چرا کار نکرد؟؟؟من الان امتحان کردم... مشکلی نداشت...یه جا دیگه اپ کردم...ممنون:10:نقل قول:
اگه اینم نتونستی باز کنی بگو کجا اپ کنم راحت باشی...ممنونکد:http://rapidshare.com/files/270592632/Eidos.rar.html?killcode=4995123824895361881
Printable View
چرا کار نکرد؟؟؟من الان امتحان کردم... مشکلی نداشت...یه جا دیگه اپ کردم...ممنون:10:نقل قول:
اگه اینم نتونستی باز کنی بگو کجا اپ کنم راحت باشی...ممنونکد:http://rapidshare.com/files/270592632/Eidos.rar.html?killcode=4995123824895361881
نشد فکر کنم دلیلش اینه که شرکتهای منتشر کننده ماله ما با هم فرق داشته باشهنقل قول:
واسه همین عمل نمی کنه.
بازی من ماله 2 سال پیشه و pardis مارک این بازیه...
حالا من ببینم دارم ولفن اشتینو تموم میکنم اونوقت اینم میرم به شما میگم.:46:
شما مگه hilfe life2 را هم بازی نمی کنی اون رو تمام کن بعد بیا سر وقت این.
ممنون...منتظر میمونم...ماله منم قدیمی هست...میگم chenge profile kardi?????اخه اگه عوض نکنی فایده نداره....خودت یکم برو جلو از اول بعد که سیو کرد بیا بیرون سیو منو لود کن...ببین چی میشه...:46:نقل قول:
من معمولا 4 5تا بازی رو با هم انجام میدم...الانم همینجوریه...یه ذره از این...یه ذره ار اون...:10:
کمک
لطفا کمکم کنید
تو بازی تام رایدر anniversary تو مرحله کشتن دایناسور من دایناسور رو می کشم ولی بعدش که دایناسور بهم حمله می کنه (تو فیلم دمو) و جهت پایین رو بهم نشون میده که بزنم . هر چقدر میزنم دکمه عمل نمیکنه و دایناسور منو می خوره.
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من با pc بازی می کنم. عکس رو هم گذاشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزيز
منظور از دكمه پايين همان كليد S است نه كليد هاي جهت نما كه احتمالا ميزني
مثل تامب رايدر LEGEND
موفق باشي
لطفا کمکم کنید در کشتن اسب ها در تام رایدر انیور ساری
Centaur ها در مقابلتون دو جور عکس العمل نشون میدند:نقل قول:
- وقتی که عصبانی میشن, یا با نیروشون شما را به سنگ تبدیل می کنن که قبل از حمله اونها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا قالب سنگی بشکنین و فرار کنین.
- یا بعد از عصبانی شدن, به سمت شما حمله می کنن که بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنین (همون شلیک سریع) تا برای چند ثانیه بی حرکت بشن. بلافاصله قلاب خود را به سپر شون گیر بدین و بکشین تا سپر از دستشون بیفته.
در حالی که نزدیک سپر هستین دوباره با شلیک کردن اونها رو عصبانی کنین تا نیروی خودشون رو دوباره وارد کنن. شما هم بلافاصله سپر شون را در دست بگیرین تا نیروشون به خودشون برگرده. سریع اقدام به شلیک کنین و همین روند رو تکرار کنین.
سلام
ببخشید این تاپیک بعد از 107 روز بالا اومد!
من همون اول این بازی گیر کردم
جایی که پشت در قلعه با یک راهنمای بومی صحبت میکین و باید برای حلقه بالای در قلعه طناب بندازی و بالا بری
اما تا آخر نمیشه بالا رفت برای همین نمیتونی کاری بکنی
می تونی یه عکس بزارینقل قول:
تاپیک قدیمی بالا اوردن کجاش ببخشید داره اگه کسی سوالی داشته باشه؟ :46:نقل قول:
وقتی حلقه رو گرفتین خودتون به سمت مقابل تاب بدین و بپرین.
حالا خودتون رو رو به دکمه بالای در برسونین...