برای من هم قبل از طوفان انتنش پر بود ولی تا الن اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برای من هم قبل از طوفان انتنش پر بود ولی تا الن اینجوریه
امیدوارم دوستان جدیدمون که این پست رو میبینن اشتباه نکنن و سرویس ایرانسل نگیرن
این الان وضعیت سرویس ۲ مگابیت نامحدود هست (البته نه فقط الان، ۲ ماه هست وضعیت اینه... در لیست سیاه هم نیستم و اخطاری دریافت نکردم)
سرعت دانلود بین ۰ (صفر) تا ۳۶ کیلوبایت متغیر
البته با همین سرعت هم اکثرا دانلود قطع میشه بعد چند مگابایت و مجدد باید دانلود کرد
حساب کنید ماهی ۱۳۰ پول بدید به این دزدها بعد برای دانلود ۵۰ مگابایت یک ساعت صبر کنید (تازه دانلود هم نمیشه، وسطش قطع میشه)
سرعت باز کردن پیج هم که نگم بهتره... الان سایت speedtest کامل باز نمیشه که ازونجا تست کنم!
من اشتراکم رو به ۲۵۶ محدود میخوام کاهش بدم و اینترنت مخابراتم رو افرایش بدم
واقعا ۵۱۲ مخابرات بهتر از ۲۰۴۸ ایرانسل هست... ماه پیش رو صبر کردم که شاید درست بشه اما...
واقعا امیدوارم درست بشه ۲ سال گذشته واقعا خوب بود وایمکس ایرانسل...
مال من ۵۱۲ مبین نتم دارم خدایی عالی کار میکنهسرعت دانلودم ۱۱۰ هست و راضیم
Sent from my A1-810 using Tapatalk
دوستان سرعت 256 با 128 تفاوت انچناني ميكنه تو صفحه باز كردن ؟
من اصلا دانلود نميكنم... فقط براي وب گردي ميخوام. ولي 128 جون ادمو به لب ميرسونه.
ميرزه برم 256 بگيرم ؟ اينقدر تايم اوتش زياده كه الان بار سومه ميخوام اين پست رو ارسال كنم:n21:
انصافا اينترنت سيم كارتش سريعتر از وايمكس 128 كيلوشه
همین ۲ تا پست بالاترو میخوندی درباره سرعت ۲ مگابیتم توضیح داده بودم (دیگه سرعت ۲۵۶ بماند...)نقل قول:
وضعیتش مثل ۱۲۸ شما هست، سایت ها باز نمیشه یا باز شه نصفه میاد،سرعت دانلود هم ۰ تا ۳۰
من که کاهش دادم سرویس رو
ولی اگر سرویس شما وقت داره چند روزی صبر کن شاید بهتر شد...
منم اگر این آنتن کوفتی بیاد کاهش میدم به ۵۱۲ فعلا که رفتیم تو قطعی روز سوم به خدا شنبه وصل شه و بفهمم به خاطر این سه روز قطع کردن زنگ میژنم پشتیبانیش فحش میکشم بهشوننقل قول:
Sent from my A1-810 using Tapatalk
نه نیازی به قطع کردن نیست!نقل قول:
Physical Status
RSSI: -78.80dBm CINR: 24.00/20.56(R3/R1)dB TX power: 27dBm RF Temperature: 35 C
لعنت به ایرانسل که بدون نامه سرعت بالا نمی ده آخه لعنتی با 128 چه میشه کرد 5 دقیقه باید ماند تا صفحه ای وا شود .................
غلط کردم گه خوردم خریدم و لعنت به اون بی شرفی که باعث شد سرعت 2 مگابایت adsl رو از دست بدهم ................
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .........:n16:
کلا سرعت وایمکس ایرانسل توی osx عجیب پایینه !نقل قول:
توی ویندوز یک تست بکنید چون من هم ۲۰۴۸ نامحدود داشتم تو مک با ۴۰ تا ۵۰ ولی توی ویندوز با idm با ۲۵۰ دانلود میکردم.