نقل قول:
شما اول آروم باش و عمدی مسائل حاشیهای نسازید که اینجا تاپیک شاتل هست و نه بیشتر. بعد هم اگه سمپاتی خاصی نسبت به شاتل نداشته نباشید، معلومه از چیزی خبر ندارین. مگه اگه کاربری مشکل فنی داشته باشه به همه کاربرهای دیگه گند میخوره که شما نگران گند هستین؟ ببخشین که من هم رک و راست بودم. کلاً با کسی که به هر دلیل عصبانی هست نمیخوام بحث کنم و بیشتر صحبتم با کسانی هست که مشکلی مثل من دارن.
من حق دارم، همونطور که باقی کاربرهای شاتل حق دارن، ولی در محدوده چهارچوب قرارداد. نشون هم به این نشونی که توی بخش شکایت سازمان تنظیم مقررات جایی داره با عنوان شکایت "عدم اطلاعرساني نرخ و نحوه ارايه خدمات به صورت رايگان".
الان طبق قرارداد من حق دارم بیست و چهار ساعته اینترنت پرسرعت داشته باشم و شاتل نمیتونه در شبانهروز، سرعت من رو برای ۷ ساعت و برای یه مدت شبانهروز نامشخص به حد دایالآپ برسونه. این خلاف قرارداد هست. من هیچ وقت نگفتم که چرا به من شبانه مجانی نمیده. اگه صحبتهای من رو نخونیدین از اول و بدون عصبانیت دوباره بخونید. یعنی من میخوام یا سرعتم در تمام شبانهروز برگرده به حالت عادی یا اگه میگن جریمه شدم حداقل با دانلود عادی پولی، بتونم سرعت شب رو هم عادی کنم. درضمن بهم هم بگن سقف دانلود مجاز شبانه چقدر هست که بتونم از تکرار مشکل جلوگیری کنم. به قولی این حق همه هست که نحوه ارائه خدمات رایگان رو دقیق بدونن.
اخر می خواید دانلود شبانه رایگان داشته باشید یا نه؟اولش گفتین نمی خوامو پولی باشه بعدش میگید سقف مجاز چه قدره...ببینید من 3-4 ساله شاتل دارم تک تک دیالوگ های پشتیباناش رو حفظم...وقتی شما بگی حجم دانلود مجاز چه قدر هست بهتون جوابی که میدن اینه:حجم دانلود مجاز توسط سیستم هوشمند محاسبه میشه و بسته به مرکز مخابراتیتون داره و... که تا یک حدی درسته...مورد داشتیم هر چه قدر دانلود میکرده محدود نمیشده و مورد هم داشتیم که با 2 گیگ دانلود محدود شده(در شهر های خیلی کوچیک که شاتل تازه رفته محدود نمی کنند)
ولی اگه دانلود شبانه نمی خواید درخواست بدین شاتل بگین دانلود شبانه رایگانتونو برداره...تازه فکر کنم 3500 تومن هم بهتون تخفیف بده یا اینکه از سرویس های اکو آفیس استفاده کنید ولی یادتون باشه برای دانلود شبانه که در قرارداد ذکر شده که:
بنابر سیاستهای تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران برای برخی از سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد). بی تردید، این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.
نقل قول:
مشکل ما کاربرای شاتل اینه که اتحاد نداریم! باید همه با هم به این نوع تعرفه های شاتل اعتراض کنیم! من دیروز در قسمت انتقادات و پیشنهادات سایت شاتل فرم پر کردم امروز زنگ زدن از شاتل گفتم بهشون مشکل سرویسهای شما اینه که مشترکین پرمصرف رو در نظر نگرفتین و حتی سروسهای آرت شما بعد از چند روز در اثر استفاده افت سرعت پیدا می کنه! ازشون خواستم تا سرویسهای مثل مخابرات واقعاً نامحدود قرار بدن! من الان 2مگ مخابرات هم دارم 1ماه گذشته 280گیگ دانلود داشته خوب این حجم دانلودو با خط شاتل انجام بدی باید سند خونتم گرو بذاری ! اصل این نوع سرویسها غلط هست ! باید شاتل سروسیهای نامحدود ارایه بده! منم امروز حرفمو بهشون زدم گفتم اگر شاتل سرویسهای جدید قرار بده در ماهای آینده که هیچ اگر نه که من تخلیه میزنم خطم رو.
شما یا اطلاعاتت کمه یا احساسی عمل می کنی
مخابرات اگه این روش اینترنت دهیش درست بود که کلی بدهی بالا نمیورد و زیرساخت بهش گیر نمیداد...(بگرد دنبال لینک خبرش در گوگل،پیدا می کنیش)
شما چون محدود نظرت را در حد مخابرات تهران میگی اینطور فکر می کنی
مخابرات در اکثر شهر های دیگه(من جمله من که در اصفهانم)اصلا سرویس های نامحدود نداره و فقط بعضی اوقات سرویس های با شبانه رایگان را ارائه میده(مثلا در اصفهان یکسال یکبار 15 روز طرح کمپین میزارن و ارائه میدن)
نقل قول:
یکی از سئوالاتی که این چند روزه از شاتل داشتم که البته بدون جواب مونده این هست که آیا در شاتل بین مشتری که پول بیشتر داده و سرعت بالاتر خریده و الان هم مدام حجم میخره و خرج میکنه با کسی که هدفش بیشتر دانلود شبانه بوده، فرقی هست یا نه. البته بایستی باشه چون همین الان یه بخشی توی شاتل هست که به اکانتهای جمعی مثل مجتمعهای مسکونی و مشابه تخفیف و امکانات ویژه میده. پس نشون میده که بخش بازرگانی شاتل این نکته رو فهمیده که مشتری هر چی بیشتر بخره، به نفع شاتل یا هر شرکت تجاری دیگه هست. فقط نمیدونم که توی بخش مشتریهای تک کاربره هم این قضیه مصداق داره یا نه. پشتیبانی که همش میگه ما نمیدونیم و بیخبریم.
یکی از بچه های همین فروم میگفتش که وقتی محدود میشده گیگ میخریده و محدودیتش برداشته میشده..حالا شما خودت امتحان کن خبرشو بده
نقل قول:
جهت تنویر ذهن عدهای که فکر میکنن مشکل من یا افراد مشابه من، سر دانلود مجانی و اینکه باشه یا نباشه، مجدد بگم که سئوال من این دو مورد نامشخص و نامعین توی متن قرارداد هست. اینکه اگه بخشی از متن قرارداد نامعین باشه که کاربر بدبخت چطور میتونه دانلودش رو مدیریت کنه که از بلا بدور بمونه؟
سوالت کاملا منطقی هست ولی به نظرت نباید این سوالات را زمان عقد قرارداد میپرسیدی؟
نقل قول:
من زمانی که شاتل رو میگرفتم، مخابرات نهران تازه داشت حجمی رو راه میانداخت و هنوز قابل فروش نبود. فیبر نوری هم که از بعضیها شنیدم شده یه ابزار انحصار دست مخابرات که فقط خودش بتونه فروش داشته باشه
تا جایی که من میدونم تجهیزات ارائه اینترنت روی قیبر نوری هزینه اش بالاتر هست و برای شرکت ها نمی صرفه که تجهیزاتش را خریداری کنند و مخابرات راضی هست که بقیه شرکت ها در این قسمت سرمایه گذاری کنند(من از بچه های انجمن این حرفو خیلی وقت پیش شنیدم و راست و دروغش پای خودشون)
نقل قول:
شاتل بازیشه... دیگه پهنای باندش از مخابرات که کمتر نیست هست؟! الان شاتل بیشترین پهنای باند کشور رو در اختیار داره مشترکینش هم از مخابرات خیلی کمتره!
از اون حرف ها بودا...شاتل بزرگترین ISP ایران هست===>بیشترین مشترکین را داره
خواهش می کنم با علم و دانش یک حرفی را بزنید شمایی که انتظار داری سرعت 2 مگت 24 ساعته روی 250 باشه فرق بین ADSL و سرویس های dedicated را نمی دونی
اساس adsl روی اشتراک پهنای باند هست و از اونجایی که ما ایرانی ها جنبه و مدیریت مصرف درستی نداریم باید محدود بشیم که یاد بگیریم درست مصرف کنیم(این مسئله فقط محدود به اینترنت نیست،در مورد انرژی و آب و ... هم صادقه)
اینی که شما داری با مخابرات 250 دانلود میکنی یکی از سه دلیل را داره:یا سرویست dedicated هست...یا پهنای باند مرکز مخابراتیت خالیه...یا مخابرات می خواد بقیه ISP هارو ورشکست کنه
چون طبق محاسباتی که توی همین تاپیک بگردی پیداش میکنی هزینه پهنای باندی که برای مخابرات درمیاد بیشتر از هزینه ای هست که از مشترکینش میگیره