چند روزی میشه که سرعت تک کانشکن و سایت های Https از جمله گوگل و یاهو در شاتل بهتر شده.
ولی از اون طرف پینگ به دلیل اینکه مسیر اذربایجان از شاتل گرفته شده رفته بالا.
Printable View
چند روزی میشه که سرعت تک کانشکن و سایت های Https از جمله گوگل و یاهو در شاتل بهتر شده.
ولی از اون طرف پینگ به دلیل اینکه مسیر اذربایجان از شاتل گرفته شده رفته بالا.
اره چند روزیه سرعت تک کانکشن بیشتر شده :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت تک کانکشن پارس هم بهتر شده...نقل قول:
از روز دوشنبه قبل از عید سرعت خوب شد... به نظرم تمام ISP ها سرعتشون همزمان بهتر شده..... خیلی عجیبه....
سلام، دوستان خوبم
برای کسی که تو بندرعباس، اطاراف سیتی سنتر هست، توصیه میکنین که برم شاتل بگیرم؟؟؟
سرعت خوب، دانلود شبانه و قیمت پایین میخام؟ در قیاس با مخابرات، پارس آنلاین،صبا و ... چطوره؟
شبانه رایگان شاتل الان همون 1 تا 8 هست ؟ یعنی به ساعت جدید؟
به ساعت رسمی کشور 1 تا 8نقل قول:
سلام
دوستان من بعد از درگیری با ایرانسل و مصرف منصفانه رفتم سراغ شاتل .
سرویس اکو 2 مگ دارم و تا هفته ی پیش توی ساعات رایگان سرعتم 300 تا 400 تا بود . اما طاهراً درگیر "مصرف منصفانه" شدم و سرعتم اومده روی 20 کیلو .
راهی هست که بشه از شر این مصرف منصفانه راحت شد ؟ که توی ساعات رایگان هم دست از سر ما بر نمیداره !!!
اگر کسی آی اس پی خاصی سراغ داره که سرویس بدون این جنگولک بازیا ارائه بده ، معرفی کنه ممنونش میشم .
واقعاً به دانلود نا محدود احتیاج دارم در حال حاضر ، لطفاً راهنمایی کنید
ساکن کدوم شهرستان هستید ؟؟نقل قول:
مخابرات تو اکثر استان ها سرویس نامحدود خوبی میده !!!
واسه این پرسیدم ساکن کجا هستی چون تو بعضی استان ها نامحدود نمیده تو بعضی استان ها هم اصلا سرویس خوبی نمیده
بستگی به شهرستان و استان داره !!!!!!
دمش گرم :n05: دو روزه از محدودیت خارج شدم:n04:
من تهران هستم دوست عزیزنقل قول:
به اینترنتی احتیاج دارم تا بتونم نامجدود باهاش دانلود کنم
واسه من که هنوز کار میکنه:n23:نقل قول:
چند روز دانلود نکردی که از محدودیت در اومدی ؟نقل قول:
دمش گرم :n05: دو روزه از محدودیت خارج شدم:n04:
آخه من با سرعت 15 کیلوبایت هم میزارم دانلود :n02: هیجوره شبانه رحم نمیکنم :n02:
معمولاً بین سه روز تا یه هفته نباید دانلود کنی. البته اگه جرمت سنگین باشه بیشتر طول میکشه.نقل قول:
بعدشم شما یه رحمی بکن شاید اونم یه رحمی کرد :n02:
زياد با مخابرات كه زياد دانلود ميكنم، (البته با سرعت ٣٠ كيلو بايت حدود ٢٥ تا ٣٠ گيگي ميشه)يعني كامپيوتر از ٦ صبح روشن دانلود ميكنه تا ١٢ شب... يني مجبورم چون رشته تحصيلي من طوري هست كه مجبورم ويديوهاي آموزشي پر حجم رو دانلود كنم...نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز شاتل برای شما مناسب نیست بعد از کمی دانلود شبانه محدود میشید.نقل قول:
بهتره سرویس مخابراتتون رو ارتقاء بدید به یک سرعت بالاتر .حداکثر ماهیانه میتونید 45 هزار تومن خرج کنید ؟ اگه بله میتونید از مخابرات یا فناوا سرویس یک مگ نامحدود بگیرید
راستش دوست من سرويس نامحدود داشت با سرعت ٣٠٠ دانلود ميكرد سرويس art داشت... سرويس نامحدود مگه شبانه داره؟؟نقل قول:
مخابرات سرويس ٤٥٠٠٠ تومني خيلي سرعت دانلود بهت بده ١٢٠ هست يني هر دوماه نود هزار تومن نسبت به سرعتش نمي ارزه به نظرم
نامحدود شبانه نداره ولی به جاش تو همون روز محدودش میکنن... :n02:نقل قول:
بالاخره اين سرويس art محدوديت داره يا نه؟ يني اين سرويسي دوستم استفاده ميكنه و يه ماهه ٥٠ گيگ دانلود كرده و محدود هم نشده...گيج شدم :))نقل قول:
محدودیت مطمین باش داره.نقل قول:
حالا فرض کن در ماه اول از شانست محدود نشدی و یه سره دانلود گذاشتی ولی در ماه دوم شاتل از خجالتت در میاد و 10 روز اینترنتت رو قطع میکنه. یا اگر هم سرویس اکو در ماه بعدش بگیری چند روز سرعتت محدود میشه!:)
پس بايد چيكار كرد؟ من يه سرويسي ميخوام اينطوري محدودت نكنه سرعت دانلودش هم به نسبت خوب باشه.. گفتم شاتل خوبه، ٦ ماه ٢٥٠ هزار پول ميدي ويديوهاي آموزشي كه لازم رو دانلود ميكنم... ولي مثه اينكه هيچ سرويسي نيست... مخابرات هم كه پول زيادي ميگيرهنقل قول:
سلام
چند تا سوال دارم .
1- ساعات رایگان دانلود شاتل از چند تا چند هست ؟
2- ایا محدود میکنه ؟ مثلا من تازه یک سرویس 512 محدود بگیرم سه ماهه از زمانی که از اولین شب دانلود میکنم تا چند روز بعدش محدود میشم . کلا تا قبل از محدود بودن میتونم چقدر شبانه دانلود کنم ؟
اگر برای دانلود حجیم میخوای بیای شاتل اصلا نیا...نقل قول:
1تا 8صبحنقل قول:
اره..اگر بطور مداوم دانلود کنی محدود میشی سریع.
باید مدیریت مصرف داشته باشی و متعادل مصرف کنی که اونش بر میگیره به خودت
داداش سیاست هاش عوض شده مخصوصا رو نامحدودهای ویژه من الان همین طرحنقل قول:
آرت 1 رو دارم مصرف این ماهمم تو تصویر زیر میبینی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان چه سیاستی در پیش گرفتن یعنی؟:n13:نقل قول:
[QUOTE]ماهی 10 گیگ حجیم حساب میشه؟نقل قول:
[QUOTE=bsireza;8161727]نه.نقل قول:
ماهی 10 گیگ حجیم حساب میشه؟
تا 20 گیگ هم فکر کنم بتونی با سرعت بالا دانلود کنی...از کسایی که ارت داشتن بپرس بهت میگن.
مشكل اينجاست از هر كي ميپرسيم ميگه از اون يكي سرويس بگير! حالا بايد چقدر دانلود كرد ماهانه كه محدود نشد؟
من جدیداً به این نتیجه رسیدم که بخش فروش پارس آنلاین احتمالاً توسط یک عدد جلبک داره اداره میشه... به خاطر همین می خوام بیام بیرون....
چند تا سوال... جون من جواب بدین...
:n16:
توی سرویسای ارت هیچ سرویسی هست که بالای 120 کیلو بایت سرعت داشته باشه؟ سرعت سرویسای مختلف ارت با هم فرق داره یا همه با هم یکی هستن؟
سرعت سرویسای ارت لایت(art light) رو کسی تست کرده ببینه چقدره؟
توی سرویس ارت 28 تومنی :n02: از سرور خارجی میشه 20 گیگ دانلود کرد و محدود نشد؟
از 25 اسفند به بعد که سرعت تک کانکشن خوب شده سرویسای ارت هم سرعت تک کانکشنشون بهتر شده؟ سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشن یکی شده یا نه؟
خود من با او نسرویس 28 تومنی آرت 1 دقیقا 30 گیگ از سرور خارجی تا محدود شدم و از سرور داخلی هم 42 گیگ دانلود کردم البته اینو یگم که سرور داخلی تا 50 گیگ هم مجازه...من تو این دوره 1 ماهه آرت1 75 گیگ دانلود کردم تقریبا :n16:نقل قول:
دوستان این سرویس های آرت بعد از چند گیگ دانلود از سرور داخلی و خارجی محدود می شن؟ در ضمن تو سایت زده فقط آرت1 پهنای باند داخلی ـش آزاده!!!!!! یعنی اگر آرت بالاتر بگیریم از سرور داخلی مثل خارجی محدود می شه؟
و سوال آخر این که پینگ ای سرویس ها چطوره؟ واسه بازی می خوام! مثلا پینگ از این آی پی چطور هست؟ 146.66.155.1
ممنون می شم اگر به سوالاتم پاسخ بدید!:n16:
هر سرویسی مقدار محدودیت خاص خودشو داره اما من تجربه شخصی خودمو میگمنقل قول:
من با آرت 1 30 گیگ با سرور خارجی گرفتم تا محدود شدم و سرور داخلی هم وقتی 50 گیگ رو رد کنی محدود میشی من خودم تو دوره قبلی که آرت 1 داشتم در کل 75 گیگ مصرف کردم.در ضمن جدیدا فکر نکنم سرور داخلی سرویس های ارت محدود شه :n16:
اینم پینگ
Pinging 146.66.155.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=157ms TTL=51
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=145ms TTL=51
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=136ms TTL=51
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=145ms TTL=51
مطمئنید که محدودیت در سرویس آرت به سرور خارجی و ایرانی ربط داره؟ من که اگه طی یه هفته روزی 1.5 تا2گیگ دانلود کنم محدود میشم
اره من که سرویس ارت داشتم وقتی از خارجی محدود شدم از داخلی محدود نشدم.:n16:نقل قول:
در ضمن پینگ هم خوب شده
C:\Users\abolfazl>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=180ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=181ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=182ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=183ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 180ms, Maximum = 183ms, Average = 181ms
C:\Users\abolfazl>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=153ms TTL=44
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 153ms, Maximum = 153ms, Average = 153ms
C:\Users\abolfazl>ping google.com
Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=140ms TTL=42
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=139ms TTL=42
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=140ms TTL=42
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=139ms TTL=42
Ping statistics for 216.239.32.20:
Minimum = 139ms, Maximum = 140ms, Average = 139ms
من اکثرا از فایل گیر دانلود میکنم..سرور خارجی شامل چه سایتایی میشه؟
فایل گیر هم سرور خارجی محسوب میشه و سرورش در آلمان هست.اما سایتهایی مثل اکسپرس لیچ و اپلودبوی و اپلودباز هم سرور خارجی و هم داخلی دارند و میتونید فایلاتونو بریزید رو سرور داخلیش و با سرعت بالا دانلود کنید.نقل قول:
مرسی ابوالفضل جان.نمیدونستم پس اکثرا سایتا سرور خارجی دارن...:n12:
اکانت mul و هم استفاده میکنم اونم خارجیه؟ پس برای اینکه محدودیتم کم بشه از هر دو سرور استفاده کنم
بله اکثر سایتا سرور خارجی دارن اما همون 3 تا سایتی که نام بردم هر فایلی رو که از فالگیر لیچ میکنی لینکشو بده به هر کدوم از اون 3 تا سایتی که نام بردم تا فایلتو از فایلگیر منتقل کنن به سرور داخلیشون :n16:در ضمن mul هم جدیدا داره سرور داخلی استفاده میکنن.نقل قول:
مرسی داداشم:n16:
حالا هرموقع سوالی داشتم مزاحمت میشم و پ.خ میدم
مرسی که جواب دادین... :n16:نقل قول:
در مورد سرعت سرویسا چی؟ کسی چیزی نمی دونه؟
توی سرویسای جدید سرعت ها عوض شده؟
بچه ها سرور خارجی من دوباره محدود شد یعنی شد همون 16کیلو ولی داخلی همچنان در حال دانلودم و محدود نشدم و منم خارجیو دور میزنم و با سرعت بالا میگیرم خدا بده برکت 50گیگم رد کردم و داخلی بالاست مطمءنا داخلی هیچ وقت محدود نمیشه با این سیاست جدیدشون حد اقل رو ارتهای ویژه !!!
Sent from my ACER iconia A1-810 using Tapatalk