می تونید از پست اول تاپیک هم برای رسیدن به جواب بهتر کمک بگیریدنقل قول:
شاید همین 50گیگ عیدی یا 3ماهه 50گیگ :n06:
Printable View
می تونید از پست اول تاپیک هم برای رسیدن به جواب بهتر کمک بگیریدنقل قول:
شاید همین 50گیگ عیدی یا 3ماهه 50گیگ :n06:
بسته شبانه با 99گیگ ترافیک خیلی بصرفه است البته اگر سرعت خوب باشه
سلام. داداش من الآن یدونه بسته ۳ماهه۶گیگ دارم که ۵۰روزش هنوز مونده ولی ۳۰۰مگ دیگه بیشتر حجم نمونده، همونطور که فرمودین چون این بسته من بلند مدته، اگه بسته ۵۰گیگ نوروزی بخرم، به این اضافه نمیشه، حالا اگه من این بسته نوروزی رو بخرم، از امروز زمانش فعال میشه و حجمشم وقتی این ۳۰۰مگم تموم بشه فعال میشه؟نقل قول:
حالا اگه الآن یدونه بسته ۱ماهه بخرم و بعدشم این بسته ۵۰گیگ نوروزی رو بخرم چی؟ میشه ۳۰روز به همراه حجم هردو بسته ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
دوستان سلام..
من چون تازه 4جی راه افتاده اینجا به فکرم افتاد یه بسته بگیرم و شروع به استفاده کنم:n02:
اما چون تعدادشون خیلی زیاده گیج شدم...
الان من این بسته 50 گیگ 15 روزه رو بگیرم فقط با همون کد میشه گرفتش؟ راه دیگه ای نداره ؟ اخه چطوری 50 تومن شارژ کنم؟
و اینکه موقع بسته گرفتن شارژمون عادی باشه یا شگفت انگیز فرقی که نداره ؟
و این بسته 50 گیگی رو میشه کنترل کرد که چقدر ازش باقی مونده یا نه؟
ممنون:n01:
بله، ولی بهتره 300 مگ رو استفاده کنید تا بسته 3 ماهتون Expire بشه بعد بسته نوروزی رو فعال کنید.نقل قول:
بله و البته احتمالا" مدت زمانش 45 روزه میشه.نقل قول:
بله فقط با کد میشه گرفت. جهت شارژ میتونید از طریق سایت ایرانسل قسمت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " حسابتون رو با مبالغ دلخواه شارژ کنید.نقل قول:
طبقه گفته اپراتور 700 با 20% اضافه شارژ شگفت انگیز امکان خرید بسته وجود نداره و فقط با همون مبلغ اصلی شارژ میتونید بسته فعال کنید.نقل قول:
بله ، کدهای کنترلیش مشابه بسته های کوتاه مدته: برای میزان حجم از طریق کد #10*141* و برای میزان زمان از طریق کد #5*1*555*نقل قول:
نامحدود شبانه یک روزه سه روز ؟ خوبه که ؟نقل قول:
اونوقت نامحدود شبانه هفتگی چی ؟ همون 99 گیگ ؟
160 شهر پیشکش بخواهی ی جمع ببندی میشن حدود15 شهر با پوشش 100درصدی الا شهر مام جز این آماره تقریبا 5 ماه 3g شده پوشش شهر 1/6 هست 2g ازش بهتره فقط علامتش 3g هستنقل قول:
سلام.
وضعیت شهرهای شمالی خیلی خوبه.
مازندران - محمود آباد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]