ممکنه از سیگنال و فرکانس هاش باشه، بخش Wimax مودم رو ببینید روی چه فرکانسی کار میکنه و وضعیت سیگنال چطوره؟نقل قول:
Printable View
ممکنه از سیگنال و فرکانس هاش باشه، بخش Wimax مودم رو ببینید روی چه فرکانسی کار میکنه و وضعیت سیگنال چطوره؟نقل قول:
بالاخره بعدا از ترافیکمونو کم میکنه یا نه ؟
به احتمال خیلی زیاد کم نمیشه از ترافیک ....یادمه چند ماه پیش هم همین اتفاق افتاد کم نکرد ما هم که از همه جا بی خبر دانلود نکردیم از ترسمون بعدا حسرت خوردیم!!!
احساس میکنم یه جورایی (خواسته یا نا خواسته) مبین نت میخواد اختلالات شبکه اش رو با کم نکردن حجم (البته چند روز) جبران کنه!
دوستان با خیال راحت دانلود کنید کم نمیکنه. من 1800 مگ ترافیک داشتم از دیشب تا الان 8 گیگ دانلود کردم 1800 مگ یه کیلوبایتشم کم نشده
بچه ها قضیه پیش فاکتور چی هست که تو صفحه ecare زده یعنی میخواد هرجی تو این چند روز رایگان مصرف کردیم رو حساب کنه اگه حساب کنه من که بدبخت شدم رفت
بچه پیش فاکتور چی هست که تو صفحه ecare زده نکنه بعدا هرچی رایگان دان کردیم رو حساب کنه
شمارو نمیدونم اما سرعت دانلود من چند وقته خوب شده !! اینقدر خوب شده که زده به سرم دوباره برم طرح دو مگ رو فعال کنم!!
دادا بدونی من با 400 تومن چقد دان کردم سوت میزنی! دی:نقل قول:
گوگل که هیتلره.اینترنت هم ملی میشه.نیازی به این کارا نیست.!!!!!نقل قول:
احساس میکنم یه جورایی (خواسته یا نا خواسته) مبین نت میخواد اختلالات شبکه اش رو با کم نکردن حجم (البته چند روز) جبران کنه!
چون هی ip عوض میکنن و اکثره کاربرا نتشون قطع میشه.نقل قول:
شمارو نمیدونم اما سرعت دانلود من چند وقته خوب شده !! اینقدر خوب شده که زده به سرم دوباره برم طرح دو مگ رو فعال کنم!!
دانلود نکنین ضرر کردین ... من 2 مگ حجم 2 گیگ دارم تا حالا 4 گیگ دانلود کردم...