آخه من دقیقا از ماه قبل این مشکل رو پیدا کردم،پیش از اون شرایط عادی بود
Printable View
آخه من دقیقا از ماه قبل این مشکل رو پیدا کردم،پیش از اون شرایط عادی بود
اتفاقا منم مثل شما همین مشکل رو از ماه قبل پیدا کردم ! اگه به این کارشون دزدی نگیم نمیدونم چی باید گفت !
دوستان در پي اينكه چند نفر ميگن حجم كم شده
من پيگيري كردم امروز
همه دوستانيكه حجم دزدي ازشون شده از نماينده سرويس دارند ؟
ما پنل همه دوستانو چك كردم همه چيز عادي و درست هست مگر اينكه نماينده ها با يوزر شما بتونن آنلاين بشن و حجم كم كنند بهرحال در پنل فن اوا كه فروش نمايندگانو كنترل ميكنه همه چيز عاديه مگر اينكه راهي براي كلك زدن پيدا كرده باشند به همين جهت
كار شما
حتما پنلتونو چك كنيد ببينيد آنلايني در زمانيكه شما آن نبوديد وجود داره يا نه
من يك ايميل ادرس ميدم با دست خط خودتون و مشخصات خودتون يك نامه با امضا بنويسيد به شرح زير براي من بفرستيد براتون بهتر پيگيري كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كار مننقل قول:
با سلام اينجانب------------ فرزند------------به ش ش----------- دارنده سرويس ----------- از شركت ------------( اسم شهر رو هم بنويسيد) روي خط تلفن ( با كد شهر) -------------- با نام كاربري ------------- - در خواست پيگيري كم فروشي در حجم فروخته از طرف شركت مذكور را دارم
اين مشكل از تاريخ ----------- تا ---------------- وجود داشته
توضيحات اضافي : ---------
نام و امضا و تاريخ مشترك
با مسئول فني صحبت كردم قرار شد پيگيري كنيم ببينيم جريان چيه مشكل از سرور هاي ماست يا نمايندگان واقعا دارند كم فروشي ميكنند از راهي بهر حال نامه هارو برام بفرستيد ببينم چي ميشه
سلام عزیز من همونیم که اکانتم شده مثل 256 یوزر و پس هم سه شنبه میل کردم براتنقل قول:
میخواستم ببینم تونستی چک کنی ببینی مشکل چیه
بازم شرمنده مزاحم شدم مرسی
با ايميل فكر كنم جواب دادم خدمتتوننقل قول:
بازم امشب ساعت 12 مودمت خاموش باشه من يه چك كنم
سلام ایمیلتون نرسیده اگه میشه دوباره بفرستید یا پخ بزنیدنقل قول:
اوکی ساعت 12 خاموش میکنم
بازم مرسی
سلامنقل قول:
خبری نشد ازتون
می خواستم بدونم راهی هست برای اینکه ping سرویسم بهتر بشه ؟
سرویس s31 دارم از خود فن آوا
مرسی
سلام من می خواستم از adsl فن آوا استفاده کنم ولی مطمئن نیستم من سرعت خیلی بالا نمی خوام سرعت 30 35 کارمو راه میاندازه ولی می خوام ثابت باشه هی ping time بالا پایین نره من قبلا شاتل و پارس آنلاین داشتم ولی از سر ساعت 1 شب خراب میشه و منم تا ساعت 2 شب نت خوب می خوام لطفا کسانی که با این شرکت کار کردن منو راهنمایی کنن:20:
عزيزم من بهت سرويس 256 پيشنهاد ميدم مشكلي فكر نميكنم داشته باشي البته بگو كدوم منطقه مخابراتي هستينقل قول:
دوما اگر خواستي من برات ميتونم سرويس 512 ماهي 2 گيگ شبانه 2تا7 صبح رايگان برات جور كنم يك ماهه21.500 تومن و سه ماهش60.000 تومن ( سه ماهه 6 گيگ)
خواستي ايميلم هست در چند پست بالاتر برام مداركتو بفرست جور كنم مدت زمان رانژه هم بين 6تا14 روز بگير كه دير و زورد شد شرمندت نشم
البته نميدونم كدوم منطقه اي الان ولي برخي ماركز سه روزه هم ميشه
نه مهربوننقل قول:
سلام سرويستو چك كردم پورت من يك مگ هست تو خونهنقل قول:
چك كردم برات سرعتت هيچ مشكلي نداشت اين نشون ميده اكانتت رو سرور مشكل نداره مشكل يكي از ايناست
1. سيم كشي داخل خونه مشكل داره
2. مخابرات محلتون وضعش داغونه
چون اكانتت مشكلي در باز كردن پيج ها نداره از اكانتت 50 مگ دان كردم برت همون موقع هم برگشت زدم ولي ببين اگر از اكانتت چيزي كم شده بيشر تو اون ساعت بگو بهم
ضمنا مك ادرس مودمت فكر كنم از حالت ست در آومده باشه ميخواي ست كنمش يا نه ؟