سلام دوستان کسی میتونه در زمینه تایپ علایم فونتیک با word بهم راهنمایی کنه ؟خیلی ضروریه و متشکر میشم که کمکم کنید.
Printable View
سلام دوستان کسی میتونه در زمینه تایپ علایم فونتیک با word بهم راهنمایی کنه ؟خیلی ضروریه و متشکر میشم که کمکم کنید.
اقا كسي چيزي سراغ نداره؟
اگه اسمش هم باشه خوبه ميشه روي اينترنت پيداش كرد.
چون واسه زبان عربي زياده گفتم بايد براي انگليسي هم راحت پيدا بشه.
انیمه Berserk رو بگیر. البته انیمه ژاپنیه ولی به انگلیسی دوبله شده و دوبلش هم عالیه. هر قسمت 20 دقیقه هست و هر چن قسمتشو که میخوای دانلود کن؛ اگه هدفت یادگیری زبانه.
دستت درد نكنه.
اخه من واسه زبان عربي مجموعه كاراگاه كونان رو نگاه ميكنم كه اونم قسمت هاي 20 دقيقه اي هست. گفتم براي اينكه انگليسي يادم نره هم يه همچين كاري كنم.
Hi
I was wondering if any one have this book
Disorder in the American Courts
کسی لینک دانلود فایل 740 لغت انگلیسی به فارسی رو داره؟
سلام دوستان
من به دنبال يه سايت يا فرهنگ لغت و خلاصه يه چيزي مي گردم كه بشترين كلمات و اصطلاحات كاربردي در فيلمها رو داشته باشه چنين چيزي و جود داره ؟ يه جايي متل اينجا ولي به صورت جزيي تر.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=161606
آیا کتاب دیکشنری انگلیسی به فارسی با تلفظ امریکن در بازار وجود داره یا همش بریتیش؟
با سلام خدمت دوستان . من به یک word squre احتیاج دارم که فرمت شبیه فرمت زیر باشه و هر کلمه با انتهای کلمه بعدی شروع بشه.
برای مثال اگر اولین کلمه accident باشه کلمه بعدی با N شروع بشه.
دوستان من به کمک فوری شما احتیاج دارم و خیلی ضروری هست و اگر هم شبیه همین word square هم داشتید در اختیارم قرار بدید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من به كتاب passages 1 teacher's guide second edition نياز دارم. ايا كسي هست كه لينك دانلودش رو بزاره؟
ممنون