های طولانی بازی شهرهای دیگری هم دیده میشوند و البته که کوچک نیستند.
فرایند آپگرید و اسپرت کردن ماشینها بهبود پیدا کرده است و گزینه های جدیدی دیده میشود. دسترسی به تمامی منوها از میان بازی امکان پذیر است و براحتی در میان یک مسابقه میتوانید تنظیمات گرافیکی را کم و زیاد کنید.
صدای بازی کیفیت بالایی دارد و به صورت Surround هم میتواند پخش شود. بازی به صورت HD است و اوج گرافیک و زیبایی را در آن خواهید دید. صد البته که پیشنهاد میکنم بازی را در محیط ویستا اجرا کنید تا DirectX10 خودش را با تمام زیبایی های بازی نمایان کند.
برای بازی کردن پیشنهاد میکنم یک هدست خوب خریداری کنید و ولوم صدا را در حالت Bass زیاد کنید. یک دسته با آنالوگ هم تهیه کنید و با نهایت جزئیات شروع کنید به بازی کردن.
مطمئن باشید زمان را حس نخواهید کرد.
این هم کرک این بازی با حجم ۵۰۰ کیلوبایت برای کسانیکه مشکل دارند:
نقل قول:
کد:http://ifile.it/uxh1w4s