لطفآ بهترین تنطیمات مک فی اینترنت سکیوریتی را اگر از دوستان کسی داشته باشد بگذارد. ممنون
Printable View
لطفآ بهترین تنطیمات مک فی اینترنت سکیوریتی را اگر از دوستان کسی داشته باشد بگذارد. ممنون
در مورد پست من دوستان اطلاعي ندارند؟نقل قول:
لطفا راهنمايي كنيد
از دوست عزيز Mobin كه لينكهاي دانلود رو گذاشتند تقاضاي راهنمايي درام
با تشكر
www . p30 download . comنقل قول:
new update:
5397
size: 77mb
دانلود از سايت مك افي با قابليت رسيوم
کد:http://download.nai.com/products/licensed/superdat/english/intel/sdat5397.exe
آن آپدیت در مورد Mcafee Enterprise 8.0 i بود چون فایلهایی که دانلود کردید برای این ورژن می باشدنقل قول:
فایلهای آپدیت برای نسخه Mcafee Enterprise 8.5 i بصورت زیپ شده بنام avvdat-xxxx ( بجای xxxx شماره ورژن نوشته میشود)
ارائه میشوند و فایل آپدیت آن بگونه زیر نامگذاری شده اند
avvclean.dat
avvnames.dat
avvscan.dat
پس آپدیت هایی که دریافت کردید برای نسخه شما نیست
البته هر گاه اپدیت های نسخه 8.5 را دریافت کردید ، اینگونه عمل کنید
آپدیت دستی Mcafee Enterprise 8.5 i
روش اول - با استفاده از Safe Mode
1- وارد Safe Mode شوید
2- فایلهای avvclean.dat ، avvnames.dat ، avvscan.dat را به مسیر زیر منتقل کنید
C:\Program Files\Common Files\McAfee\Engine
3- ریست کرده و در محیط ویندوز چک کنید که مک آفی آپدیت شده یا نه
Start --> Programs --> VirusScan Console --> Help --> About
روش دوم - بدون نیاز به Safe Mode
1- در مسیر زیر بر روی Access Protection دبل کلیک کرده و گزینه Prevent McAfee services from being stopped را غیرفعال کنید
Start --> Programs --> VirusScan Console
2- از Start وارد Run شده و عبارت services.msc را تایپ کرده ، Enter بزنید
حا با کلیک راست بر روی سرویس های زیر و انتخاب گزینه Stop ، سرویس های مزبور رو غیرفعال کنید
McAfee McShield
McAfee Framework
3- فایلهای avvclean.dat ، avvnames.dat ، avvscan.dat را به مسیر زیر منتقل کنید
C:\Program Files\Common Files\McAfee\Engine
4-در مسیر زیر از انتقال صحیح آپدیت ها مطمئن شوید
Start --> Programs --> VirusScan Console --> Help --> About
5- در آخر مسیر 2 و 1 را به برعکس انجام بدید
یعنی ابتدا همانند مسیر 2 ، سرویسهای مک آفی را Start کنید
و سپس همانند مسیر 1 گزینه Prevent McAfee services from being stopped را فعال کنید
فکر نمی کردم کسی از محصول اینترنت سکیوریتی مک آفی استفاده کنهنقل قول:
چون اینترنت سکیوریتی از دو رکن اساسی تشکیل شده
1- آنتی ویروس : آنتی ویروس مک آفی متاسفانه در این سالها پس رفت بسیار بدی داشته
تهدیداتی که برای آنتی ویروس های دیگه مهم نیست ، مک آفی را کاملا به چالش می کشند
اصولا یکی از مهمترین مزیت های مک آفی در سالهای دور ، قدرت آن در شناسایی ویروس های جدید بود
اما متاسفانه در حال حاضر هوش مصنوعی آن در برابر ویروسهای جدید خوب عمل نمیکنه
2- فایروال : فایروال یا دیواره آتش کار مقابله با هکرها و جاسوسها را به عهد دارد
فایروال مک آفی از بدو ورود بسیار ضعیف بود و حتی جدیدترین نسخه ان ، هم چنان ضعیف عمل میکند
اصولا فایروال اینترنت سکیوریتی ها ضعیف از کار در آمده ( منهای کسپرسکی و نورتون )
با توجه به گفته های بالا فلسفه استفاده از محصوال اینترنت سکیوریتی مک آفی به زیر سوال میره
چون در هر دو رکن اساسی ضعیف عمل میکنه
البته كساني كه اينترنت Adsl دارن ميتونند با راست كليك روي آيكن مك آفي در كنار ساعت ويندوز و زدن گزينه آپديت نرم افزار رو بصورت انلاين آپديت كنند !
خب این فایلها چند مگ هستند؟خودم هم می دونم که این فایل رو چقدر باید بگذاری تا کامل با دایل آپ دانلود بشه!ولی حداقل برای نصب و اجرا راحت تره و نیازی به راهنمایی و کمک نداره.:11:نقل قول:
من Mcafee Enterprise 8.5 i رو نصب کردم رو کامپیوترم ....
حالا وقتی تو tray هست ، گزینه ای به نام exit نداره .... چه جوری میشه ازش exit کرد ؟؟؟
با تسک منیجر هم نمیشه ... access is denied میده ....
راهی هست ؟؟؟؟ چون یه برنامه میخوام اجرا کنم ..... حتما باید anti virus یا firewall خاموش باشه ....
نقل قول:
من هم همين مشكل رو دارم
راهنمايي لطفا
نقل قول:1- بر روی آیکن Mcafee Enterprise کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شویدنقل قول:
2- بر روی Access Protection رفته و با استفاده از کلید Stop ، گارد محافظتی را غیرفعال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- حال مجددا بر روی آیکن مک آفی کلیک راست کرده و گزینه Disable On-Access Scan را انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- خب گارد کاملا غیرفعال شده و دیگر مک آفی مزاحمتی برای کار شما ندارد و دیگر نیازی به طی این مرحله نیست
با این اوصاف اگر میخواهید رم خود را از پروسه های مک آفی خالی کنید ، تمامی پروسه های مک آفی را در تسک منجر غیرفعال کنید
پروسه های shstat و vstskmgr و mcshield از جمله پروسه های مک آفی به حساب می آیند
البته پروسه های دیگری هم وجود داره که چندان به خاطرم نمونده
شما میتوانید با استفاده از برنامه هایی نظیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام پروسه های هر برنامه رو مشاهده کنید