پرسپولیس 18 امتیاز، استقلال یک امتیاز
بعد از بازیهای هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ حرفهای، معیارهای ارزشی در مسابقات فوتبال لیگ حکایت از آن دارد که پرسپولیس بالاتر از سایر تیمهاست. سپاهان علیرغم انجام 5 بازی کمتر، با 10 امتیاز در رده دوم این عرصه قرار دارد و صبا باتری با 8 امتیاز تیم سوم است. حضور استقلال تهران در این عرصه با یک امتیاز قابل توجه است!
بیشترین برد:
1- پرسپولیس 9 برد
2- سپاهان 7 برد
3- صبا باتری، ملوان و برق شیراز 6 برد
کمترین باخت:
1- پرسپولیس بدون باخت
2- صبا باتری یک باخت
3- سپاهان یک باخت
بیشترین گل زده:
1- پرسپولیس 24 گل زده
2- استقلال اهواز 23 گل زده
3- استقلال 21 گل زده
کمترین گل خورده:
1- سپاهان 10 گل
2- صبا باتری 11 گل
3- پرسپولیس و ملوان 12 گل
بهترین تفاضل گل:
1- پرسپولیس 12+
2- سپاهان 8+
3- صبا باتری و ملوان 5+
بهترین دروازهبان لیگ (میانگین آماری):
1- مسعود غلامعلی زاد (ملوان) 150 دقیقه یک گل
2- مهدی واعظی (پرسپولیس) 128 دقیقه یک گل
3- المیر تولیا (صبا باتری) 114 دقیقه یک گل
بهترین گلزنان لیگ:
1- محسن خلیلی (پرسپولیس) 8 گل
2- محمود کریمی (سپاهان) 7 گل
3- فریدون فضلی (صبا باتری) 7 گل
* اگر نفر اول در هر کدام از معیارها 3 امتیاز، نفر دوم 2 امتیاز و نفر سوم یک امتیاز داشته باشند، تیمهای زیر صاحب این معیارهای امتیاز هستند:
1- پرسپولیس 18 امتیاز
2- سپاهان 10 امتیاز
3- صبا باتری 8 امتیاز
4- ملوان 6 امتیاز
5- استقلال اهواز 2 امتیاز
6- استقلال تهران و برق شیراز یک امتیاز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلیمانی: سعی میکنم تا قبل از نیمفصل برسم
میثم سلیمانی که طی چند هفته اخیر تمرینات سبک خود را آغاز کرده، از فردا طبق صلاحدید کادر پزشکی پرسپولیس، تمرینات پرفشاری را انجام خواهد داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سلیمانی که تا به اینجای کار نتوانسته سرخپوشان را در لیگ هفتم یاری دهد، پس از انجام تمرینات اختصاصی با کادر پزشکی و پشت سر گذاشتن مراحل درمان، کمکم به شرایط طبیعی نزدیک میشود. در تماسی که با او داشتیم، وی ضمن بیان این مطلب گفت: اگر خدا بخواهد از فردا تمرینات فشردهتری را دنبال میکنم، اگرچه پیشبینی میشود که از نیمفصل دوم به شرایط بازی خواهم رسید، اما در حال حاضر تمام تلاشم این است که در 2 بازی پرسپولیس قبل از آغاز نیمفصل در ترکیب قرار گیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرزبان: سپاهان تهدیدی برای پرسپولیس محسوب نمیشود
علیرضا مرزبان مربی با دانش و علمگرای پرسپولیس همچنان معتقد است که هیچ تیمی در جریان لیگ هفتم، حریف پرسپولیس نخواهد شد. او حتی در گفتوگوی تازه خود سپاهان را نیز مانعی برای قهرمانی پرسپولیس نمیبیند.
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفتوگویی را با وی ترتیب داده که میخوانید.
دیداربا سایپا، سختترین بازی پرسپولیس در لیگ محسوب میشد؟
نه، اصلا این طور نیست.
پس شما کدام مسابقه را درطول 14 هفتهای که پشت سر گذاشتید مشکلتر از بقیه میدانید.
دیدار اول در آبادان مقابل صنعت نفت سختترین بازی پرسپولیس تا به اینجای کار بوده است، چون نتیجه 5 هفته کار و تلاش خود را در 3 زمینه مختلف تاکتیکی، بدنسازی و روانی باید در طول 90 دقیقه میدیدیم، ضمن اینکه باید درزمین حریف به میدان میرفتیم و دهها دلیل دیگر که تمامی آنها باعث میشود بازی با صنعت نفت را سختترین بازی قلمداد کنیم.
تیم سایپا را از لحاظ فنی چگونه ارزیابی میکنید؟
بزرگترین مشکل سایپا عدم حرکت مناسب از جناحین بود. آنهابیشتر عمق را هدف قرار داده بودند، این در حالی است که مهاجمان سایپا به هیچوجه توانایی بازی در عمق را نداشتند. آنها با سیستم 2-3-1-4 بازی میکردند. یعنی با 2 فوروارد سعی داشتند ایجاد موقعیت کنند. جالب اینکه ما نهتنها با یک مهاجم بازی میکردیم، اما تنها مهاجم ما 3 بازیکن سایپا را عملا از جریان بازی خارج کرده بود.
از عملکرد بازیکنان پرسپولیس راضی هستید؟
مهمترین مسالهای که ما را راضی کرد این بود که بچهها نشان دادند که یک تیم بزرگ هستند و ضربان قلبشان با هم هماهنگ است و انگیزه فوقالعادهای دارند.
اگرنتیجهای جز این رقم میخورد، باز هم چنین ادعایی داشتید؟
صددرصد. اگرگل دقیقه 95 خلیلی نیز به ثمر نمیرسید، همین اعتقاد را داشتم. ما برای هر بازی انگیزه و هدفی متفاوت داریم.
برای رویارویی با صنعت نفت چطور؟
ما یک بار با این تیم بازی کرده و آنها را در خانه خودشان با شکست روبهرو کردهایم. این تیم یک بحران بزرگ را پشت سر میگذارد و این بار برای پیروزی به میدان میآید، اما شک نکنید ما پیروز خواهیم شد.
سپاهان با 5 بازی کمتر همچنان بهعنوان تیم دوم تعقیبکننده اصلی پرسپولیس است و...؟
ببخشید حرفتان را قطع کردم، اما همینجا اعلام میکنم که سپاهان هیچ تهدیدی برای قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر محسوب نمیشود.
پس کدام تیم میتواند برای پرسپولیس مشکلساز شود؟
این را دیگر نمیگویم! بماند برای بعد.
عزیزیان: دروازه تیم ملی را هم بیمه میکنیم
کار برای یک مربی دروازهبانی که این تعداد دروازهبان خوب زیر دستش داشته باشد، آسان نیست، اما سعید عزیزیان تا به اینجای کار به خوبی از عهده کار بر آمده است. بد ندیدیم در اینروزها که پرسپولیس گلی هم دریافت نمیکند، سراغ او برویم.
پرسپولیس سومین بازی را هم بدون دریافت گل پشت سر گذاشت، چه اتفاقی رخ داده است؟
این تیم بود که گل نخورد، پس نباید آنرا فقط مخصوص گلرها بدانیم. به نظر من همدلی و هماهنگی پیش آمده بویژه بین دروازهبانها و مدافعان از دلایل اصلی این موفقیت است. البته هفته گذشته روزهای بسیار سختی داشتیم. آقای کاشانی استعفاء داده بود و خیلی خوب شد که برگشتند. در کل همدلی بچهها برای اینکه جام را تصاحب کنند، کاملاً نمایان است. دروازهبانهای ما یکی از یکی بهتر هستند و چه بازی کنند و چه بازی نکنند تیم را میبینند.
بازیهای سختی که پیش رو دارید، فکر میکنید آمار گل نخوردن تا چه میزان قابل افزایش باشد.
اگر بچهها منسجم و همدل باشند که هستند با قویتر شدن حریفان، قویتر میشوند، ما به این مسئله فکر میکنیم که رکوردمان را افزایش دهیم. ما چهار دروازهبان خیلی خوب هم داریم که همینجا باید از صبوری آنها تشکر کنم. مدافعان طراز اولی هم جلوی این دروازه بانها قرار دارند.
بطور قطع کار پرسپولیس در این مدت بدون نقص نبود. یعنی هیچ تیمی در دنیا نیست که بدون نقص بازی کند. در همین بازی اخیر، مورد خاصی بر چشم شما نخورد؟
من در مورد دروازهبانها و در نهایت مدافعان نظر میدهم. من مورد خاصی ندیدیم، ولی ممکن است مواردی بوده باشد. به همین دلیل فیلم بازی را میبینم. ما باید برای ادامه موفقیت هر روز از ضعفهای خود کم کنیم، چون حریفان جستجو می کنند تا آنها را پیدا نکنند به همین دلیل با ذره بین دنبال ضعفها میکردیم.
سرمربی آینده تیم ملی به زودی معرفی میشود، فکر میکنید دروازبانی پرسپولیس چند سهمیه داشته باشد؟
برای رفتن به تیم ملی خوب بودن، در کنار تداوم اهمیت دارد. ما دروازهبانهای خوبی داریم که در کارشان تداوم دارند. سه دروازهبان ما سابقه حضور در تیم ملی را داشتهاند و حقیقی جوانی است که میتواند آینده دروازهبانی تیم ملی را به خود اختصاص دهد. به هر حال ما میخواهیم در پرسپولیس، دروازه تیم ملی را بیمه کنیم.
ولی ممکن است با بازی نکردن بعضی نفرات بهانه جوییهایی صورت بگیرد؟
یک زمان دروازهبان به خاطر ضعف بازی نمیکند، همه میدانند در پرسپولیس اینطور نیست در واقع به تیم ملی بد میشود که به خاطر چنین مسائلی بخواهد، از حضور دروازهبانهای شایسته جلوگیری کند چون این پست بسیار حساس است، ضمن اینکه وقتی دروازهبانهای ما قبول کردند این فصل در خدمت پرسپولیس باشند، میدانستند چه رقابت سنگینی در پیش است و البته میبینید که چطور بدون حاشیه و صمیمانه کار می کنند.
آنها نه تنها دروازهبانهای خوبی هستند، بلکه فوتبالیستهای با اخلاق و حرفهای هم به حساب میآیند. واعظی و رودباریان وضعیت مشخصتری دارند.
شرایط کریمی و حقیقی چگونه خواهد بود؟
کریمی انسان خوب و دروازهبان مطرحی است و اصلاً اینطور نیست که او از برنامه خارج شده باشد. این تصور، غلط است. هر چهار دروازهبان ما شرایط برابری دارند. حقیقی هم بسیار جوان است، آینده از آن اوست. نباید ناامید باشد و میدان را خالی کند. او فقط باید به فکر افزایش سطح توان روحی و تکنیکی خود باشد تا روز موعود که باید خود را نشان دهد.
بعضی کارشناسان در تحلیلهای خود میآورند که با توجه به حضور دروازهبانهای دیگر شاید بهتر باشد او ابتدا در جای دیگری دنبال فرصت باشد.
اینرا دیگران نمیتوانند بگویند. این حقیقی و باشگاه هستند که باید تصمیم بگیرند. به هر حال فوتبال قابل پیش بینی نیست. اتفاقات عجیب بسیار روی میدهد. حقیقی خودش باید ببیند که آینده برای او چطور خواهد بود. به هر حال بازی کردن هم یک امر ضروری است. البته در این میان تصمیم گیرنده نهایی باشگاه است. به هر حال توصیهای که من همیشه میتوانم به حقیقی بکنم اینست که او هیچوقت نباید ناامید باشد چون هنوز سالهای زیادی را پیش رو دارد.
استیلی:حاشیه های پرسپولیس را می شناسم / کاشانی می رفت، من هم می رفتم
به گزارش خبرنگارمهر، حمید استیلی با بیان این مطلب درنشست خبری صبح امروزباشگاه پرسپولیس که درسالن آمفی تئاتر شهرداری منطقه 9 تهران برگزارشد، ضمن رد شایعه اختلاف خود با افشین قطبی افزود: ما یک تیم واحد هستیم که همه از مدیریت و سرمربی تیم تبعیت می کنیم. قطعا اگر تیم دو دسته شود و بین بازیکنان اختلاف بیافتد اولین فردی که اعتراض می کند من خواهم بود.
وی تصریح کرد : باشگاه با افرادی که نظم و انضباط تیم را برهم بزند برخورد خواهد کرد و برای این کارجایگاه افراد را درنظر نمی گیرد، کما اینکه درکمیته انضباطی نیز با برخی از بازیکنان برخورد شده است.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به سابقه فعالیت خود دراین باشگاه گفت: من سابقه سالها بازی و مربیگری درتیم پرسپولیس را دارم و به خوبی با جو و حاشیه هایی که حول این تیم وجود دارد ، آشنا هستم. من اگرهم مشکلی وجود داشته باشد به قطبی گوشزد می کنم و او با درک موقعیت موجود برای حل این مشکل تصمیم گیری می کند.
استیلی با تاکید بر لزوم آموزش و افزایش آموخته های تئوری مربیان فوتبال افزود: تلاش می کنم تا به دانش مربیگری خود بیافزایم. امسال در دو دوره کلاس مربیگری درهلند و تهران شرکت کرده ام . قطعا اگر فرصت فراهم شود در آینده درکلاس های دیگری نیز حضور خواهم یافت.
وی اظهار داشت: ما از بازیکنان می خواهیم که ازهمان ابتدا روی دروازه حریف فشار وارد کنند . اینکه در دقایق پایانی به گل می رسیم خواسته کادرفنی نیست. بازی به گونه ای هدایت می شود که ناچارمی شویم با فشار بیشتر در آن دقایق به گل برسیم.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به نقش هواداران تیم فوتبال پرسپولیس در موفقیت های این تیم گفت : درتیم ما همه فعل خواستن را به خوبی صرف می کنند به همین خاطربازیکنانی که از روی نیمکت به داخل زمین می روند روحیه برتری جویی دارند و درکنار دیگر بازیکنان برای پیروزی تلاش می کنند. دراین بین حمایت هواداران را نیز درکنار خود داریم . آنها تا دقیقه 94 ازتیم حمایت می کنند و باعث می شوند تا بازیکنان با انگیزه بیشتری برای پیروزی تلاش کنند.
وی درخاتمه تصریح کرد: تصمیم داشتم اگرآقای کاشانی ازسمت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس استعفا کرد من نیز از سمت خود کناره گیری کنم.
قطبی:خوشبختم که استیلی کنارم است / 20 سال فرصت دارم سرمربی ایران شوم / مذاکره ای با ادووکات نداشته ا
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه برای هدایت تیم ملی فوتبال ایران 20 سال فرصت دارد گفت: من خیلی خوشبختم که در کنار خود مردان با تجربه ای چون حمید استیلی را دارم.
به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی در نشست خبری امروز باشگاه پرسپولیس که در محل سالن آمفی تئاتر شهرداری منطقه 9 تهران برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: تمام مربیان بزرگ دنیا نقطه نظرات تمامی اعضای کادر فنی را می شنوند و با در نظر گرفتن جمیع نظرات تصمیم نهایی را خود اتخاذ می کنند.
قطبی با ابراز رضایت از همکاری با حمید استیلی خاطر نشان کرد: برای من کار کردن با حمید استیلی آسان است. او یک مربی با تجربه در فوتبال ایران است که تجربیات زیادی در خارج و داخل کشورمان دارد. خیلی خوشبخت و خوشحالم که در کنار دست راست و چپم افرادی با تجربه دارم که در فوتبال ایران و جهان تجربیات زیادی دارند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص شرایط تیم فوتبال سپاهان اصلی ترین رقیب این تیم در مسابقات لیگ برتر گفت: در این چند هفته سعی کرده ایم تمام تمرکزمان روی تیم خود باشد و روی همین اصل طی 14 هفته اخیر نتایج خوبی کسب کرده ایم. سپاهان درحال حاضر 4 بازی کمتر از تیم ما دارد و با اختلافی 7 امتیازی نسبت به این تیم صدرنشین هستیم. از دید من همین اختلاف امتیاز و صدرنشینی ما به آنها فشار می آورد. ما درجایگاه خوبی هستیم و امیدوارم بتوانیم در نهایت با همان 75 امتیازی که وعده داده بودم قهرمان لیگ شویم.
وی نتیجه گرایانه بازی کردن تیمش در مسابقات لیگ برتر را این چنین توجیه کرد: هر کسی که در فوتبال حرفه ای است به خوبی می داند در فوتبال تنها نتیجه مهم است، زیرا اگر نتیجه نگیرید فرصت ندارید که به کار خود ادامه دهید. ما برای نتیجه و قهرمانی بازی می کنیم و دراین بین انجام بازی زیبا را نیز مدنظر داریم. در 14 هفته گذشته سعی ما بر این بود که ضمن کسب نتیجه فوتبال زیبا و بین المللی هم انجام دهیم .
قطبی با اشاره به اینکه فوتبال پرسپولیس بعضی اوقات زیبا و بین المللی نبوده است، با امیدواری از آینده یاد کرد که این تیم ضمن کسب نتیجه فوتبالی زیبا ارائه کند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قبول مسئولیت تیم ملی فوتبال کشورمان را افتخار بزرگی برای خود خواند و افزود: برای اولین بار که در 3 سالگی در خیابان های تهران به توپ ضربه زدم. دوست داشتم روزی برای تیم ملی ایران بازی کنم یا این تیم را هدایت کنم. این فرصت را دارم که در 20 سال آینده سرمربی تیم ملی ایران شوم. اما در حال حاضر با توجه به لطفی که آقای کاشانی به من داشتند و باعث بازگشتم به ایران شدند اولویت اصلی ام موفقیت پرسپولیس و همکاری با این مجموعه تا رسیدن به قهرمانی است.
وی در پاسخ به این سئوال که "شاخصه های فوتبال حرفه ای از دید افشین قطبی چیست؟"، گفت: فوتبالی که توام با نتیجه گیری باشد و بازیکنان در قالب دفاع و حمله با سرعت عمل بالا کار کنند. اینکه بازیکنان بتوانند در دفاع فضا را محدود کنند و در زمان حمله دامنه کار را افزایش دهند. فوتبال بین المللی فوتبالی است که در آن بازیکنان با هر توانایی بتوانند در حمله و دفاع شرکت کنند و...
قطبی ادامه داد : بازیکنی در این فوتبال بین المللی می تواند توانایی خود را بروز دهد که ضمن داشتن هوش بالا بتواند سریع تصمیم گیری کند و روحیه بردن را داشته باشد. ما در بازی های گذشته همیشه نتوانستیم بین المللی بازی کنیم و حداقل بین 20 تا 60 دقیقه بازی تیم مان متناسب با این فوتبال بوده است. اینکه تا دقیقه 94 روح بردن و پیروز شدن در تیم حاکم است نشان می دهد بازیکنان فرصت ارائه فوتبالی که معیارهای آن را گفتتم دارند که قطعا در آینده آن را از تیم پرسپولیس شاهد خواهیم بود.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس مردم ایران را مردمانی عاشق فوتبال خواند و گفت: در هیچ کجای دنیا ندیدم که مردم تا این اندازه عاشق فوتبال باشند. مطمئنا با مدیریت آقای کاشانی که با قلب خود باشگاه را اداره می کند خانواده پرسپولیس در آینده می تواند فوتبال بین اللملی را انجام دهد.
وی یاد آور شد: زمانی که هدایت پرسپولیس را قبول کردم با کمک دستیارانم ابتدا برای خود هدف سازی کردیم و بر اساس آن خود برنامه ریزی کردیم با پیگیری برای رسیدن به هدف خود تلاش کردیم که این تلاش کماکان ادامه دارد.
قطبی با اشاره به اینکه در تمامی پست ها بازیکنان خوبی با توانایی مشابه در تیم فوتبال پرسپولیس حضور دارند، افزود: مشکل ما این است که در تمام پست ها بازیکنانی هم سطح داریم. در این بین تنها بازیکنانی که آماده ترند فرصت بازی پیدا خواهند کرد. پرسپولیس باشگاه بزرگی است که همه از آن نتیجه می خواهند. در این شرایط نمی توان برای کسب تجربه بازیکنی را به میدان فرستاد. ما زمانی که هدف مان قهرمانی در لیگ و جام حذفی است ناچاریم از بازیکنانی استفاده کنیم که آمادگی و توانایی خود را در تمرینات نشان دهند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص چگونگی جذب بازیکنان جدید گفت: بازیکنی که برای حضور در پرسپولیس به ایران می آیند، نباید این تیم را برای چلوکباب انتخاب کرده باشد. او باید برای رشد فوتبال ایران و کمک به پرسپولیس به ایران بیاید. ما نیز با توجه به این مسائل چند بازیکن خوب را در نظر گرفتیم که متاسفانه باشگاه پول مورد نیاز جذب آنها را در اختیار نداشت. با توجه به موفقیت تیم شرایط مالی ما در نیم فصل دوم بهتر می شود وی می توانیم گزینه های مدنظر خود را به خدمت در آوریم.
وی به نیکی از دیک ادووکات سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کره جنوبی یاد کرد و گفت: ادووکات را از زمانی که سرمربی مونشن گلادباخ و تیم ملی هلند بود می شناختم. ما 10 ماه در تیم ملی هلند باهم همکار بودیم. او برای من مانند برادر و پدر بود. ادووکات مربی است که فوتبال در خون و روح اش است و اگر ایران او را جذب کند موفقیت بزرگی را نصیب خود کرده است. البته من با او تماس داشته ام نه در مورد فوتبال ایران . صحبت های ما شخصی بود و ارتباطی به فوتبال ایران پیدا نمی کرد.
قطبی ادامه داد: در روزنامه ها خواندم که گفته بودند :" قطبی تلاش می کند تا ادووکات را به ایران بیاورد" قطعا ادووکات اطراف خود افرادی را دارد که خیلی بهتر از من می توانند به او کمک کنند و خیلی تیم های هستند که او را می خواهند. آن طور که من شنیدم دیک علاوه بر تیم زنیت روسیه تیم ملی فوتبال اتریش را هم خواهان خود می بیند. با توجه به اینکه ادووکات زنیت را قهرمان لیگ روسیه کرده و این تیم جواز لیگ قهرمانان را کسب کرده است قطعا او در این تیم می ماند تا ثمره کار خود را در لیگ قهرمانان ببیند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که "در حال حاضر پرسپولیس بیشتر بین المللی است یا سپاهان؟"، گفت: الان سپاهان بیشتر بین المللی است چون حضور در لیگ قهرمانان آسیا را تجربه کرده است. اما زمانی که بازی ما با آنها در پایان نیم فصل و مسابقات لیگ برگزار شود پرسپولیس بیشتر از سپاهان بین المللی خواهد بود.
وی با گفتن اینکه خبرنگاران دوست دارند 20 سال به عقب برگردند و جلو بروند، در پاسخ به خبرنگاری که به مقایسه فوتبال امروز پرسپولیس با دهه 50 پرداخت گفت: من این مقایسه را نمی کنم. با تمام احترامی که برای مربیان و بازیکنان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس قائلم و اعتقادم به اینکه آنها تاریخ پرسپولیس را نوشته اند تیم محبوب امروز را ساخته اند مقایسه تیم فعلی با گذشته را درست نمی دانم.
قطبی تصریح کرد: ما خیلی افتخار داریم که امروز باشگاه پرسپولیس به اجاره در اختیار ماست. مطمئنا اگر ما از این تیم برویم بازهم پرسپولیس همان تیم محبوب و پرافتخار می ماند و مربیان دیگر می آیند و این تیم را به قهرمانی می رسانند.