منم با اين سامانه شون مشكل دارم .. از ديروز ميخوام وارد شم طرحم رو تمديد كنم وارد نميشه ! كلا هر كسي اين پلوتو رو طراحي كرده مخ برنامه نويسي بوده واقعا شاهكار كرده ! :|
Printable View
منم با اين سامانه شون مشكل دارم .. از ديروز ميخوام وارد شم طرحم رو تمديد كنم وارد نميشه ! كلا هر كسي اين پلوتو رو طراحي كرده مخ برنامه نويسي بوده واقعا شاهكار كرده ! :|
ناچارا از مخابرات نت تهیه کردم دیروز رفتم مخابرات و گفت حله و وصل میشه دیگه . ولی الان اصلا وصل نمیشه پشتیبانی هم میگه دسترسی به بعضی سایت ها غیر ممکنه و خدانگهدار :n38: باو اصن از من وصل نشده که بخواد بره تو سایت ها :n02:
خلاصه دستمون به جایی بند نیست سامانه هم که همش لود میشه فقط . کسی میدونه قطعی های مخابرات چقدر طول میکشه ؟ از دیروز صبح تا الان قطعه ...؟
درود !نقل قول:
(1) داداش من اون حالیتون میشه رو برای صمیمیت بیشتر گفتم اگه دقت کنی پست تهدید آمیزی نبود.
(2) عزیزم طوطعه دیگه چیه این تجربه چندین ساله خودمه تو چن تا شهر مختلف حتی ... اگه دقت کنی آمار قعطی های مخابرات خیلی زیاده ...
حالا گیرم که قظیه یک ماه اشتباهه ولی کلا مخابرات خیلی اذیت میکنه !
(3) دیگه همه که قبول داریم پنل مخابرات هم زشته هم بعضی وقتا قعطی داره ... حالا تازه یه سری تغیرات توش دادن ولی خیلی خیلی هنوزم غیر زیباست !
و همچنین همه هم قبول داریم سامنه 2020 خیلی ناکار آمده !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون قظیه 1 ماه رو من میتونم با اوردن شاهد عینی در همین انجمن یا از فوامیل اثبات نمایمـ
هم خودشونو میارم هم پستاشونو کپی میکنم !
من نگفتم همه جا و همه کس ولی نصف یا بیشتر از نصف ...
آمار دقیق ندارم داداش
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اضافه میگنمـ که فقط مخابرات نیست ... بقیه ی isp ها حتی ممکنه از مخابرات هم بدتر باشن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد پست پشت سر هم :
اون پست اصلا موضوعش فرق میکرد ...
آدم میخاد وبلاگ بنویسه میاد هر چی میخاد بزاره رو تو یه پست میزاره ؟ ؟؟
اون پست طنز و همچنین ابراز همدردی با دوستمون بود که به دلیل اسپم + پست پشت سر هم ! پاک گردید .
که من به این میگم خوشحال کردن دل دوستمون + طنز ! نه اسپم + پست پشت سر هم !
و لینک زیر رو مشاهده کنید ناظر انجمن دو پست تکراری و پشت سر هم گذاشه که نه اسپم محسوب شده نه پست پشت سر هم و نه حتی پاک شده !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خودتون مشاهده بکنین !
پس در اینجا میتونیم بگیم یا مخبر خاطر منو خیلی میخاد !!! :n12:
یا اینکه پارتی بازی صورت گرفته ! :n28:
یا اینکه یه کسی این وسط نا کار آمده ! :n15:
نه داداش فعلا که قطع نیست :) به سلامتینقل قول:
فقط تو صفحه باز کردن یکمی مشکل دارم دیگه هیچی
امروز کلا روز آرومو خوبیه !
---------------------------------
ولی آره این مشکلا مثل طوفان میمونی هی جابه جامیشه
الان منطقه شماست خدا میدونه کی به ما میرسه :n27:
دوباره قطع شد
مودم رو که خاموش روشن کنی معمولا دیگه بالا نمیاد اگر شانس بیاری روزی 1 ساعت اکانتینگشون کار بده و متصل بشی دیگه نباید قطع کنی
عجب غلطی کردیم مخابرات گرفتیم خیلی افتضاحه شانس بیاری روزی 2 ساعت وصله بعدش قطعه
داداش من نمیگم مخابرات از شرکت های دیگه بد ترهنقل قول:
شرکت های دیگه ممکنه از مخابراتم بد تر باشن
من فقط تجربه خودمو گفتم...:n39:
-------------------------------------------------------------
آره مودمو که خاموش کنی به دلیل پر بودن فضا دیگه جا نیست که بیای بالا بر همین قعط میمونی مخصوصا تو روزای شولوغ
الان همه ی آی پی ها پره شما تو روز های خلوط و مواقع خلوط نت مودمتو خاموش کن
چاره ای نیست باید خودتو وفق بدی :n20:
دوستانی که مشکل دارند فقط اگر موردی هست از کاهش سرعت قطعی پیاپی را با مدرک از جمله عکس اسپید تست وضعیت اتصال های مودم و اسم مرکز مخابراتی قرار بدهند ...
دوست عزیز اینجا یه انجمن آزاد هست و همه ی دوستان حق دارن نظرشونو درباره ی پست مربوطه با آزادی بدننقل قول:
و تشخیص بد بودن یک پست و حذف آن با ناظرین و مدیران و مخبر گرامی هست !
شما سعی نکنین برای این پست قانونی وضع کنین ... با تشکر
صحبت دوستان خودش مدرک محسوب میشه وقتی جمیع افراد ب یک نظر برسن معلومه که اون نظر درسته ...
(2) هر وقت شما تونستی از قعطی نت عکس بگیری
یا وقتی نت قعطه بری تو سایت تست سرعت اون موقع ما هم میتونیمـ
واقعا میشه؟!!! عایاااااااا ؟!!! :n04:
(3) شایدم جملتون امری نبود من بد فهمیدم ؟! اگه امری نبودو خواهشی بود شرمنده من عذر میخام ! + چشم حتما !
پ.ن: گفتن یک لطفا بد نیست !
تفاوت رو ببین :
فقط با لباس آبی بیا پیشمـ !
لطفا با لباس آبی بیا پیشمـ !
یا بهتر :
دوستانی که مشکل دارند لطفا اگر موردی هست از کاهش سرعت قطعی پیاپی را با مدرک از جمله عکس اسپید تست وضعیت اتصال های مودم و اسم مرکز مخابراتی قرار بدهند ...
-------------------------------------------
ههههههههههههههههههه گفتم مثل طوفان میمونه از ساعت 10 تا 4 --- 6 ساعت بعد طوفان به مارسید :n19:نقل قول:
هر وقت مشکلی داشتی بگو من برا 6 ساعت بعد آمادگی داشته باشمـ :n20:
+ امروز جمعه
ساعت 3:50 دقیقه منطقه شاهین شهر اینترنت به مدت 1 یا 2 ساعت قطع شد
پنل کاربری هم از 4 ساعت قبل مشکل داشت
به 2020 هم که زدم فرمودن مشکل سراسری هست ...
-----------------------------------------
از نظر من این قعطی ها کاملا از پیش تعیین شدست مثل قعطی های ادارهی برق
فقط فرقش با اداره برق اینکه اداره برق
وقتی میخان سیماشون رو چک یا دستگاهاشونو درست کنن قبلش تو سایتشون اعلام میکنن که فلان منطقه قراره برق قطع بشه
ولی این isp ها چون فکر میکنن اینترنت چیز مهمی نیست بدون اطلاع قبلی قطع میکنن و اسمش رو میزارن مشکل سراسری !!!
آخه 3 روزی 1 بار مشکل سراسری که عادی نیست ؟ بالاخره باید دلیل داشته باشه ؟ نداشته باشه ؟ ؟ ؟ نباید مشکل سراسری بالاخره درست بشه ؟!
شما با این موضوع موافقین ؟
نظر شما چیه ؟!
همین الان مجدد فعال شد برام با کلی دردسری که داشتم ...نقل قول:
ولی متاسفانه مشکل سامانه حل نشده پشتیبانی هم میگه درست میشه صبرکن :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا خدا رحم کرده :n31:
داداش سامانه برای من حدود 5 ساعت مشکل داشت بعد درست شدنقل قول:
نتم تموم شده بود رفتم 1 گیگ خریدم
ایشالا دیگه خراب نمیشه :n39:
موفق باشی :n40: