-
-
-
-
-
-
-
-
-
فرخزادى: ماركو بايد در قبال ديكارمو پاسخگو باشد
مجيد فرخزادى سخنگو و عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس طى اظهار نظرى گفت: من در هيأت مديره يك رأى دارم كه آن را به حمايت از قطبى اختصاص مى دهم.وى همچنين افزود: مى دانم كه قطبى شخصى نيست كه به خاطر يك بازيكن موقعيت خود را به خطر بيندازد و به دليل شناختى كه از وى و تفكرات فنى اش دارم از او حمايت مى كنم.او ادامه داد: از ماركو شناخت كاملى ندارم اما او باعث خريد ديكارمو شد و بدون شك بايد جوابگوى خريد اين بازيكن هم باشد. او تا به حال ۱۴۰ هزار دلار از قراردادش را دريافت كرده و ۵۰هزار دلار نيز براى او خانه و خودرو خريدارى كرديم . اين فرد بايد در مقابل اين هزينه ها پاسخگو باشد.
-
بازتاب دعوت از باقرى و برهانى به تيم ملى فوتبال ايران در سايت گل
سايت فوتبال گل دعوت از كريم باقرى و آرش برهانى به تيم ملى فوتبال ايران براى ديدار روز ۱۹ نوامبر مقابل امارات در چهارچوب رقابتهاى مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ را از جمله تغييرات مهم و قابل توجه در اين تيم عنوان كرد.كريم باقرى، هافبك اسطوره اى فوتبال ايران كه در اوج آمادگى قرار دارد و با ۷ گل زده و ۴ پاس گل در رقابتهاى فصل جارى ليگ خليج فارس، جزو بهترين است، بعد از ۶ سال مجدداً به اردوى تيم ملى ايران دعوت شده است. برهانى نيز يكى ديگر از چهره هاى جديد تيم ملى است كه بعد از گلزنى هاى اخير و قرار گرفتن در صدر جدول گلزنان با ۸ گل در ۱۳ مسابقه، مورد توجه قرار گرفته است. مازيار زارع، پژمان نورى، وحيد طالب لو و مجتبى جبارى بازيكنان جديدى هستند كه از استقلال و پرسپوليس دعوت شده اند. على دايى سرمربى تيم ملى ايران در روز جمعه ليست ۲۵ نفره را براى ديدار دوستانه با قطر و سپس مصاف با امارات در رقابتهاى مقدماتى جام جهانى اعلام مى كند.