بهشون گفتم میگفت دیگه این حداقل کاریه ک میتونیم بکنیم تا ب نت وصل شید دیگه بقیش با مخابراته؟!حالا راه حلی داره این مشکل رو حل کنم؟بتونم پهنا باند بالاتری رو بگیرم؟:n28:نقل قول:
Printable View
بهشون گفتم میگفت دیگه این حداقل کاریه ک میتونیم بکنیم تا ب نت وصل شید دیگه بقیش با مخابراته؟!حالا راه حلی داره این مشکل رو حل کنم؟بتونم پهنا باند بالاتری رو بگیرم؟:n28:نقل قول:
این وضعیت سرعت برای امشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت منتظر باش که میخوام به خاطر 25 کیلو ازت به 195 شکایت کنم:n02:
ولی خب یکم نگرانم ضایع بشم معمولا افرادی شکایت می کنند که فاصله سرویس و دانلودشون خیلیه نه 25 کیلو!:n08:
خطاب به دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید از مخابرات درخواست کنی تا وضعیتت درست کنند
حتی شده مسئولش بیاد به سیم ورودی به خونه یه نگاهی بندازه
یه وقت می بینی یه پارگی یه اختلال توی سیم ورودی باعث این نویز
امروز ی اقای اومد ب باکس یکم ور رفت نت ام ک قطع بود مشکلش حل و وصل شد !الان ک پهنای باندم رو 1 هست سرعت شبانم شده 50کیلوبایت! 4 روز پیش 250 بود وقتی رو 2 بسته شده بود:n27:برم مخابرات بگم کلا بیان همرو چک کنن؟:n02:دلیلشو فقط بگم نویز؟البته الان رو خط تلفن نویزی نیست ولی میخوام پهنای باند بیشتری بگیرم!بعد 7 سال مشتری بودن این سرعت جوانمردانه نیست!تازه امروز رفتم شارژ کردم دیدم تعرفه ها کلا عوض شده!1 مگ 15 گیگ رو برداشتن 25 گیگ گذاشتن !چ خبره !!!!78 هزار تومن.فقط ب فکر سود خودشونن!3 گیگ 5 گیگ 25 گیگ بقیم ک حجمی بین اینا احتیاج دارن ب درک دیگه!نقل قول:
اینم اضافه کنم من 1 سال از پهنای باند 2 مگ استفاده میکردم !ولی 1 ماهه بدجور مشکل پیدا کرده بودم !الانم هرکاری میکنم بتونم پهنای باند بیشتری بگیرم!
مال ساعت 3 صبحه!
DownstreamUpstream SNR Margin :24.2 28.5 db Line Attenuation :56.0 27.4 db
دوستان برای شما هم شبها snr کم میشه؟
برای من تقریبا نصف روز میشه
به نظرتون مشکل چیه که اینطور میشه؟
جالبه منم از یک isp دیگه هستم این اتفاق برام میفته!!!! داغون هست وضعیت
شبانه 6 مگ چقدره مشهد؟
بهم دادن بهم دادن حجمم رو الان 47000 و خرده ای هست :n04::n19::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20: :n20::n20::n19::n19::n19:نقل قول:
به من هم یک گیگ پس دادن:n04:نقل قول:
کسی میتونه این نویز رو واسه من مشخص کنه؟snr باید چند باشه ک پهنای باند بیشتری رو جواب بده و نویز نداشته باشه؟اگه فرضا از سر خط سیم بکشم و نویز کم بشه میشه پهنای باید 2 مگ بزارم دوباره؟(البته هنوزم قطع و وصلی دارم تو نت!چراغ adsl-internet قطع میشه و رو تلفنم حتی وقتی مودم خاموشه نویز میفته!)