انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن
مبارک باشه اتقیا خانم
اتفاقا دیروز چندتا سمپل به دستم رسید که هرمس ویاژ و رکابار جزوشون بود
با نظر شما کاملا موافقم و باید اضافه کنم که مواد و رایحه های موجود در ویاژ واقعا باکیفیت ،شفاف و طبیعی هستند
هل بکار رفته توش برغلاف اکثر کارها که که غلیظ و اسانسی هست ،طبیعی و شبیه رایحه دانه های هل هست
ولی بنظرم عطری که کمتر از یک ساعت پخش داشته باشه ارزش هزینه رو نداره
اگه دوست دار روایح شفاف و باکیفیت ولی با ماندگاری بالا هستید شرگی از سرج لوتنز رو پیشنهاد می کنم البته فضای کاری اش تنباکویی هست
یه مدت هست دارم کارهای چوبی رو جمع می کنم اگه مشکلی نداری یه تست رو هرمس روکابار هم داشته باش. تو کارهای چوبی من رتبه دوم یا سوم رو داره (البته چوبی تند است که بیشتر مردانه اش کرده)
Sent from my iPad using Tapatalk
انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز
هرمس همه هطراش ارزش تست دارن قطعا
ولی چون معمولا عطرها رو میخرم یه کمی باید در خرید دقت کنم :دی منظورم اون شرکتی هست که نام بردید
الان این هرمس که گفتید توی ذهنم نیست باید سرچ کنم...یونی هست؟ نکنه از اون سری عطرای تک رنگشه؟وای یسری هستندبطری های ساده نارنجی یا سبز و اینا داره....
سبز تیرش رو نست کردم البته در حد بوییدن درب عطر
خیلی تند و علفی بود قابل توجه دوستداران ایسی میاکه :دی
از چوبی های زنونه هم ریویال از سی کی رو بفکرش هستم تستش عالی بود چند نوع ایتم چوب داخلشه...
از گرم های زنونه هم کوکو نویر و نارسیسو فرهر مشکی فوق العادن
شی وود هم بین خنکها...
و کلا برترین عطری که با این تمی که میگم دارم هرمس مرولس هستش
کلا عاشق نت چوب هستم خصوصا چوب صندل
خوشحال میشم موارد چوبی زنونه برخورد داشتید معرفی کنید
هرمس روکابا مردانه و شیشه اش هم ساده است و همونطور که اشاره کردم جزو چوبی های تند دسته بندیش می کنم. از نظر تندی میشه کاری شبیه به ایس میاکه بلو تصورش کرد و با اینکه رزماری نداره ولی تو فضای عطر یه رزماری خفیف احساس می کنم. نت ها و فضای عطر رو می تونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید. البته بنظرم نسبت به ایسی میاکه کار باکیفیت تری محسوب میشه ولی مانگاری و پخش اون رو نداره
عطر دیگه ای رو که توصیه می کنم و اتفاقا یونی هم هست سدریت بوژی از مانسرا است. بنظرم جزو عطرها با رایحه خاص محسوب میشه که هرجایی استشمام نمیشه (ترکیبی از لیمو و ترنج بهمراه چوب و چرم). اتقاقا صندل هم توش مشخصه ولی رایحه نهایی بشتر به سمت چرم خشک میره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عطر اول من تو روایح چوبی سزار پاچیوتی فور هیم است البته همونطور که از اسمش مشخصه مردانه است (گفتم شايد شما پایبند این دسته بندی ها نباشيد). از نظرمن بوی چوبی فوق العاده ای داره.