مبین نت چرا اینترنت اینقدر داقونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
مبین نت چرا اینترنت اینقدر داقونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا من از دیشب تا حالا هنوز قطعم! کسی از آبادان اینجا هست؟! شاید هنوز راه نیوفتاده ؟ میشه؟!
ما به امید اینکه تو سایت آبادان تحت پوشش هست مودممون رو برداشتیم اوردیم اینجا اما هنوز رنگ اینترنت رو ندیدیم باش :(
داداش امضات خیلی باحاله.ایولنقل قول:
میگم داداش شما دقیقا مشکلت از کجاست؟ یعنی اینترنتتو فعال کردی؟
طرح داری؟
اعتبارت باقی مونده؟
rssi رو چک کردی؟
سلام مومن، مخلصتم
داداش من شیراز استفاده میکردم مشکلی هم نداشتم فقط دو سه روزی بود شبا قطع میشد. اره حجم دارم باز پرینت اسکرین میکنم میذارم.
برا یه کاری اومدم آبادان اما اینجا مثل اینکه مشکل حاده! انتن نمیده، مودم رو ریست هم کردم (فرو کردم تو سوراخ پشتش!) باز درست نشد! مشکل فقط همین دیگه انتن مودم خالیه
راستی شهر رو عوض کردم که تنضیماتی چیزی نداره، داره؟!
ممنون از لطفت داداش
------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایوای!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا ریستو زدی آخه؟؟؟؟؟ مگه نمایندگی نگفت نزن!!!!!!!!!!!! باید بفرستی نمایندگی....... آخه چرا زدی!!!!!!
[QUOTE=amiva;7237877]سلام مومن، مخلصتم
داداش من شیراز استفاده میکردم مشکلی هم نداشتم فقط دو سه روزی بود شبا قطع میشد. اره حجم دارم باز پرینت اسکرین میکنم میذارم.
برا یه کاری اومدم آبادان اما اینجا مثل اینکه مشکل حاده! انتن نمیده، مودم رو ریست هم کردم (فرو کردم تو سوراخ پشتش!) باز درست نشد! مشکل فقط همین دیگه انتن مودم خالیه
راستی شهر رو عوض کردم که تنضیماتی چیزی نداره، داره؟!
ممنون از لطفت داداش
دکمه ریست رو باید حداقل 10 ثانیه نگه داری و بعدش میبینی که چراغ مودم بصورت متناوب خاموش و روشن میشه ، بعد باید وارد کنسول مودم بشی که همون192.168.1.1 هست و بعدش باید تو قسمتی که مربوط به اکانت شما میشه همون USER , PASS روی جعبه رو وارد کنی . یه کار دیگه هم هست که باید فرکانس دریافت سگنال رو بصورت دستی وارد کنید ، چون تو هر بار ریست این اطلاعات پاک میشه ، تو این مرحله باید زنگ بزنی پشتیبانی اینم شمارشه 096790 که فقط یکم باید صبور باشی چون فک کنم یه 15 دقیقه ای پشت خط باید صبر کنی.
دوستان من چه طوری میتونم از تورنت استفاده کنم ؟؟؟ مثلا یه فیلمو چطوری میتونم از طریق تورنت دانلود کنم ؟؟ چیکار باید بکنم .. ممنون :20:
[QUOTE=tasmin;7237997]نقل قول:
والا ده ثانیه که نگه نداشتمش. اما حالت خاموش روشن کردن به مودم دست داد!!!
حالا کسی از آبادان اینجا نیست؟ شاید واقعا قطعه و من دارم الکی زور میزنم
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
نه داداش.یه بار که ریست رو بزنی کلا پاک میشه.ببر نمایندگی.
خواهش میکنم. داداش شما به یه هیتلر شکن و برنامه bittorent با utorrent احتیاج داری.یکیشو دان کن.بعد برو سایت kat.ph هر چی خواستی رو download torrent کلیک کن.البته هیتلر شکن تا وقتی لازمه که بتونی تو سایت بری وقتی دان اومد دیگه نیازی بهش نیست.نقل قول:
دوستان من چه طوری میتونم از تورنت استفاده کنم ؟؟؟ مثلا یه فیلمو چطوری میتونم از طریق تورنت دانلود کنم ؟؟ چیکار باید بکنم .. ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19: :41::9:نقل قول: