مرجع نهایی ها خیلی خوبن.نقل قول:
تست که فقط گاج تستای استاندارد داره.نقل قول:
فراتر از کتاب درسی هم کتاب ریاضی 1 مبتکران هست که مفهومی تدریس کرده و عالیه.
مرجع نهایی ها خیلی خوبن.نقل قول:
تست که فقط گاج تستای استاندارد داره.نقل قول:
فراتر از کتاب درسی هم کتاب ریاضی 1 مبتکران هست که مفهومی تدریس کرده و عالیه.
سلام چاپ جدید کتاب های کنکور برای کنکور95 کی منتشر میشه؟ینی هر سال معمولا کی منتشر میشده؟ممنون
کتاب های کمک درسی منظورتونه؟نقل قول:
اصلا مشخص نیست بعضی ها یه هفته دیگه، بعضی ها هم تا زمستون طول میکشه!
اکثرشونم تغییر خاصی نمیدن فقط برای افزایش قیمت چاپ جدید بیرون میدن.
الان فقط شیمی های پیش قراره منتشر بشن بقیه کتابا رو میتونین بخرین. تست های کنکور 94 هم نداشته باشن بهتره چون این تست ها بعد عید لازمن جدا بررسی بشن.نقل قول:
سلام
میخواستم اگه ممکنه منابع خوب رو معرفی کنید
سال سوم چهار پنج تا سنجش دادم البته اصلا براشون نمیخوندم و تست نزدم ... ولی سطح خودم دستم اومده تا حدودی ... رشتم ریاضی معدلمم احتمالا بین 19 تا 19.5 میشه...
ادبیات :در مورد ادبیات هیچ اطلاعاتی ندارم درصدهامم خیلی پایین میشد.فقط میدونم برای قرابت باید کتاب هامون سبطی رو بگیرم...اما ادبیاتم خوبه و چون شکل تستیش با تشریحیش متفاوته خوب نمیزدم
عربی :تستای ترجمه رو خوب میزدم...قواعد یکم اذیتم میکرد اما کم غلط میزدم و درصدم بالای 65 میشد همیشه,درک مطلبم سنجش نداشت...
معارف :برام آسونه یه کتاب تست خوب داشته باشم کافیه.فکر کنم بهترینا گاج میکرو و الگو باشن اما نمیدونم کدوم بهتره ...
زبان :غیر از یک آزمون که 80 شد بقیه رو 100 زدم . یه کتاب تمرین خوب برام بسه خیلی درسنامه مهم نیست.
فیزیک :درسنامه برام خیلی مهمه از سطح مبتدی شروع کنه به بالا چون دبیرمون خوب نبود
حسابان : گاج میکرو رو دارم اما خیلی حل نکردم.خوبه؟
هندسه و جبر :وضعم خوب نیست خصوصا جبر . هندسه هم که کلا تستیش با تشریحیش زمین تا اسمون متفاوته
شیمی :مبتکران دارم
ممنون :40:
سلام.
من میخواستم یه کتاب خوب یرای شیمی 2 معرفی کنید،
میخوام خوندن شیمی رو شروع کنم،امسال که سال سوم بودم خیلی سبز گرفتم،واسه دوم چی خویه؟
مبتکران تستش خوبه اما با حجمش باید کنار بیاینقل قول:
یکی لطفا سوال منو جواب بده :-) :40:
نقل قول:
منظورتون شیمی 2 هست دیگه؟؟
+
به پست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
بله دیگه...نقل قول:
اختصاصیای ریاضی رو کسی نمیدونه؟
شما میخوای معرفی کنی یا بهت معرفی کنن ؟؟؟نقل قول:
شیمی 2 مبتکران بازرگانی خوبه. حجمش هم کاهش یافته نگران نباش. ضمنا ، شما شیمی2 رو فقط از روی فیل شیمی یا خط ویژه هم بخونی کفایت میکنه