دوست من الان پريميوم معمولی از 410 به بالا ميتونی پيدا کنی که اصلا خريدش توصيه نميشه! چون به احتمال 60% خراب ميشن
اگر پول داری الايت بخر يا هالو اديشن. اگر هم نداری 2 ماه واستا از این آرکيد های جديد بخر . ارزون و کاملا خوب. مطمئن باش
دوست من الان پريميوم معمولی از 410 به بالا ميتونی پيدا کنی که اصلا خريدش توصيه نميشه! چون به احتمال 60% خراب ميشن
اگر پول داری الايت بخر يا هالو اديشن. اگر هم نداری 2 ماه واستا از این آرکيد های جديد بخر . ارزون و کاملا خوب. مطمئن باش
مازیار جان این جریان ترانزیستورهای 65 نانوئی چیه؟
از ورژن های 360 الان کدوم 65 نانوئیه؟
پیدا کردن بعد از فبریه ی 2006 مال قبلا بود الان باید دنبال پیدا کردن کنسول های بعد ازنقل قول:
برج 8 باشید چون 65 نانو متری هستن و امکان خراب شدنشون خیلی خیلی پایینه به طوری
که از برج 8 که از cpu 65 nm استفاده شده تا حالا هیچ خرابیی گزارش نشده !!
ببخشید من جواب میدمنقل قول:
عرضم به حظور عنورت : :10:
همون طور که میدونید تا چند وقت پیش مشکل گرمایی 360 کمی اذیت میکرد و ماکروسافت هم این
مشکل رو انکار میکرد اما از برج 7 به بعد (به دلیل آمار بالا و آبرو ریزانه ی خرابی) ماکروسافت مادربورد
360 رو عوض کرد و یه هیت سینک اضافی برای تهویه ی بهتر هوا تو gpu قرار داد بعد برای محکم کاری
یه ماه بعد بازم مادربورد رو عوض کرد و حجم چیپ cpu رو از 90 نانومتر به 65 نانومتر کاهش داد (این امر
در خنک موندن cpu خیلی موثره
کلا 3 نوع مادربورد داریم (اسم لاتینشون رو درست نمیدونم پس فارسی مینویسم :31: )
1- لانچ : بی کیفیت ترین نوع مادربورد 360 که مال تاریخ قبل از برج 7 هستن و بیشتر آمار خرابی مربوط
به این مادر بوردا است (بقیه مال قبل از فبریه ی 2006ه که دیگه اون mb ها که اسمشونو هم خاطرم نیست
ناک اوت شدن چون اونا دیگه وضعشون خیلی خراب بود :2:)
2-زپر (یا زفر) : این سری مادربورد ها کیفیت خیلی خوبی دارن و مربوط به برج 7 میشن و معمولا با یه هیت سینک
اضافی عرضه میشن و تا حالا خرابی نداشتن (طبق آمار رسمی)
3:فالکون :باکیفیت ترین نوع mb های 360 هستن که از برج 8 تاحالا استفاده میشن و امکان خرابیشون بسیار بسیار
پایینه و تاحالا هم هیچ خرابیی نداشتن
اکثر پریمیوم های بعد از برج 8 از mb های فالکون دارن (بعضیاشون هم زپر با هیت سینک اضافی دارن)
همه ی هیلو ادیشن ها از mb های فالکون استفاده میکنن
الیت ها هم بعد از برج 8 اکثرا فالکون هستن
و تا اون جایی که من خبر دارم arcade pack ها هم بیشتر از زپر با هیت سینک اضافی استفاده میکنن
کر هم که دیگه تولیدش متوقف شده و به جاش آرکید پک عرضه میشه ولی تا اون جایی که من میدونم
یا زپر هستن یا لانچ چون قبل از برج 8 - 9 بود که تولید کر متوقف شد
برای فهمیدن چگونگی تشخیص مادربورد ها از زوی جعبه ی 360 و دریافت اطلاعات دقیق
تر و جامع تر به تالار های بازی سنتر مراجعه کنید اونجا سطح بالا تره
دستت درد نکنه. خيلی خوب توضيح دادی.دستت درد نکنه. خيلی خوب توضيح دادی.
خیلی ممنون Dark عزیز.توضیحت خیلی کامل و دقیق بود.نقل قول:
باسلام
من قصد خريد xbox 360 مدل halo3 رو دارم از shopping ياهو قيمت كرفتم بين 395 تا 475 دلار قيمت زده بود حالا از شما دوستان عزيز تقاضا دارم تا مركزي در تهران معرفي كنيد كه قيمتش نزديك قيمت ياهو باشد
با تشكر
سلام دوستان
مازیار جان دیدم راجع بعه این آقای تمجید زاد نوشتی گفتم منم یه چیزی بگم
این آقا استاد خالی بندی و بهونه آوردنه
من تقریبا 3 -4 ماه پش میخواستم یه ایکس باکس ازش بگیرم
آقا این مارو 20 روز علاف کرد
یه روز گفت مسموم شدم
یه روز گفت با دوستانم مسافرتم
خلاصه هر بار یه طوری میپیچوند
یه بار که گفته بود مسموم شدم خواستم امتحان کنم ببینم راست میگه شمارشو دادم به رفیقم زنگ زد بهش از منم سالم تر بود به اونم وعده داد و قرار گذاشت و ....... در صورتی که نیم ساعت قبلش من زنگ زدم دوستش گفت خوابه اصلا امروز نمیتونه حتی حرف بزنه
خلاصه خواستم بگم این آقا مثل اینکه عادتشه همه رو سر کار بزاره
منم رفتم نکست جن کنسول گرفتم اصلا دیگه یه بارم بهش زنگ نزدم
تو اینجا هیلو ادیشن همه جا بیشتر از 600 تومنه حداقل ممکن 600 تومننقل قول: