دوست عزيز بايد دكمه Shift را پايين نگه داري ونزديكش بشي خودش جيب را ميزنه:46:نقل قول:
Printable View
دوست عزيز بايد دكمه Shift را پايين نگه داري ونزديكش بشي خودش جيب را ميزنه:46:نقل قول:
به نظر من که فقط مشکلاتش حل میشه .نقل قول:
az hame nazar :D
قبلش باید دکمه ی F رو بزنی که روی هدف تمرکز کنه .نقل قول:
دوست عزيز بايد دكمه Shift را پايين نگه داري ونزديكش بشي خودش جيب را ميزنه
اوراكل عزيز همون مشكلاتشم حل بشه كلي خوبهنقل قول:
آقا كسي نفهميد اين دي وي دي خراب چطوري در بازار پخش شد؟:41:
دوستان سلام ، میخواستم بدونم با این سیستمی که الان دارم ، اگه کارت گرافیک 8500 GT 512 Suzuki هم بخرم بازی رو توی چه گرافیکی می تونم اجرا کنم ؟!! ( الان من روی گرافیک Low هم به سختی بازی رو اجرا می کنم .
مشخصات سیستم من الان اینه :
VGA : 7300 LE
Ram : 1GB
CPU : 2800
بالاخره از یه جایی کش رفتن و بازی رو پخش کردن جالب اینه بازی نسخه روسیش یه جور بوده نسخه انگلیسی یه جور دیگه ولی بالا خره بازی اصلی میاد راحت میشیم در ضمن احتمالا بازی اصلی مراحل بیشتری رو هم داره اگه برش نداشته باشند.نقل قول:
برای بار سوم :نقل قول:
اوراكل عزيز همون مشكلاتشم حل بشه كلي خوبه
آقا كسي نفهميد اين دي وي دي خراب چطوري در بازار پخش شد؟
این نسخه ، یه کپی از نسخه ای هست که در استرالیا منتشر شده هست .
آقا اگه کسی سیو بعد از اون دروازه ی اورشلیم رو داره بذاره .
اون تورنته هم واسه قبلش بود .
به نظر من 8500 نگیر .نقل قول:
دوستان سلام ، میخواستم بدونم با این سیستمی که الان دارم ، اگه کارت گرافیک 8500 GT 512 Suzuki هم بخرم بازی رو توی چه گرافیکی می تونم اجرا کنم ؟!! ( الان من روی گرافیک Low هم به سختی بازی رو اجرا می کنم .
مشخصات سیستم من الان اینه :
VGA : 7300 LE
Ram : 1GB
CPU : 2800
8600GT بگیر خیلی قدرتش بیشتره .
یه رم 1 گیگ دیگه هم نیاز داری اگه میخوای بازی رو روون اجرا کنی .
بهتره یه 8600gt بگیری البته با این کارت میشه بازی کرد ولی با 8600 خیلی بهتر اجرا میشه و تاثیر زیادی داره رو همه ی بازیها.نقل قول:
راست میگن من خودم الان 8500 gt دارم ولی هنوز می لنگه ولی بد نیست ولی اگه میخوا با تنظیمات High اجرا کنی خوب 8600 gt بگیر قیمتش هم حدود 140 تومانه ............