تو اپش اینا رو نداره من سیم کارتم رو تو مودم انداختم چطوری بخرم؟نقل قول:
Printable View
تو اپش اینا رو نداره من سیم کارتم رو تو مودم انداختم چطوری بخرم؟نقل قول:
الان من این بسته شبانه رو دارم تو همراه من اصلا نمیگه که چنین بسته ای هستنقل قول:
سلامنقل قول:
فقط با کد دستوری میشه خرید متاسفانه .. نه خرید اینترنتی داره و نه پیامکی فعال میشه..یعنی باید سیمکارت رو بندازی روی گوشی یا اینکه مودمت کدهای ussd رو ساپورت کنه
با سلام و احترام ،
دوستان گرامی ، کسی روتر نسل چهارم همراه اول را تهیه کرده ؟
مشورت بسیار مهم دارم.
هزینه ای هم بابت مشورت باید بدم بروی چشم.
ممنونم.
دوستان من یه مشکلی با اینترنت همراه اول دارم که قبلا تو خونه خوب سرعت میداد ولی الان سرعتش اومده پایین ولی میرم بیرون سرعتش میره بالا قبلا این طوری نیود ولی ایرانسل سرعتش چه بیرون چه داخل خونه یکیه چرا؟!
شماره ای هست زنگ بزنیم بیان دکل همراه اول منطقه رو چک کنن؟!:n33:
دوستان سرعت دانلود و کلا کیفیت اینترنت با گوشی و با مودم lte فرق میکنه؟!اگه فرق میکنه خیلی ملموسه؟!
چون پارامتر jeter خیلی برای منی که گیم بازی میکنم مهمه یا همون پکت لاست
داداش اینجا ایرانه!!!! فرنگ بودی؟؟ :n33:نقل قول:
زنگ بزنی بیان چک کنن؟؟:n08::n08:
پیشاپیش جواب رو خدمتتون عرض کنم: مشکلی نیست، سرعت شما بالای ۱۶ کیلوبایته و از نظر ما اوکیه
با شماره ۱۹۵ تماس بگیرید و یا در این سایت درخواست دهید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بحث آنتن دهی مودم های رومیزی بهتر از تلفن همراه هستند. اما در جایی که آنتن شبکه مطلوب هست و یا مودم جیبی باشد زیاد تفاوتی در کیفیت ندارندنقل قول:
اکثر مودم ها 4G هستند و مودم های 4G+ اندک.ولی موبایل های جدید همگی 4G+ دارند یعنی بیش از یک فرکانس جهت اتصال به شبکه استفاده می کنند. خب وجود دو اتصال همزمان یا بیشتر از دوتا کیفیت بهتری در اتصال اینترنت ارائه میده.
من خودم یک مودم همراه و دو مودم رومیزی هوآوی b612 و b315 دارم از لحاظ کیفیت پینگ تفاوتی ندارند تنها بحثی که قابلیت رقابت با هم رو دارند پایداری سیگنال دریافتی هستش.
بحث قدرت پردازش دستگاه هم هست، ممکنه یک مودم معمولی بعد از اتصال چند کلاینت کمی هنگ کنه که خب این پینگ رو هم بالا میبره
سلام دوست عزیز. متاسفانه من تجربه استفاده از این مودم رو داشتم، آنتن دهی ضعیف و فریمور قدیمی از مشکلات این مودم هستش. تنها نکته مثبتی که داره قابلیت نصب باتری در اون هستشنقل قول: