قبوله اصلا آدم بايد با اينگليسي كنار بياد
ولي كلا تصميم ندارن كه فارسيش كنند؟
راستي اين ورژن امنيتش چه طوره؟ همخوني با ماژول و ....؟
Printable View
قبوله اصلا آدم بايد با اينگليسي كنار بياد
ولي كلا تصميم ندارن كه فارسيش كنند؟
راستي اين ورژن امنيتش چه طوره؟ همخوني با ماژول و ....؟
سلام . آقا من 2 . 3 ماه پیش جوملا رو روی این دومین ریختم :تا دیروز کار میکرد . هر روز هم بدون مشکل آپدیت میکردم .کد:www.reydadgostari.ir
ولی از دیشب یهو سایت بالا نمیاد و این ارور رو میده :
You are not authorized to view this pageنمی دونم مشکل چیه . دارم دیوونه میشم . میشه یکی راهنمایی کنه ؟:41:
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
Please try the following:
* Contact the Web site administrator if you believe you should be able to view this directory or page.
* Click the Refresh button to try again with different credentials.
HTTP Error 403 - Forbidden: Access is denied.
Internet Information Services (IIS)
Technical Information (for support personnel)
* Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 403.
* Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled About Security, Authentication, and About Custom Error Messages.
براي 1.5.3 هنوز خيلي ماژول و كامپوننت نيومده ولي خب به هر حال هر روز براش مي نويسند و اضافه مي كنند براي فارسي هم شما يك قالب راست به چپ نصب كني كفايت مي كنه MamaliXP شما با مدير هاستت تماس بگير
ممنونم . ولی فکر نمی کنم برای هاست باشه .آخه من دو فایل index.php index2.php رو پاک کردم و یه فایل index.htm ریختم و اون رو آورد . فکر می کنم مال جوملاست . به نظرتون ازچی می تونه باشه ؟نقل قول:
خوب فايل ها را از را مجددا آپلود كن
آخه دیتابیسم از بین میره اینجوری . من لازمش دارم
كاري به ديتابيس نداره شما فقط همون ايندكس را آپلود كن
این کارو هم کردم ولی فایده نداشت . آخه چرا یه شبه اینجوری شد ؟؟ اگه ممکنه یه نگاه به سایت بنداز :کد:www.reydadgostari.ir
سلام محسن خان
مي خاستم ببينم آيا در همه تم هاي جوملا ميشه پائين هر پست يه خط كشيد بشه يا نه . اگه ميشه چه جور و اگه نميشه اين كار رو انجام داد ميشه يه تم مثل مال خودت داخل هفت راه ميشه براي من بزاري كه پست ها رو از هم جدا كنه
نقل قول:
شما باید از توی css این کارو کنید .....