جدیدا تونستید روی مخابرات تهران روت آذربایجان بگیرید ؟
قبلا با چند بار ریبوت روت غوض میشد و الان گویا روت ها ثابت شده ، اینطور نیست ؟
Printable View
جدیدا تونستید روی مخابرات تهران روت آذربایجان بگیرید ؟
قبلا با چند بار ریبوت روت غوض میشد و الان گویا روت ها ثابت شده ، اینطور نیست ؟
کریو چند روز هست که روی اینترنت مخابرات قطع شده .فقط برای من هست یا دوستان دیگر هم مشکل دارند؟
دوستان دیشب یه اتفاقی افتاد داشتم از خوشحالی سکته میکردم. :n19:
اول بگم من مخابرات 256 نامحدود تهران دارم. میخواستم لینک یه فایل یک گیگی ار Netload رو بگیرم بدم بچههای زحمتکش بخش مستقیم سازی برام مستقیم کنند.
برای اینکه از محتوای فایل سر در بیارم تصمیم گرفتم سه چهار مگ اول فایل رو از خود Netload بگیرم تا از محتواش مطمئن بشم. برای اینکار مجبور شدم یکی از این قندشکنهای مجانی رو راه بندازم و با خود دانلود منجر فایرفاکس شروع کردم به دانلود چند مگابایت اول فایل که بعد چند ثانیه چشمتون روز خوب ببینه دیدم فایل 1 گیگی داره با سرعت 460 کیلوبایت برثانیه دانلود میشه! :n04: منی که تو عمرم بالاترین سرعتی که دیدهبودم 29 تا 30 کیلوبایت بود، به خداوندی خدا قسم، باور کنید یه لحظه فکر کردم دارم خواب میبینم، شروع کردم به کشیدن لپ و گاز گرفتن دستم تا مطمئن شم خواب نمیبینم، فایل یک گیگی تو کمتر از 40 دقیقه دانلود شد ، تو اون 40 دقیقه احساس یک شهروند جهان اولی رو داشتم رفتم واسه خودم چایی ریختم و به صندلی کامپیوتر تکیه دادم و با یه لبخند محو، زُل زدم تو مانیتور. مثل چی کیف میکردم. :3:
من که اعتقاد دارم خوشیها زودگذرند و بخت فقط یکبار در خونه آدم رو میزنه، بعد دانلود اون فایل یک گیگی مثل جن زده تو اینترنت دنبال چیزایی که می خواستم گشتم بعدش یکی دو تا فایل بزرگ انداختم تو دانلودمنجر فایرفاکس، تا از این خوان نعمت بهره ببرم، حتی میترسیدم فایلهای دانلودی رو بفرستم به IDM ، متأسفانه این وضعیت بهشتی بیشتر از یک ساعت و ده دقیقه دووم نیاورد، از دیروز تا به حال هر چی سعی کردم اون شرایط رو دوباره بوجود بیارم نتونستم. :n30:
نمیدونم واسه بقیه دوستان هم این اتفاق رخ داده یا نه ، اگه رخ داده نمیشه کاری کرد که آدم دوباره به اینچنین کانکشنهای مَـلـکـوتی وصل بشه. :n10:
چه سریع پهنای باند رو عوض کردن :d
دیروز غروب درخواست دادم امروز صبح برام sms اومد که پهنای باندم رو تغییر دادن به 1 مگ.........
sms... ام مگه میدن ؟!!نقل قول:
آره.نقل قول:
sms... ام مگه میدن ؟!!
موقع وصل کردن خط هم زنگ زدن به گوشیم،سر کلاس بودم و جواب ندادم،2 دقیقه بعدش sms زدن که سرویس adslـتون وصل شده.............
دوستان توی سایت مخابرات اگه سرعتمو تغییر بدم بعد از چه مدتی اون سرعت اعمال میشه؟
چه سریع وصل کردننقل قول:
من که 4شنبه درخواست دادم هنوز خبری نیست
واسه شما اس هم دادن!!!!
تازه دیروز(جمعه) هم درخواست دادین(فک کنم شما از کالیفرنیا یا همون دور ورا هستی انقد سریع براتون اقدام شده یا اشرافزاده های مصر باستان)
خدایا تفاوت تا کی؟
نهایتا 24 ساعت......نقل قول:
دوستان توی سایت مخابرات اگه سرعتمو تغییر بدم بعد از چه مدتی اون سرعت اعمال میشه؟
من دیروز غروب (حدودا ساعت 6-7) درخواست تغییر سرعت کردم،امروز صبح ساعت 7 سرعتم رو تغییر داده بودن...........
+
دوست عزیز من توی 1-2 تا سایت دیگه هم که سوال کردم چند نفر بهم گفتن نهایتا 24 ساعته تغییر میدن،برای درخواست شما یا یه مشکلی پیش اومده یا مرکز مخابراتیتون خیلی شلوغ هست :|نقل قول:
تازه دیروز(جمعه) هم درخواست دادین(فک کنم شما از کالیفرنیا یا همون دور ورا هستی انقد سریع براتون اقدام شده یا اشرافزاده های مصر باستان)
خدایا تفاوت تا کی؟
ما هم مثل بقیه مردم عادی هستیم:n09: فقط جنوب تهران زندگی میکنیم و مرکز مخابراتیمون یوزر کم داره (مرکز مخابراتی بعثت....)
نقل قول:
ممنون دوست عزیز الان بنده سرویس 256 نامحدود دارم روی خط تلفن پرداخت میکنم اگه برای یکماه تغییر سرعت بدم بعد از یکماه به همون 256 نا محدود برمیگرده یا به اون طرحی که برای یکماه انتخاب کردم؟