خوب دوستان
نظر سنجی هم ساعات آخر خودش رو میگذرونه
من هم نظرم از گزینه 2 به گزینه 1 تغییر کرد
پس با این حساب... و با توجه به بن شدن حجت
نتیجه تا الان
گزینه 1: 14
گزینه 2: 12
گزینه 3: 9
Printable View
خوب دوستان
نظر سنجی هم ساعات آخر خودش رو میگذرونه
من هم نظرم از گزینه 2 به گزینه 1 تغییر کرد
پس با این حساب... و با توجه به بن شدن حجت
نتیجه تا الان
گزینه 1: 14
گزینه 2: 12
گزینه 3: 9
سلام عزیزنقل قول:
ما همشهری هستیم
و بازی رو هم من بهش یاد دادم :20:
در مورد ایپی میگین ؟
اقا نظر من هم تغییر کردهنقل قول:
من هم میخوام 1 رو انتخاب بکنم :20:
نقل قول:
با این حساب نتیجه میشه 15 به 11 به نفع گزینه اول
گزینه اول انتخاب شد:20:
ممنون کمال جان ................نقل قول:
فرستادم برات
8 ساعت دیگه میرسه
سلا م ، من یه چیزی می گم !نقل قول:
خیلی از نظر دهنگان گزینه ی اول با تمام احترام اصلا" که به تاپیک سر نمی زنند ! مثلا" حامد بکهام ( نه بازی می کنه و نه به تاپیک می آید ) یا مثلا" boy iran تو این تاپیک و یه پست داده ! و یا مثلا" آقا سم فیشر جان دیگه به تاپیک سر نمی زنند !
اگه دو تاپیک باشه دیگه یه بازیکن نمی آید 20 صفحه تکراری بخواند بلکه فقط از تحولات مهم تاپیک و بازی با خبر می شود !
کسایی که هم سابقه ی طویــــلی دارند و یا ریسورس های اضافه می توانند به تاپیک دوم رفته تا اعضای جدید از اندیشه های گرانبها وریسورس هایشان مستفذ(!) شوند .
من اصلا" فکرش را نمی کردم گزینه ی اول حتی 1 رای هم بیاورد و حدس می زدم گزینه ی دوم و گزینه ی سوم رقبای اصلی این مجادله بلشند !
با تشکرات فراوان / بهزاد !
کمال بهت توصیه میکنم که از الان توی فایت پیش سبان جا رزرو بکنی.چون اگر با ترایب ما جنگ در بگیره و بخوای به ما ملحق بشی پناهنده محسوب میشی.از همین الان به سبان بگو که میشه بعدا اگر ترایبتون خواست بیاد منطقه ما من بهتون ملحق بشم یا نه؟
دوستان تو امضام مختصات روستام رو تو ورلداي 10 و 12 زدم اگه كسي كاري داشت، اونجا بگه.
اگه ريسورس هم خواستيد بگيد تا اگه تجارم بيكار بودن بفرستم واستون (تو ورلد 10 بهم ميل بديد)، فقط اگه نيازتون مبرم نيست نگيد چون مسافت طولانيه و تجار رو نيار دارم به شدت.
يه بازي ديگه از يه سبك ديگه هست كه من خيلي باهاش حال مي كنم.
من 40-50 تا بازي مختلف رو امتحان كردم با سه تاشون حال كردم، پس شك نكنيد كه اينا فوق العاده اند.
1.2.کد:www.tribalwars.net
3.کد:www.trophymanager.com
اگه تو هر كدوم خواستيد وارد شيد و كمكي خواستيد بگيد كه سه تاييشون رو به بهترين شكل بلدم و تو سه تاشون جز بهترين ها ام.کد:http://www.thewrestlinggame.com/wg.asp?w=21120
دومي مديريت يه تيم فوتباله كه خيلي قشنگ تر از بقيه مديريت فوتبال هاست.
سومي هم كشتيه كه خيلي تنوع داره.
اگه بازي استراتژيك پيچيده مي خوايد و خيلي حوصله داريد يه سري به اين بازي بزنيد، من خودم حوصله فكر كردن زياد رو نداشتم، خارج شدم ازش!
کد:www.darkthrone.com
هر کی گزینه اول رو میزنه میخواهد به پست هاش اضافه شه اینجا شده یه چت روم
از گروه اول چند نفر روزانه به این تاپیک سرمیزنن
نظر سنجی دیگه تغییر عقیده نداره
عزیز من احتمالا اونها هم مثل شما زیاد در جریان نظر سنجی نبودن.هیچ کدوم از گزینه ها ربطی به کم شدن ارسال نداره.قرار نیست این تاپیک بره ترش که!!!نقل قول:
موافقم.نقل قول:
اینجا واقعا شلوغه.من که نیستم بعد از این اما تا بودم واقعا برام سخت بود.نصف ارسالا اشکالات و درخواست هستن همیشه.اگر اونا برن یجای دیگه عالی میشه.ارسالای مهم و نظر خواهی و جنگ و اطلاعیه هم اینجا.یا یک تاپیک دیگه که از 0 شروع کنیم.(اینو نمیدونم)
اگر همون زیر مجموعه بازیای آنلاین زده شه عالی میشه.اگر از بین همین بچه های فعال اینجا یکی بتونه ارسال پاک کنه که عالی تر میشه!!اصلا مدیرا اینجا نمیان.هنوز ارسالای حجت از دیروز هست!!تازه من به حسین هم پخ زدم...
بهتر بازیه آنلاین دنیا هتریکه.از همه لحاظ کاملترینه.واقعا زیر 20 سال نمیتونن توش دووم بیارن.خیلی مخ می خواد!!نقل قول:
بازم بهتره منتظر زیر مجموعه باشیم