-
اردوى پرسپوليسى ها در هتل استقلال
پرسپوليسى ها ديروز بعد از تمرين بعدازظهر كه در ساعت ۱۵ و ۳۰ دقيقه برگزار شد براى برگزارى اردوى قبل از بازى با صباباترى راهى هتل استقلال شدند.به دليل مشكلاتى كه بر سر حضور ديكارمو درهتل لاله پيش آمده بود، محل اردوى آنها از هتل لاله به هتل استقلال تغيير يافت.
-
ماركو؛ گرانتر از ۹۵ درصد مربيان ليگ برترى
گرانترين كادر فنى تاريخ روى نيمكت پرسپوليس
در برنامه ۹۰ و بنا به گفته داريوش مصطفوى كاملاً مشخص شد كه مبلغ قرارداد ماركو چيزى حدود ۳۰۰ ميليون تومان است و تازه او بعد از ۱۳ هفته ۱۴۰ ميليون از اين مبلغ را هم دريافت كرده و تازه اينقدر شاكى است!اگر قرارداد ماركو ۳۰۰ ميليون باشد (كه هست) بايد گفت او از ۹۵ درصد سرمربيان ليگى هم گران تر است و در واقع اكثر سرمربيانى كه روى نيمكت مى نشينند مبلغى كمتر از ۳۰۰ ميليون دريافت كرده و مى كنند در حالى كه رقم قرارداد ماركو واقعاً غيرعادى به نظر مى رسد. هرچند كه قرارداد خود قطبى هم حدود ۹۰۰ ميليون است و بسيار زياد به نظر مى رسد. قطبى خود در كره جنوبى آناليزور پيم فوربيك بود و فوربيك خودش ۳۰۰ هزار بيشتر نمى گرفت اما حالا مصطفوى مى گويد ماركو در كره ۵۰۰ ميليون مى گرفته كه به نظر ما يا راستش را نمى گويد و يا اطلاعات غلط به او داده اند.
گرانترين كادر فنى تاريخ
كادر فنى پرسپوليس با احتساب ۵ ، ۶ مربى و البته ۹۰۰ ميليونى كه قطبى از پرسپوليس گرفته گرانترين كادر فنى ليگ است و در تاريخ فوتبال ايران سابقه نداشته كه كادر فنى يك تيم اين همه پول بگيرند رقم قرارداد خود قطبى هم كه واقعاً وحشتناك است و او حتى از برخى مربيان اروپايى هم بيشتر مى گيرد اما عملكردش نشان مى دهد كه اصلاً در اين حد و اندازه ها نبوده و در واقع ۴ باخت پرسپوليس باعث شده تا اين تيم اوضاع متزلزلى داشته باشد. در واقع نتايج پرسپوليس به شكلى بوده كه امروز مى توان ادعا كرد هر كس ديگرى هم جاى قطبى بود همين نتايج را مى گرفت و مى توانست در عرض ۱۳ بازى ۴ بار شكست بخورد.
عادت به باخت
قطبى براى اينكه ثابت كند قهرمانى فصل گذشته شانسى نبوده بايد امسال خودش را نشان بدهد. اوكار سختى را پيش رو دارد به اين دليل كه اولاً همه دستش را خوانده اند و در ثانى تمام تيم ها مقابل پرسپوليس انگيزه دارند. وقتى امثال مقاومت، فولاد، ابومسلم و ... مى توانند پرسپوليس را شكست دهند طبعاً سايرين هم به اين باور مى رسند كه شكست دادن قرمزها كار دشوارى نيست و مى توان پرسپوليس را برد. اين عادت كردن پرسپوليس به باختن عادت بدى است و قطبى اگر مى خواهد تيمش دوباره قهرمان شود حتماً بايد اين عادت را از تيمش ترك بدهد. پرسپوليس فصل قبل به بردن عادت داشت اما حالا به شكست خوردن عادت كرده و اين مسأله كار سرمربى ۹۰۰ ميليونى اين تيم را سخت و سخت تر مى كند.
پولى كه قطبى و ماركو گرفتند...
تيمى كه هزينه مى كند بايد نتيجه بگيرد. مديران پرسپوليس اين همه براى كادر فنى هزينه نكرده اند كه مدام ببازند و مساوى كنند. پولى كه تا همين جاى كار و تا اين مقطع از فصل به قطبى و ماركو داده شده به ۲۵ بازيكن مقاومت و ابومسلم داده نشده و اين نكته بسيار مهمى است كه طبعاً قطبى بايد توجه ويژه اى به آن داشته باشد. او بايد از همين بازى با صباباترى شروع كند و بداند كه هواداران تيمش تشنه پيروزى هستند و هيچ بهانه اى را براى ناكامى دوباره آن هم در يك ديدار خانگى نمى پذيرند.
-
نمى خواهيم از كورس قهرمانى جا بمانيم
مازيار زارع: شايد روز شكست طلسم گلزنى ام همين روز بازى با صبا باشد
پرسپوليس فردا در يك بازى حساس ميزبان تيم صباى قم است. حساس از اين بابت كه پرسپوليس روزهاى سختى را هم در ليگ و هم در بحث مديريت سپرى مى كند. حساسيت اين بازى بهانه اى شد تا به سراغ مازيار زارع هافبك دونده و گيلانى پرسپوليس برويم و پاى صحبت هاى او بنشينيم. زارع از آخرين وضعيت پرسپوليس و مشكلات اين تيم چنين مى گويد:
• قبل از بازى با صبا وضعيت پرسپوليس چطور است؟
- خدا را شكر شرايط خوبى داريم. باور كنيد براى ما هم قابل هضم نيست كه در شيراز بازنده باشيم به همين خاطر سعى كرديم تا آن بازى را فراموش كنيم. اين چند روز هم خوب تمرين كرديم و از هر لحاظ آماده ايم جلوى صبا قرار بگيريم.
• مقابل فجر خيلى غيرمنتظره باختيد. جلوى صبا اين اتفاق نيفتد؟!
- قشنگى فوتبال به غيرقابل پيش بينى بودنش است. ما خودمان هم دوست نداشتيم چنين روزهايى را ببينيم و تجربه كنيم اما اينطور باخت ها يك زنگ هشدار دهنده براى همه ماست. نبايد اجازه دهيم اين اتفاق تكرار شود.
• بيا خودت را جاى هواداران پرسپوليس بگذار. واقعاً از اين وضعيت ناراحت نمى شوى؟!
- قبول دارم اما توجه كنيد هر وقت يك تيم مى برد عوامل زيادى در اين برد نقش دارد. موقع باخت هم همين وضعيت وجود دارد. ما اگر انسجام را در ساختار دفاعى تيم بيشتر كنيم مطمئناً ناكامى هايمان به حداقل مى رسد. من ناراحتى هواداران را كاملاً درك مى كنم.
• فكر نمى كنى دليل عمده ناكامى ها جابجايى دائم مهره ها باشد؟
- شايد چنين بوده اما ايجاد تغييرات به خيلى مسائل بستگى دارد. گاهى بازيكنانمان مصدوم و محروم مى شدند گاهى هم شرايط بازى ايجاب مى كرد كه چنين تغييراتى صورت بگيرد. مشكل اصلى ما اين تغييرات نيست. ما بايد اشتباهاتمان را به حداقل برسانيم و هماهنگ تر عمل كنيم.
• حضورت در پست هافبك دفاعى را چطور ارزيابى مى كنى؟
- در پرسپوليس از من خواسته اند در اين پست بازى كنم و من هم مشكلى ندارم. به هر حال نياز تيم اينطور بود كه من به دروازه خودمان نزديك باشم. اين نزديكى يا دورى خيلى مهم نيست. بايد بتوانم وظايفم را درست انجام دهم.
• در اين چند بازى بارها اقدام به شوتزنى كردى.
- حيف! شانس با من يار نبود. جلوى همين مقاومت خيلى فرصت گلزنى داشتم اما هر بار بدشانسى مانع به ثمر رسيدن توپ هايم مى شد. انشاء الله اين طلسم هم يك روز شكسته مى شود. اميدوارم آن روز، روز بازى باصبا باشد.
• چيزى تا پايان نيم فصل باقى نمانده است. عملكرد خودت و تيم را تا اينجاى كار چطورمى بينى؟
- در مورد خودم كه كادر فنى ومنتقدان بايد نظر بدهند هدف اصلى همه ما اين است كه خواسته هاى كادر فنى را اجرا كنيم. من هم مثل همه بازيكنان هستم. در مورد تيم هم بايد بگويم روزهاى پرفراز و نشيبى را پشت سر گذاشتيم. البته من اطمينان دارم كه در بازى هاى بعدى جبران مافات مى كنيم و پرسپوليس به شرايط خوبش برمى گردد. بخصوص در بازى مقابل صبا كه يك بازى خانگى براى ماست. ما بايد قدر امتيازات بازى هاى خانگى مان را بدانيم.
• از بازى صبا برايمان بگو.
- صبا يك تيم خوب وپرمهره است. استخوان بندى اصلى اين تيم شامل افرادى است كه در ۲ سال اخير با هم بازى كرده اند و از هماهنگى خوبى برخوردارند. ضمن اينكه اسم پرسپوليس كافى است كه تيم هاى رقيب را باانگيزه بالايى مقابل خودمان ببينيم اما جداى از اين حرفها ما به اين ۳ امتياز واقعاً نياز داريم. موقعيت مان را در جدول بايد مستحكم كنيم و براى تقويت روحيه چنين بردهايى هم نياز داريم. تيم هاى بالاى جدول رقابت نزديكى با هم دارند. كوچكترين لغزش ممكن است يك تيم را از كورس دور كند تمام اين مسائل باعث شده كه ما فقط به ۳ امتياز اين بازى فكر كنيم.
• صحبت خاصى ندارى؟
- واقعاً با هر باختى كه مى آوريم شرمنده اين مردم مى شويم. وقتى مى بينيم كه آنها مى آيند سر تمرين تا ما را تشويق كنند بى انصافى است كه نسبت به آنها بى تفاوت بمانيم. براى همين از آنها مى خواهيم از ما حمايت كنند. ما به اين حمايت واقعاً نياز داريم.
-
اظهار نظر عجيب و غريب قطبى
ديكارمو خوب است چون هر روز تمرين مى كند
نوع حمايت هاى افشين قطبى از ديكارمو كم كم ما را به ياد سريال شب هاى برره مى اندازد. در حالى كه زمين و زمان مى گويند ديكارمو در حد و اندازه هاى پرسپوليس نيست اما قطبى مى گويد او بازيكن بزرگى است چرا كه هر روز به طور منظم تمرين مى كند!حالا سؤال اينجاست: آيا هر بازيكنى هر روز به طور منظم تمرين كند و غيبت نداشته باشد بازيكن بزرگى است؟ آيا قطبى فكر مى كند مردم بازى هاى پرسپوليس را نمى بينند؟ اين حمايت هاى عجيب و غريب او از مهاجم برزيلى تيمش باعث شده تا فشارها روى ديكارمو بيشتر شود و او نتواند توانايى هاى خود را نشان دهد در حالى كه اگر قطبى اين قدر چشم بسته از ديكارمو حمايت نمى كرد شايد اين مهاجم ۲۱ ساله شرايط بهترى داشت.
-
اگر چك ماركو نقد نشود، نمى آيد
برخى به ماركو (دستيار برزيلى قطبى) لقب ماركو پول داده اند چون اين مربى زيادى به پول فكر مى كند. البته او طبق قراردادى كه منعقد شده بايد پولش را بگيرد و اين امرى عادى است اما پرسپوليسى ها به اين مربى چك داده اند و ماركو هم گفته اگر طى روزهاى آينده چكم نقد نشود از پرسپوليس جدا مى شوم. او انتظار داشت پولش را به صورت نقدى دريافت كند كه البته چنين نشد. اين وسط قطبى هم خيلى تلاش كرد تا ماركو پولش را به موقع بگيرد اما اين اتفاق تا به امروز رخ نداده است و بايد ديد باشگاه مى تواند تعهداتش در مورد ماركو پول را عملى كند يا نه؟ گفته مى شود مبلغ قرارداد ماركو چيزى حدود ۳۰۰ هزار دلار است كه ۱۴۰ ميليونش را گرفته و...
-
نقدى بر برنامه دوشنبه شب ۹۰
ديكارمو را از كجا آورديد؟
برنامه ۹۰ تاثيرگذارترين برنامه در حوزه فوتبال ما به شمار مى رود، در برنامه اخير ،۹۰ عادل فردوسى پور ثابت كرد طبق مدارك و مستندات، ديكارمو در دسته اول برزيل نبوده و اگر هم بوده ۱۷ گل در ۱۹ بازى نزده، چون در ۲ سال اخير آقاى گل هاى ليگ برزيل در يك سال ۱۳ گل و در سال ديگر ۱۵ گل زده اند. احتمالاً ديكارمو در ليگ دسته ۳ برزيل عضويت داشته كه با اين كيفيت عيان فنى توانسته در ۱۹ بازى ۱۷ گل به ثمر برساند! حال ديگر چه ارتباطى ميان مديرعامل كره اى آن تيم كه ديكارمو عضو آن بود و ماركوى برزيلى كه در كره مربيگرى مى كرد و افشين قطبى به عنوان كمك مربى و آناليزور تيم ملى كره وجود داشت را ... ما نمى دانيم!
اما قضيه وقتى جالب مى شود كه به سوال برنامه ۹۰ دقت كنيم؛ فردوسى پور در كنار اين انتقادات صحيح و مستند كه جاى هر گونه دفاعى را از داريوش مصطفوى گرفته بود در لفافه و زيرپوستى به حمايت از قطبى پرداخت. سوال اين بود: در شكست هاى پرسپوليس چه كسى بيشتر مقصر است، قطبى، بازيكنان يا مديريت باشگاه؟ مخاطبان ۹۰ سهم قطبى را ۲۲ درصد اعلام كردند و سهمى به مراتب كمتر از مديريت و بازيكنان را براى قطبى قائل شدند! اول اينكه اينگونه سوال كردن هيچ جاى ديگرى سابقه ندارد، در ثانى چطور مى شود بازيكنى كه در كل ۵ دقيقه براى پرسپوليس بازى نكرده يا بهتر بگوييم قطبى به او بازى نداده است را در اين ۴۸ درصد سهيم دانست؟ انگار همه چيز دست به دست هم داده تا بار اشتباهات فنى قطبى را بين بقيه تقسيم كند. تا قبل از اين گروهى اعتقاد داشتند كه مثلاً چون كريم باقرى در بازى با فولاد و ابومسلم نبود، پرسپوليس شكست خورد (كه در آن بازى ها على كريمى حضور داشت) و يا در بازى با مقاومت عدم حضور كريمى را علت باخت پرسپوليس مى دانستند (در عوض كريم باقرى گل زد و گل به خودى هم زد!) سوال اينجاست كه نقش سرمربى به عنوان مسئول فنى و پاسخگوى اصلى در اين باره چيست؟ و چرا گروهى به افكار عمومى آدرس غلط مى دهند. بازيكنى مثل منصورى كه هر بار در زمين حضور داشته در تغيير جريان بازى به سود پرسپوليس تاثيرگذار بوده چرا بايد ذخيره باشد و يا خيرخواه كه در اين يك سال و نيم به اندازه چند هفته اخير ديكارمو فرصت ابراز وجود نيافته است، انصاف نيست نقش آنان را در اين سهم كه مردم براى مقصران شكست پرسپوليس قلمداد مى كردند، با كادر مديريتى و فنى يكى بدانيم. حال ديگر گفتن اين حرف در كنفرانس مطبوعاتى با خبرنگاران در مورد اينكه خيرخواه را بيشتر از ديكارمو دوست دارم، مشكلى از مشكلات خيرخواه درمان نمى كند. زنگ خطر براى قطبى به صدا درآمده است. گرچه مخاطبان برنامه ،۹۰ ۲۲ درصد قطبى را مقصر دانستند اما سال گذشته و در سخت ترين شرايط همين مخاطبان ۸۸ درصد شانس براى قهرمانى او و پرسپوليس قائل بودند (كه چند هفته پيش به ۶۲ درصد تنزل پيدا كرد) البته شايد خود او متوجه نباشد و با خوش بينى افراطى اش همه چيز را خوب توصيف كند! نكته جالب ديگر برنامه ،۹۰ صحبت هاى داريوش مصطفوى بود كه وقتى مقابل انتقادات و مدارك مستند فردوسى پور در مورد ديكارمو مواجه شد، بحث را عوض كرد و گفت: «اينطور كه شما شناسنامه مادر يك بازيكن را درمى آوريد، ديگر بازيكنى به ايران نمى آيد و شما آقاى فردوسى پور فوتباليست دسته چهارم هم نبوديد كه الان بخواهى نقد كنيد؟!» اين ديوار ناصاف البته از خيلى وقت پيش در فوتبال ما رشد كرده كه شما اصلاً عكس با لباس ورزشى دارى؟! اصولاً وظيفه فردوسى پور يا هر نقاد ديگرى طبق رسالتى كه به عنوان روزنامه نگار يا تحليلگر بر دوش دارد انتقاد بر طبق اصول و با ارائه مدارك مستند است، كارى كه فردوسى پور به بهترين وجه در مورد ديكارمو آن را انجام داد و نشان داد كه با پولى كه به خاطر ديكارمو هزينه شده، مى شد چندين بازيكن موثر را به پرسپوليس اضافه كرد، در ضمن مگر خود قطبى سابقه درخشانى در دوران بازيگرى دارد كه امروز سرمربى پرسپوليس است؟ كاش مصطفوى به جاى اينگونه اظهارنظرات كه جايگاه مديريتى پرسپوليس را زير سوال مى برد به تيمش و نحوه يارگيرى و انتخاب سرمربى آن بيشتر دقت مى كرد كه امروز مجبور نباشد با اين گونه اظهارنظرات خيلى چيزها را زير سوال ببرد.
-
قطبى: اگر مدافع مى خواستم ، رحمان رضايى بين المللى را جذب مى كردم، نه اميرحسين صادقى را
اميرحسين صادقى مدافع سابق تيم استقلال، از وقتى به كرمان رفته و عضو تيم مس شده، ديگر خبرى از مصاحبه هاى رنگارنگ و عكس هاى متنوع روى جلد نيست. صادقى بر اين گمان بود كه در مس كرمان نيز با او برخوردى از سوى رسانه ها مى شود كه با پيراهن آبى استقلال مى شد اما حالا فهميده كه اين تو بميرى از آن تو بميرى ها نيست. در مس كرمان بايد آن قدر قوى باشى كه لباس ملى را بر تن كنى تا به سراغت بيايند. مدافع مس كه با اين رويه از بورس نقل و انتقالات پايان فصل خارج مى شد، با تفكر و تعمق بدانجا رسيد كه شايعه حضورش در پرسپوليس قطبى را در بين خبرنگاران جرايد رواج دهد و دوباره سرى در بين سرها پيدا كند. وقتى از صادقى مى پرسى كه چه كسى از پرسپوليس با تو تماس داشته، لام تا كام حرف نمى زند و فقط تأكيد مى كند كه پرسپوليسى ها براى نيم فصل او را مى خواهند! داريوش مصطفوى مدير عامل پرسپوليس اين موضوع را بشدت تكذيب مى كند. قطبى هم همين طور. افشين قطبى سرمربى تيم پرسپوليس در خصوص شايعه حضور صادقى در پرسپوليس چنين واكنش دارد؛ سرش را تكانى مى دهد و مى گويد: «اين موضوع كذب محض است. من اصلاً مدافع نمى خواهم. اگر مدافع مى خواستم، رحمان رضايى را جذب مى كردم كه يك مدافع بين المللى است، نه اميرحسين صادقى را.»
•••
طبق شنيده هاى ما از منابع موثق خبرى، اميرحسين صادقى براى حضور دوباره در استقلال بسيار مشتاق است. او مى خواهد از اسم پرسپوليس دوباره به استقلال برسد كه در فصل نقل و انتقالات، به حرف هاى سرمربى فعلى آن بهايى نداده و به خاطر «ريال» بيشتر به تيم مس كرمان هجرت كرده است. صادقى مى داند كه قلعه نويى با نتايج اخير، سال بعد هم ميهمان استقلال است و لذا چاره كار براى بازگشت به استقلال دلجويى از قلعه نويى است. صادقى به همين خاطر با امير قلعه نويى تماس تلفنى برقرار مى كند اما برخورد قلعه نويى آن قدرها هم دوستانه نيست:« حالا ببينم چه مى شود. من براى فصل بعد برخى مدافعان را مى خواهم كه اگر موفق به جذب آنها نشدم، آن وقت با هم حرف مى زنيم.»
•••
اينها را نوشتيم تا صادقى بداند كه با دار و دسته كورها طرف نيست. قضاوتش با شما.
-
ناصرابراهيمى:افشين قطبى براى انتخاب تركيب اصلى سردرگم است
ناصر ابراهيمى پيشكسوت پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: افشين قطبى براى انتخاب تركيب تيم پرسپوليس سردرگم است. وى درباره آخرين وضعيت پرسپوليس اظهار داشت: گاهى اوقات افشين قطبى نمى تواند مشكل خط دفاعى خود را پيدا كند. به همين دليل، مدافعان خود را به دفعات جابه جا مى كند. همه تيم ها عمق دفاع پرسپوليس را نشانه گرفته اند و از همين فضا ضربه مى زنند. وى ادامه داد: در ديدار مقابل مقاومت تا حدودى از مشكلات عمق دفاع كاسته شده بود اما سرمربى تعويض هاى اشتباهى را انجام داد. در وضعيتى كه پرسپوليس گل خورده بود، نبايد كريم باقرى به دفاع آخر منتقل مى شد زيرا وى در گلزنى توان بيشترى داشت. مربى سابق پرسپوليس عنوان كرد: جابه جايى متعدد مدافعان تاثير منفى روى خط دفاع داشته و جابه جا كردن نفرات نشان مى دهد قطبى از قدرت و مهارت بازيكنانش در اين پست شناخت كافى ندارد. وى در انتخاب سيستم ثابت سردرگم شده است. ابراهيمى خاطر نشان ساخت: پرسپوليس در ميانه ميدان هم براى طرح كردن حملات مشكل دارد. معتقدم قطبى به بازيكنى مانند يدالله اكبرى يا مجتبى جبارى نياز دارد. وى درباره مشكلات اخير پرسپوليس در گلزنى، گفت: گل زدن بايد در ذات مهاجمان باشد. با فرشاد پيوس يا على دايى تمرين مى كرديم اما راه گلزنى را خودشان مى دانستند. ديكارمو به عنوان مهاجم، بازيكن پرتلاشى است اما در گل زدن ناكام بوده است.
-
ويتا اصلاً فيزيوتراپ نيست
پزشك پرسپوليس: الونگ گاهى اوقات خودش را به مصدوميت مى زد!
«فريد زرينه» پزشك و فيزيوتراپ پرسپوليس روز گذشته در گفت وگويى با يكى از خبرگزارى هاى كشور در خصوص مصدومان پرسپوليس گفت: تنها مصدوم تيم فرانك آتسو است كه به دليل كشيدگى ران احتمالاً به بازى با صباباترى نمى رسد همچنين مهدى واعظى هنوز به طور كامل مصدوميتش بهبود نيافته و احتمالاً به بازى نمى رسد.وى در خصوص الونگ گفت: از نظر بنده او شرايط بازى كردن دارد اما بايد طى هفته آينده جلسه اى با دكتر ابراهيميان جراح الونگ داشته باشيم تا مشخص گردد توان بازى كردن دارد يا خير. زرينه در پاسخ به سؤال كه آيا مصدوميت هاى توره تصنعى است گفت: او واقعاً مصدوم است اما گاهى اوقات پيش مى آمد كه در گذشته به علت مسائل روحى و روانى و مشكلاتى كه با مربيان داشت خودش را به مصدوميت مى زد و بزرگنمايى مى كرد! پزشك پرسپوليس با اظهار تأسف از بازگشت ويتا دوست افشين قطبى و همكار خودش به آلمان گفت: او به زودى ما را ترك مى كند و من براى آنهايى كه فكر مى كردند من به حضور ويتا معترضم متأسفم. اولاً ويتا اصلاً فيزيوتراپ نيست بلكه يك مانوئالتراپيست است يعنى تخصص او در كار بدون دستگاه است و ثانياً در كار خود استاد بوده و عدم حضورش در ايران ناراحت كننده است.
-
منتظر اعلام اسامى تيم ملى هستم
نيكبخت: با شيث رفيقم نه رقيب
عليرضا نيكبخت هافبك تيم پرسپوليس گفت: بازى سخت و حساسى را مقابل صباى قم پيش رو خواهيم داشت. وى افزود: خوشبختانه بازيكنان با فراموش كردن شكست مقابل مقاومت سپاسى با روحيه مضاعف در تمرينات شركت مى كنند. او ادامه داد: مطمئن هستم با توجه به سطح آمادگى بازيكنان كسب ۳ امتياز مقابل صباى قم دور از دسترس نيست. صبا از جمله تيم هاى خوب ليگ برتر محسوب مى شود كه از مربيان خوبى هم بهره مى برد اما پرسپوليس با توجه به شرايط ميزبانى و حمايت هوادارانش محكوم به پيروزى است. نيكبخت اضافه كرد: با توجه به اينكه در چند هفته گذشته نتوانستيم نتايج قابل قبولى بگيريم اگر مقابل صبا امتيازى از دست بدهيم شرايط براى ما بسيار سخت خواهد شد، ضمن اينكه بايد جوابگوى هواداران هم باشيم. وى گفت: در حال حاضر در اوج آمادگى هستم و اين مسأله را در تمرينات به مربيان نشان داده ام. نيكبخت افزود: برايم فرقى ندارد تا در تركيب اصلى كنار كدام بازيكن قرار بگيريم. چرا كه با تمامى بازيكنان به هماهنگى لازم رسيده ام. هافبك تيم پرسپوليس در خصوص رويارويى با شيث رضايى كه در حال حاضر در تيم صباى قم عضويت دارد گفت: شيث زحمات بسيارى را براى تيم پرسپوليس كشيد و اميدوارم در صباى قم موفق باشد. من هيچ مشكلى با او ندارم. او از دوستان نزديك من محسوب مى شود. نيكبخت در خصوص احتمال دعوت شدن به اردوى تيم ملى فوتبال اضافه كرد: طى چند روز گذشته همواره تلاش كرده ام با ارائه بازى هاى قابل قبول بتوانم نظر مربيان تيم ملى را جلب كنم. حالا منتظر هستم اسامى اعلام شود تا ببينم در بين دعوت شده ها هستم يا نه. نيكبخت در پايان در مورد شكست احتمالى مقابل صباى قم گفت: اگر در اين بازى شكست بخوريم كار براى همه ما دشوار خواهد شد. از كادر فنى گرفته تا بازيكنان و مديريت تحت فشار افكار عمومى قرار خواهيم گرفت و از آنجا كه دوست نداريم اين شرايط را ببينيم بايد بر صبا پيروز شويم.