سلام سرعت شبانه رایگان ایرانسل بر حسب سرویس که میگیری خوب شده یا اینکه خرابه ؟
Printable View
سلام سرعت شبانه رایگان ایرانسل بر حسب سرویس که میگیری خوب شده یا اینکه خرابه ؟
سلامنقل قول:
معمولا سرعت شبانه ايرانسل کيفيت مناسبي داره اما به طور کلي تو چند هفته گذشته کلا کيفيت همه سرويس هاي ايرانسل به شدت افت کرده...
البته بازم تاکيد ميکنم که سرعت و کيفيت سرويس تا حد زيادی به منطقه و آنتني که وصل هستين وابسته هست
دوستان 10 روزه وایمکس گرفتم و مودم مدل 130 آیا نیاز به آپدیت دارد ؟ ؟؟
سلامنقل قول:
آپديت اگه لازم باشه تو سايت ايرانسل اعلام ميکنن که خبری نيست و کلا دير به دير نياز به آپديت هست.
اين مدل فکر کنم به صورت OTA يعني خودکار از طرف ايرانسل در صورت لزوم آپديت ميشه.
یادش بخیر 5 سال adsl داشتم سرعتش عالی بود ولی بدلیل پوسیدگی کابل های مخابراتی و با هر باران قطعی و تابستان با شروع شرجی ها و رطوبت باز قطعی و دزدیدن کابل ها باز قطعی ولی سرعت عالی بود .........
وایمکس سرعت 128 دارم ولی 10 روزه نه قطعی داشتم و مشکلی فقط گاهی خیلی کند میشه و بخاطر 128 هست و در کا راضی هستم ......
کاش همون 5 سال پیش وایمکس می گرفتم ...............
با سلام. از آسیاتک خسته شدم. با توجه به فیبرنوری بودن خط مجبورم بیام وایمکس. میخوام ببینم الان وضعیت وایمکس ایرانسل در اهواز چطور است.
یک سوال دیگر آیا شبانه رایگان ایرانسل همیشه هستش یا ممکن بعدا برداشته بشه. ممنون
سلام احتمال برداشته شدن فکر نکنم داشته باشه و شاید ساعتش به 2 بامداد تغییر کنه فعلآ تا خرداد ماه از ساعت 1 تا 7 رایگان هست .......نقل قول:
کسی آشنا نداره که نامه بده برای افزایش سرعت اینترنت ؟؟؟؟؟
الان وضعیت در اهواز چطور استنقل قول:
سلام من 10 روزه به ایرانسل پیوستم و 5 سال صبانت داشتم و سرعت دانلود 700 بود و 2 مگابایت داشتم ولی الان با ایرانسلم و 128 بدلیل نداشتن مجوز فعلآ و قطعی نداره ولی بدلیل 128 بودن کنده ولی 16 کیلوبایته سرعت دانلود استاندارد .............نقل قول:
مانند اینترنت پرسرعت چند برابر سرویس سرعت نمی ده و استاندارد می دهد .