سلام
من شاتر ایلند رو داشتم از مدیا فایر دانلود کردم یهو دیدم پارت 12 نیست.رفتم از رپید گرفتم.خیلی راحت پارت ها رو به هم چسبوند ولی موقع پخش به پارت 12 که میرسه فیلم قطع میشه!راهی نداره؟
ممکنه مدیا فایر لینک پاک شده رو گردونه؟
Printable View
سلام
من شاتر ایلند رو داشتم از مدیا فایر دانلود کردم یهو دیدم پارت 12 نیست.رفتم از رپید گرفتم.خیلی راحت پارت ها رو به هم چسبوند ولی موقع پخش به پارت 12 که میرسه فیلم قطع میشه!راهی نداره؟
ممکنه مدیا فایر لینک پاک شده رو گردونه؟
کارت گرافیک و CPUتون ضعیفه. ربطی به پلیر نداره.نقل قول:
اون پارت 12ای که گرفتین ربطی به بقیه لینکهای دانلودی نداشته. باید پارت 12 مربوط به همون ورژن و همون کیفیت و همون جور تیکه تیکه شده رو پیدا کنید.نقل قول:
سلام دوستان.یه فیلمی که تقریبا 15 پارت بود رو با یه زحمتی دانلود کردم حالا موندم چطور جوینشون کنم!با hjsplit جوین نمیشه.
چی کار کنم به نظرتون؟
دوست عزیز دو تا لینک ها عین هم هستن.نقل قول:
اون پارت 12ای که گرفتین ربطی به بقیه لینکهای دانلودی نداشته. باید پارت 12 مربوط به همون ورژن و همون کیفیت و همون جور تیکه تیکه شده رو پیدا کنید.
فقط فرقشون اینه که یکی تو رپید اپ شده اون یکی تو مدیا فایر.
خودتون ببینید
کد:http://i-max.vn/forum/thread19445.html
ببین فایلت رو درست دانلود کردی، فایل سالمه؟
بعد تو که همه فیلم رودیدی این پارت اخری رو جدا ببین
سلام.من فیلم آواتار رو با کیفیت 1080p دانلود کردم 4 gig.
حالا می بینم صداش با تصویرش هماهنگ نیست!10 دقیقه اولش هماهنگه بعد خراب میشه!
win xp
KMplayer
pentium 4 2.9
vga 64mb on board
1 gig ram
البته توی پوشه فیلم یه عکس داره به نام very_important_configuration که تصویری مربوط به فرمت هاست که من نمی فهمم.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ali/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ali/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیز شما:
1-چه سری کدکهای داری؟ اگر نداری K-lite Codec pack رو نصب کن(توی این اسکرین شات که تقریبن همه رو توصیه کرده بنصبی:31:)
2-با چه نرم افزارهایی امتحان کردیش؟
3-فرمت فایل چیه؟
امکان ترمیم فیلم تا 200 مگ وجود داره؟
دوستان من یه فیلم لیچ کردم و شروع به دانلود کردن کردم بعد از دانلود متوجه شدم فیلم ناقص بوده و حدود 200 مگ از فیلم درست لیچ نشده بوده
یعنی 200 مگ اصلاً بیچ نشده وبده که دانلود بشه
حالا با Segment Downloader اکتحان کردم ولی اونم راه نداد (نمیدونم شاید حجم ناقصی بالاست)
راهی وجود داره برای ترمیم یا اینکه برم از اول دانلود کنم
سلام.نقل قول:
این کدک رو نصب کردم .
با Km player.
اسم فایل هست AVATAR_EXTENDED_178m_BluRay_1080p_QEBS_AAC_MP4_PS3-FASM
فرمت هم mp4.فکر کنم بهترین فرمت باشه.چون همیشه حجم کمتر و کیفیت بهتر داره.
پیرو پست قبلی:نقل قول:
اینم بگم که فایل زیپ یا رار نیست
فایل اصلی فیلم هست