اقا من نمیدونم رو چه حصابی اینا قیمت میزارن مودمم ارو 100 هزار تومن یه دفعه دسته جمعی گرون کردن،سگ تو روحشون:24:
Printable View
اقا من نمیدونم رو چه حصابی اینا قیمت میزارن مودمم ارو 100 هزار تومن یه دفعه دسته جمعی گرون کردن،سگ تو روحشون:24:
آقا چیکار کنیم بالاخره دان کنیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان من میخوام ایرانسلو بیخیال شم از اشتراک مبین نت استفاده کنم
میخواستم بدونم دوستانی که استفاده میکنن راضی اند؟
سرعت دانلود2مگش چقدره؟
آیا درسته که وایمکس ایرانسلو به مبین نت تبدیل میکنن؟
ممنون میشم جواب بدید
داداش قیمت خوبی میدی.... جالبه که هنوز واسه بعضیا انصاف مونده.نقل قول:
فروش مودم وایمکس ایرانسل : مدل وای فای 130 . مودم فقط 16 روز کار کرده . فقط 2 هفته است که خریدمش . طرح روی مودم سرویس 2048 است و 12 گیگ در ماه ترافیک داره . قیمت طرح 63.000 تومان پای من در اومد و 28 روز دیگه از طرح مونده دلیل فروش : ارائه خدمات ای دی اس ال بر روی مرکز مخابراتی همون طور که میدونید ایرانسل ساعت رایگان شبانه 2-6 صبح
.................................................. .................................................. ......................
شرایط فروش قیمت مودم : نوش 100 تومان است . مال من 2 هفته کار کرده 75 تومان میدمش طرح مودم 63.000 تومان 30 روزه 2مگ 12گیگ در ماه . الان 3 روزش گذشته و طرح رو 50 تومان حساب میکنم کل قیمت : 125 هزار تومان
دوستان در صورت تمایل پیغام خصوصی ارسال کنند
داداش دان کن. فقط تورنت برو که بد ip عوض میکنن!!!!نقل قول:
آقا چیکار کنیم بالاخره دان کنیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت مبین نت بستگی مستقیم با شهر شما و شلوغی دکل BTS که بهش متصل میشید دارهنقل قول:
ولی تو روز معمولا خوب و تو ساعات رایگان اقت خواهد داشت
سرعت مبین نت به تعداد یوزرهاش متفاوت هست
بله میشه ایرانسل رو به مبین تبدیل کرد که یه هزینه 25 تومنی تو تهران و 65 تومنی تو اهواز !!! دارهنقل قول:
تا رضایت رو چی تعریف کنیدنقل قول:
مبین نت یه کاری میکنه که از ترس مرگ به تب راضی بشی
دوستان منظورتون از اینکه موقع دانلود IP عوض میکنه چیه؟
نقل قول:
یعنی چند لحظه ارتباط اینترنتید قطع و وصل میشه و بعضی از فایلهای که دانلود کردی احتمال داره خراب بشه
آقا قضیه چیه؟ دو شب هست من قطع میشم ! طرفای ساعت یازده که دیشب تا ساعت سه هم قطع بود. امشب هم باز قطع شده. شما هم همین مشکل رو دارید؟
راستی دیشب شیراز بودم و امشب آبادان
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
کلا تو این 1 هفته که گذشت خیلی شدید قطعی زیاد بوده 1 شب که کامل قطع بود ماله ما هم امروز ساعت 10 صبح اینا تا 2 بعدازظهر قطع بود کلا سراسریه این مشکل ولی وقت قطع شدن شهرها فرق میکنه ولی اکثر شهرها با قطعی فراوان تو این 1 هفته مواجه بودن احتمال داره واسه اینترنت ملی اینا باشه یا...نقل قول: