سلام.
آيا اين آنتي ويروس سرعت سيستم را پايين نمياره؟
Printable View
سلام.
آيا اين آنتي ويروس سرعت سيستم را پايين نمياره؟
نقل قول:
نوشته شده توسط shadmehrdj
بعد از ناد 32 بهتر ضد ويروس از لحاظ سرعت كاسپره
البته قدرتش به نظر من از ناد بيشتره چند صفحه قبل و در تاپيك هاي جدا گانه قدرتش مقايسه شده با آنتي ويروس هاي ديگه
عالي تر از خودش نيست
هرچي ويروس و تروجان ميشناسه كار 20اخه هر ويروس مي نويسم يا تروجان با چند روز ميتونه پاكش كنه
آقا من اين كاسپراسكاي رو دارم بعد همون آنتي ويروسش رو هم دارم فكر كنم ورزن 6.0.0.303 باشه ولي هيچ ليسنس كي و رج كي روش جواب نداده از همينه كه گذاشتيد كار نميكنه ...يعني قسمت آپديتش فعال نميشه يعني تو قسمت protection يه قسمتش قرمز رنگه و نوشته :
signatures are absolete
و ليسنس كي هم تو ليست بلاك قرار گرفته...بعضي ليسنس كي ها رو هم كه اضافه ميكني ميگه شما در حال حاضر هم داريد از همين كي استفاده ميكنيد ( البته به انگليسي ) ... لطفا زووووووووووووووود كمكم كنيد كه كامپيوترم كرم گرفته...فكر كنم اسپاي ور باشه كه از سايت --- اومده ( نميدنم كي بي اجازه از كامپيوترم استفاده كرده ) ....كمـــــــــــــــــك
نقل قول:
نوشته شده توسط reza388
دوست عزيز بار ها تو صفحه هاي قبل گفته شده :sad:
از ادرس هاي زير مي تونين آپ1 ديت ها ور به صورت دستي دانلود كنين
توضيحات كامل قبلا داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من از اول تا حالا از کاسپرسکی استفاده کردم و تا آخر هم از این آنتی ویروس استفاده میکنم و به همه پیشنهاد میکنم که ازش
استفاده کنن مخصوصن از ورژن 6 که دیگه سنگ تمام گذاشته و اصلا هم سرعت سیستم را نمیگیره
عزیز من هم وقتی کاسپر را نسب کردم مثل تو بود و اون قسمتش قرمز بود اما گذاشتم اتوماتیک اپدیت شد و بعد سیستم را ریسیت کردم و اون قرمزه سبز شد توهم امتحان کن
عزيز اين اصلا آپديت نميشه 5% ميره مينويسهنقل قول:
نوشته شده توسط djcrazy
UPDATE IS NOT REQUIRED :angry:
سلام
fingulii
خوب اپ دیت احتیاج نداره شما فقط سیستم رو فول چک کنید
من قبول دارم كه كسپرسكي بهترين آنتي ويروس را داره ول توي قسمت فايروال زياد خوب نيست مثلا
Kaspersky internet security 6 final
در قسمت بلاك كرده پورت اسكن مشكل داره . چيزي كه در انجمن سايت كسپرسكي بارها به اون اشاره شده و تا حالا كسپرسكي جوابي به اون نداده حتي خودم هم باهاشون تماس گرفتم ولي جواب ندادند . البته كاربران انجمن كسپرسكي براي حل مشكل يك راههايي پيدا كرده اند ولي اين خيلي بد است كه يك فايروال همچنين مشكلي داشته باشد در ضمن خودم هم اين مشكل را داشتم.
راه حل اين مشكل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]