وقتي به 12% (1.526 Mb) رسيد سرعتم صفر شد و Idm همون جوري موند .....
در ضمن لينك اول فكر كنم پاك شده و لينك دوم ايراد داره و نميشه دانلود كرد
Printable View
وقتي به 12% (1.526 Mb) رسيد سرعتم صفر شد و Idm همون جوري موند .....
در ضمن لينك اول فكر كنم پاك شده و لينك دوم ايراد داره و نميشه دانلود كرد
شما هم همارایی هستید؟نقل قول:
آره دیگه عزیزیم، مگه پست هاشون یادتون نمیاد؟نقل قول:
آقای الماسیان و شهرستان و . . . :31:
نقل قول:
نمی خوای دوستات رو در این مورد راهتمایی کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
MaSoOd گل من . فکر کنم همه بدونن که 2-3 ماه میشه ip ایران رو یاهو بسته :31: !
همه چی رو سر این همارا نندازین:39:.
1-- اولا که ای پی من 212 هست اولش و همونطور که خودتون گفتید از ماهواره تامین میشه و مربوط به ایران نیست
2- بر فرض ایرانی بوودن آی پی من پس چرا قسمت ویستا رو نبسته ؟
نقل قول:
برا شما نه ، همه.
قبلا یه شرح کوچیکی داده بودم.:5:
منظورم اینه که من هر روز به دو تا سایت سر میزنم که اگه آی پی غیر ایرانی باشه بلاک میشم و سایت باز نمیشه ولی اینا برام باز میشه ، پس این آی پی ایرانی هست دیگه ؟
ولی قبلا گفتی که این آی پی بدلیل شکستن محدودیت ها ( مثل جریان یاهو ) خارجی هست و همچنین بدلیل استفاده از جناب ماهواره
درسته افت سرعت بیشتره ولی اینجا همه اینترنت پایین دارن و اون جریان قابل تعمیم برای اهالی این تاپیک نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا تایید نمیشه.
میدونم که به حالش فرقی نمیکنه. ولی افت سرعت در اونی که از 5 مگ استفاده میکنه، بیشتره. نسبت به کسی که با کلی زحمت رفته 64K گرفته.
منظورم از پست قبلی، این بود.
موفق باشید
( جز BIZIMT که کارای ساختمانی رو خطش انجام داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نمیخواد به هیشکی یاد بده ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این فایلی که تو 4 شرد بوود رو من دانلود میکنم الان تا 50% رفته بدون مشکل و با سرعت بالای 17
سلام:10:نقل قول:
ما الان دو تا خط تلفن تو خونه داریم یکیش مودم وصل هست و adsl استفاده میکنم و یکیش همینطوری مونده
میتونم از شرکت شاتل از اون یکی خط تلفن که استفاده میکنیم یه سرویس بگیرم و یک مودم و اینارو به هم وصل کنم ؟:21:
اخه شنیده adsl چنین امکانی نداره ولی adsl +2 میشه
بچه هایی که با 4shared.com مشکل دارن :
فایروال و انتی ویندوز رو خاموش کنید.
سایت فوق بعضی مواقع مشکل داره.
من ip دوستم رو چک کردم (از نظر بلاک لیست) مشکل خاصی نبود.
تنها همون حرف قبلی من میمونه که با خود دانلودر ویندوز این کار را انجام بدین.
با خیال راحت با ip تان دان کنید و وب گردی.
سپاس.
tohidkh جان: تقاوت ip شرکت شما با دیگران این هست که مال شما استاتیک هست . یعنی شما دارای یک نشانی ip به خصوص و ثابت خود هستید و خیلی حسن داره . و به عباراتی دیگر شما برای همه شناخته شده هستید از نظر ip . اما تو ip های غیر valid در هر بار اتصال به شبکه یک ip به سیستم شما تخصیص داده میشه.
برای هر خط یک خط اینترنت پرسرعت adsl داده میشه.نقل قول:
اگر منظورت این بود که خط اولی که adsl داره وصل کنی به خط دومی که استفاده نداره و با قرار دادن مودم دوم بر روی خط بلا استفاده از adsl استفاده نمایید :
باید بگویم نخیر در حالت اول نمیشه و به عبارت و بیان مخابراتی خط شما بهم خواهد گشت.
اما چرا در حالت دوم مثلا من یا نماینده یا خود شرکت میتونه این کار رو از مخابرات انجام بده . که غیر قانونی هست و نمیشه.:27:
خوب ببیند من میگم دو تا خط دارم و واسه هر کدوم یه سرویس و یک مودمنقل قول:
من میخوام به وسیله مودم ها همیدگرو وصل کنم یا حالا هر چی بشه
اخه من قبلا تو یکی از تایپک ها شنیده بودم طرف دو تا 512 وصل کرده بود
بالاخره مطمئن هستم طوری امکان پذیر هست ....
شرکت همارا سیستمنقل قول:
128 2g
BIZIMT عزیز یه چند تا سوال کوچولو موچولو داشتم اگه برام حلش کنی عالی میشه :
مراحل چک کردن پورت و اسلات من چیه ؟نقل قول:
DownStream شما روی 484 تنظیم شده خوب مطلب داره .
احتمالا slot مشکل داره یا به خاطر اینکه متاسفانه متاسفانه چون پهنای کمی به اونجا می آید برای همین یکم حداقل رو در نظر می گیرن که مشکلی پیش نیاد.
اما بایستی پورت و اسلات شما یه چک بشه تا دیده بشه مشکل از کجاست . اگه تنظیم ساده باشه حله. اما اگه سخت افزاری باشه اضافه کاری نداریم. شما دوستی از هم مرکزیتون پیدا کنین و این رو بپرسین ببینین اونم اینطوریه یا نه ؟ اوکی ؟ :5:.
آخه فکر نکنم اینجا زیاد یوزر DSL داشته باشه
راستی این اقای فرمانیان میگفت برا گلستان فقط همارا پورت میده جریان چیه ؟ مثل اینکه دیگه مثل سابق از قندی نمیگیرن ؟
نقل قول:
خط لیز یا Leased به خطهایی میگن که به شکل مبدا و مقصد بهترتر بگم نقطه به نقطه استفاده میشه (برای وصل کردن یک نقطه با یه نقطه دیگه) . این خط ها امکان این رو دارن که اطلاعات و یا Data رو منتقل کنن و با سرعت فوق العاده بالا
خط X25 هم از این هست ؟ منظور از سرعت فوقالعاده حدودا چقدره ؟ سیمش از چه نوعه ؟ سیم کشیش جداست دیگه ؟ یه مثال از مشتریهاش میزنی ؟
راستی شنیدم خود مخابرات DSL میده ولی به اشخاص و شرکتهای خاص با شرایط محدود
اینو یکم باز ترش میکینی ؟ مثلا چطور میشه گرفت هزینش چقدر از شرکت گرونتره ؟
شما تو شرکت به چه شرکتایی شرکت طلایی میگی ؟
میشه نسبت Share سرویسای مختلف رو برا شرکتای مختلف بگی ؟
این فیرم ور که گذاشتی برا AM602 نو این دایرکتوری پایین آخرین نسخس ؟ ( آخه قبلا میگفتن که مال یه مودم دیگه رو دسکاری کردن و شده اون . . . )
کد:http://www.asus.ru/ftp/spk/adsl/
قبلا که داخل AM602 رو بازدید کرده بوودم رو چیپ اصلیش نوشته بوود BroadCom جریان این چیه ؟
فرق این مشتری هایی که سرعت خیلی بالا میگیرن برا همارا چیه ؟ با من یوزر معمولی ؟
مثلا از نظر نوع خدمات ، سیم کشی ، سرعت ، کیفیت سرویس ، Share Ratio