من دو مگ گرفتم رو 4 بستن پورت رو
زنگ زدم پشتیبانی میگم حالا فرق دو مگ و یک مگ چیه که هر دو 4 مگ بسته میشه؟؟؟ میگه فرقی نداره!!!!!
دو مگ رو باید رو چند ببندند؟؟
Printable View
من دو مگ گرفتم رو 4 بستن پورت رو
زنگ زدم پشتیبانی میگم حالا فرق دو مگ و یک مگ چیه که هر دو 4 مگ بسته میشه؟؟؟ میگه فرقی نداره!!!!!
دو مگ رو باید رو چند ببندند؟؟
روی 2میبیندننقل قول:
من 256 دارم روی 8مگ بستن تاثیری نداره :n08:
اقایون ایمیل جدید ها وب رو دیدید؟ :/
خیلی ساده اومده میگه اگه سرعت دانلودتون خوبه و سرعت شبکه های اجتماعی کمه مشکل از شبکه اجتماعیه :/نقل قول:
تفاوت سرعت در سرویس، دانلود و شبکههای اجتماعی
زمانی که در مورد سرعت اینترنت صحبت میکنیم، اولین موردی که به ذهن میرسد سرعت دانلود و سرعت دریافت یک فایل صوتی، تصویری و یا یک عکس میباشد. اما از آنجایی که این روزها اکثر ما زمان زیادی را در شبکههای اجتماعی و نرم افزارهای ارتباطی مثل Instagram، Skype، Viber و Telegram صرف میکنیم علاوه بر سرعت دانلود، شناخت عوامل موثر بر سرعت این شبکهها و نرم افزارها نیز حائز اهمیت است.
هنگام خرید اینترنت پر سرعت از شرکت ارائه دهنده، سرویسهای متفاوتی با سرعت های ۱٢۸، ٢۵٦، ۵۱٢ و یا بالاتر با واحد کیلوبیت بر ثانیه پیشنهاد میشود. نرخ بیت یا بیت بر ثانیه به این معنی است که در مدت واحد زمان، چه مقدار اطلاعات از نقطهای به نقطهی دیگر ارسال میشود. از آنجایی که سرعت سرویس بر حسب بیت بر ثانیه بوده ولی واحد اندازهگیری سرعت دانلود بر روی سیستمهای کامپیوتری بایت بر ثانیه است، برای محاسبه سرعت دانلود باید مقدار بیت بر ثانیه را تقسیم بر عدد 8 کنیم. ذکر این نکته حائز اهمیت است که سرویس ADSL یک سرویس اشتراکی (shared) بوده و پهنای باند بین 1 تا حداکثر 8 کاربر تقسیم میشود که به اصطلاح ضریب اشتراک 1 به 8 نامیده میشود (البته های وب سعی میکند سرویسهای اشتراکی را، همچون سرویسهای اختصاصی، با ضریب 1 به 1 در اختیار مشترکین قرار دهد).
به طور مثال اگر شما سرعت 8 مگابیت برثانیه (8192 کیلوبیت) را خریداری کنید، در بهترین حالت سرعت دانلود شما 1 مگابایت بر ثانیه یا 1024 کیلوبایت بر ثانیه (8192 تقسیم بر 8) خواهد بود. اگر برای سرویس فوق بخواهیم ضریب اشتراک 1 به 8 را نیز اعمال کنیم، میبایستی مجددا عدد 1 مگابایت بر ثانیه را تقسیم بر 8 کنیم و سرعت 128 کیلوبایت بر ثانیه حاصل خواهد شد. بنابراین سرعت دانلود به ازای سرویس 8 مگابیت بر ثانیه، در بدترین و بهترین حالت 128 کیلوبایت بر ثانیه و 1024 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود.
در شبکههای اجتماعی میرویم. زمانی که دانلود یک فایل انجام میشود یک لینک مستقیم به سرور مورد نظر برقرار شده و فایل مورد نظر را دانلود میکنیم ولی در شبکههای اجتماعی، ارتباط مانند اتصال به سرور دانلود نیست. سرویس دهندههای شبکههای اجتماعی به علت تعداد بالای کاربر، به هر کاربر پهنای باند محدودی اختصاص میدهند که باعث کندی سرعت در استفاده از این شبکهها میشود. این کندی سرعت زمانی بیشتر نمود پیدا میکند که مشترک برای اتصال به شبکههای اجتماعی و استفاده از آنها مجبور به عبور از لایههای مختلف از جمله فیلتریگ هوشمند میشود.
با توجه به مطالب ذکر شده، مشکل در دریافت و ارسال اطلاعات در شبکههای اجتماعی به معنای اشکال در سرویس اینترنت شما نیست. برای اطمینان از میزان سرعت دریافتی اینترنت خود، فایلی را به طور مستقیم از یک وبسایت معتبر و دارای پهنای باند مناسب دریافت کنید، در صورتی که سرعت مطابق تعاریف گفته شده در بالا مناسب بود، ایراد از سرورهای شبکه اجتماعی مورد استفاده بوده است.
والا دولت خیلی دست شرکتا رو توی دزدی باز گذاشته، جدیدا هم فیلترینگ هوشمند اومده دیگه یک بهانه عالی پیدا کردن، بعد برای وزیر کامنت میزاری میگه فیلترینگ هوشمند مشکلی نداره مشکل از شرکته :|
بد وضعی شده...
اوه چقده سخت میگیری
همینکه همه پولو نمیخوره و بهمون اینترنت میده دمش گرم
حالا ی تیکشو نده :) :) :) :) 3:)
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
پس عملا شبانش چيزي نميشه دانلود كردنقل قول:
وضع پينگ چطوره؟
برا گيم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نه شبانش عملا بیمصرفه،حداکثر 2.5 گیگ میشه گرفتنقل قول:
پینگ گوگل که بالای 300 ،400 هستش اگه IPخاصی مد نظرتونه بگید براتون پینگ میزارم
همه جای دنیا دارن میرن به سمتی که سرویس های خونگی هم با پهنای باند گیگ ارایه بدن اینا دنبال تقسیم بر هشتن!!!نقل قول:
های وب هر وقت اوضاش خراب میشه تبلیغ زیاد میکنه .
Sent from my iPhone using Tapatalk
من 1 مگ گرفتم ولی ته سرعت دانلودم تو بازه شباته 200 کیلو بیشتر نیست
این روال عادیه؟!
اگه این باشه که خیلی کمه!!!
تازه زیادشهنقل قول:
جدی میگی؟!نقل قول:
نسبت به مخابرات خیلی گرون داره میده!!!!
من فکر میکردم باید کیفیت بهتری داشته باشه [emoji52] [emoji52]