یعنی اختراع باید نظامی باشه یا جنبه های دیگه هم قبوله ؟نقل قول:
Printable View
یعنی اختراع باید نظامی باشه یا جنبه های دیگه هم قبوله ؟نقل قول:
والا داداش متاسفانه در این گونه موارد به هیچ وجه اطلاع رسانی درستی نشده اما تا جایی که اطلاع دارم باید در ارتباط با انرژی اتمی یا نظامی باشهنقل قول:
باید ارشد به بالا هم داشته باشی و عضو بنیاد ملی نخبگان هم باشی فکر کنم باید قرار گاه خاتم الانبیا سپاه تایید کنه موضوع اختراع و پژوهشت رو و حداکثر 12 ماه کسری بدن مگه این که خیلی شاخ باشه
نمیدونی این جوابت چقد با ارزش هست واقعا ممنونمنقل قول:
بیمارستانی که معرفی شدم و رفتم معاینه کردن چیزی به خودم ندادن فقط یه سری برگه اینا بود که گزارش اپتومتری و .... توش بود + دکتره هم یه سری مطالب توش نوشت ولی به خودم نداد گفت می فرستیم نظام وظیفه
مشکل قوزقرنیه (کراتوکونوس) تو یکی از چشم هام هست ، من سال 88 رفتم بیمارستان نور تهران اونجا پرونده تشکیل دادن و عکس و توپوگرافی و ... انجام دادن ولی دیگه نرفتم! امروز تو این بارون رفتم اونجا نامه نظام وظیفه رو نشون دادم گفتم داستان اینطوریه ، گفت دکترهای متخصص برای قوزقرنیه تا 16 آذر پر هستن ، هر چی خواهش کردم قبول نکرد ، گفتم نمیشه آزاد توپوگرافی کنید ؟ گفت نه ، باید دکتر بنویسه تا انجام بدیم!! خلاصه هر کاری میشد کردم قبول نکرد آخر سر گفتم پس بی زحمت مدارکی که برای سال 88 هست رو بدین
گزارش توپوگرافی و اپتومتری و ... رو پرینت کرد و داد بهم
ولی خب از اون موقع 3 سال گذشته اینا رو ببرم قبول می کنن؟
منم همین حرف شما رو میزنم میگم مگه خودشون اونجا پزشک ندارن؟ و معاینه نمی کنن؟ خب چه آزاری دارن که مدارک از پزشک بیرون وقتی قبولش ندارن ببریم؟
ما تو اداره یکی رو داشتیم فوق لیسانس علوم آزمایشگاهی بود ، پایان نامه ای که به دانشگاه داده بود رو آورد داد به اینا 6 ماه کسری گرفت :دینقل قول:
ظاهرا راه درو زیاد داره !
به نظر من که مدارکت کافی هست و امیدوارم بدون دردسر معاف بشی :46:نقل قول:
در مورد اینکه چرا میگن مدارک بیار و ... دقیقا آزار دارن!
من همین چند روز پیش شورا داشتم و کلی مدرک با خودم بردم اما هیچ توجهی نکردن و تازه مسول پذیرش مسخره کرد که مگه اومدی ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری که اینقدر مدرک آوردی :18:
برای قوزقرنیه باید شما رو معاف دائم کنند به نظرم
نه عموجان الان شرایط فرق داره : سپاه بیشتر نیروهاش رو طی پارسال تا الان مستقر کرده روی مرزا و حتی از دسر و غذاهای متنوعش کم کرده واسه تکمیل پتانسیل نیروهاش برا مقابله با حملات چرکی لب مرزنقل قول:
مگه سپاه پلو میدن که ارتش نمیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه میخوان بیفتن سپاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا نیروی زمینی و بیشتر وزارت رفاه که خیلی پارتی سرا شده در شرایط کنونی ایده آله
البته ما که از 27 اسفند اومدیم و تا 5 عید خونه بودیم بعد رفتیم مشگین شهر ( البته واسه نیروی انتظامی از این مسخره بازیاست دیگه )نقل قول:
بهتره اگر هنوز وقت داری و دوست داری توی آموزشی یه حال اساسی بکنی یه موقع بفرست که اسفند اعزام شی دوره طلایی بخوره به پستت... 13 روز عید رو خونه باشی
دقیقا . بعد آموزشی افتادم ستاد شهر خودم تا چند ماه به جز پست دادن باقی روزا که از 5 آزاد بودیم می رفتم کارگاه و به کارام می رسیدم ولی بعدش که سردار عوض شد همه چی ...یده شد . هر دو هفته یه بار می شد رفت مرخصی ! حالا فاصله ما تا خونمون یه ربع بود !!!!! کلا توی شهر خدوش آدم نباشه و توی خدمت کار واسش مهم نباشه زود میگذرهنقل قول:
خدمت تو نیرو انتظامی حتی اگه رو پشت بوم خونتون هم باشه زهر ماره
کلا روزا رو نشمرید
فردا موقع کمسیون پزشکی برای چشمم است کسی تجربه ای چیزی داره به من بگه خیلی استرس دارم در ضمن یه بار رفتم وبرای فردا وقت داده اند
من امروز رفتم برگه ی المثنی رو گرفتم تاریخ اعزامم خورده 1.10 میخوام تمدید کنم واسه برج12 امیدی هست موافقت بشه هم به کنکور ارشد میرسم اینجوری هم واسه برج 12 قول پذیرش سپـاه توی شهر خودم رو یه نفر بهم داده خیلی حالم گرفتست هم سه ماه بیکار میشم تو خونه از این طرفم استرس اینو دارم که با تمدید موافقت نشه !!! نیازی هست از مرکز استان برم پیگیر بشم یا اقدام از پلیس + 10 کفایت میکنه ؟؟؟ :sq_3:
والا داداش چی بگم خیلی بعید هست که موافقت کنند اون هم اسفند !!نقل قول:
حالا شما برو پ+10 ببین چی میگه
والا امروز که برگه رو گرفتم خانومه میگفت واسه تمدید هر چی به تاریخ 10.1 نزدیک باشی اقدام کنی احتمالش کمتر میشه میگفت همین امروز اقدام کن که من گذاشتم واسه فردا که مشورت بگیرم .. بدبخت شدم رفت ظاهرا...نقل قول: