دوست عزیز شما روی اون مثلث کلیک کن تا diagnose فعال بشه و خطای بوجود اومده رو تشخیص بده
وقتی این کار رو کردی ببین چه اتفاقی میفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز شما روی اون مثلث کلیک کن تا diagnose فعال بشه و خطای بوجود اومده رو تشخیص بده
وقتی این کار رو کردی ببین چه اتفاقی میفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میزنم ولی فرقی به حالش نمیکنه خاموش روشن هم کردم فرقی نکردنقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوستان سلام
بعد از 10 روز تلاشو کوشش آخر تونستم به صورت بریج وصل شم و شر اون ارور ها راحت شم حالا سوال دارم
1-از الان به بعد همیشه مودمو روشن بزارم و هر وقت خواستم از توی خود ویندوز کانکت شم یا اینکه مودم از پشت خاموش کنم وقتی خیلی وقت استفاده ندارم ؟
2- سوال دومم اینه که با وایرلس میخوام تو گوشیم یه چیزی دانلود کنم یا وبگردی باید چی کار کنم ؟گوشی که جایی نداره برا وارد کردن یوزر و پسورد؟
مهشاد جان رفتم یه کارت شبکه خریدم ایپی دادم وصلید پس یعنی پورت مادربورد موشکل داره؟؟/
نقل قول:نقل قول:
برای این که قطعی زیاد داره فکر کنم برای مودم باشه
مودمم اینه ، من فایلای آپدیت رو دان کردم حالا چه جوری Firmware مودم رو به روز کنم ؟؟؟
چرا برای Firmware وین انتخاب میشه مگه وین مهمه
امکان خراب شدن مودم هستکد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=83OLj3fg6Vpqkd6J
ممنون :11:
:40:
اینطور که به نظر میاد مشکل از پورت مادربوردهنقل قول:
حالا اگه دفعه بعدی که ویندوز نصب کردی بلافاصله بعد از نصب کارت شبکه ات یه بار دیگه مودم رو بهش وصل کن و امتحانش کن
یا اینکه یه مودم دیگه یا لپ تاب رو بهش وصل کن و امتحانش کن
بهتره مودم رو روشن بزاری مگه اینکه به مدت طولانی نخوای ازش استفاده کنینقل قول:
درسته گوشی جایی نداره که یوزر و پسورد وارد کنی به همین خاطر تنها راه اینه که مودم رو در حالت PPPoE بذاری
بچه ها یک مشکل :41:
من شاید این tplink 8901 بخرم !
تا جای که فهمیدم نمیشه از وایرلس مودم تو کامپوتر استفاده کرد درسه :19: پس به چه درد میخوره !×
نکنه مثل این گوشی ها فقط میشه نت گرفت ازش و از شبکه و اینا خبری نیست
:19: ایا نرم افزاری چیزی داره که تو PC نصب میشه و وایرلس میشه مثل وایرلس لبتاب یا نه کشکیه :27: ؟
ست کردم...نقل قول:
وصل هم شد ... اما پیج بار نمیکنه ... مگر اینکه برنامه ف ی ل ت ر شکن رو باز کنم... با اون کار میده
البته این هم بگم که من می خوام هم لن هم رو آی پی بدم و هم وایرلس ... که هر وقت خواستم از هر کدوم که می خوام استفاده کنم