بالاخره بازي تمام شد...بازي خوبي بود من بيشتر اون مرحله توي هواپيما را خيلي حال كردم..در كل راضي بودم....و حالا هم ميخوام بازي را يونيستال كنم.............
Printable View
بالاخره بازي تمام شد...بازي خوبي بود من بيشتر اون مرحله توي هواپيما را خيلي حال كردم..در كل راضي بودم....و حالا هم ميخوام بازي را يونيستال كنم.............
مشکل عجیبی پیش اومده پس از کلیک روی شورت کات بازی این نمایش داده میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با زدن کنسل نمی توان وارد بازی شد ولی بازدن بله یا خیر وارد بازی میشوم اما پس از گذشت از دمو و منو بازی و ورود به بازی دچار مشکل میشوم و ناگهان از بازی خارج میشوم
به نظر شما مشکل من از چیست؟
ویندوزم ویستاست
عزيز جان شما احتمالاً آخرين باری که از بازی اومدی بيرون با alt+f4اومدی بيرون و يا اينکه بازی در حال اجرا هستش و شما دوباره داری اجراش ميکنی،و حالا اين پيغام را بهت ميده،من هم يک بار همين اتفاق برام پيش اومد،نقل قول:
اما راجع به اينکه ميپره از بازی بيرون نميدونم.
شما آخرین باری که از بازی اومدی بیرون به صورت عادی نبوده. و احتمالا کرش کرده. حالا به شما میگه که می خواهید بازی رو رو حالت سیف مود بازی کنید یا خیر. در صورت بله تنظیمات گرافیکی (فقط رزولیشین ) میاد پایین (48*640) و میرید تو بازی . اما اگر نه رو بزنید با تنظیمات خودتون بازی می کنید که احتمالا دوباره و دچار مشکل میشید.نقل قول:
منم بازی رو تموم کردم 4 روزه یا کمتر.
بازی خوبی بود.
تك نفره هم ميشه . ولي تو مراحل بالا خيلي براي يه نفر خيلي سخت ميشه . سرعت و جون سختي زومبيها خيلي زياد ميشه .نقل قول:
مگه دو نفرم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه .من عضو جدیده شما هستم.بازی Call of duty 5 رو خریدم رو ویندوز xp نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم یه پیغام don't send میده و یه صفحه سیاه میاد و یه ارور به پیغام error during intiazation:کد:http://i38.tinypic.com/s30mc5.jpg
unhandled exception caught میده که پشتشم این صفحه میاد که عکس شو میزارم .اگه ممکن بگین اشکال از کجاست؟
نقل قول:کد:http://i33.tinypic.com/voxvue.jpg
فكر كنم تو cooperative اسم مرحله شو ديده بودم .نقل قول: