من روز سه شنبه رفتم رکت پترس آنلاین تقاضای سرویس ای دی اس ال دادم . به عنوان شرکت گرفتم تا بتونم سرعت های بالا هم بگیرم ازشون . همون روز بهم گفتن یک هفته تا 10 روز طول میکشه تا آمتده شه ، حالا میخوام بدونم واقعا اینقدر باید منتظر بمونم ؟؟؟؟
Printable View
من روز سه شنبه رفتم رکت پترس آنلاین تقاضای سرویس ای دی اس ال دادم . به عنوان شرکت گرفتم تا بتونم سرعت های بالا هم بگیرم ازشون . همون روز بهم گفتن یک هفته تا 10 روز طول میکشه تا آمتده شه ، حالا میخوام بدونم واقعا اینقدر باید منتظر بمونم ؟؟؟؟
همون طوری که دوستمونم سوال کردن بستگی به این داره که در طول ساعات روز هم دیسکانکت داشته باشی یا نه ... اگه تو روز هم دیسکانکت میشی باید چیزای دیگه رو چک کنی مثلا احتمال داره خطت نویز زیادی داشته باشه یا بعضی اوقات که تو خونه چند تا تلفن هست و از نویز گیر یا اسپلیتر استفاده نمیکنید اینجور دیسکانکت شدنا بیشتر پیش میاد ... البته من با دیسکانکت شدن تو ساعات روز برخورد کردم اما تعدادشون خیلی زیاد نبوده و اینطوری هم نبوده که همیشه تو یک ساعت خاص باشه ( مثلا از 1 تا 2 شب ) ... قبلا بعضی دوستان دیگه هم از همین مشکل شاکی بودن و میگفتن شبها دیسکانکت زیاد دارن در نتیجه سرعت هم بعد از کانکت مجدد محدود میشه ولی برای من خیلی به ندرت شبا دیسکانکت شده و اونم بیشتر بخاطر مشکلات سیستم خودم بوده نه isp ... بجز اون شبایی که لنگر کشتی به کابل میخوره یا بارون میاد یا کلاغ رو سیم تلفن میشینه و همه چی بهم میریزه :46:تو شبای عادی من بعید میدونم شرکت بخواد برا کمتر دانلود کردن کاربرا عمدا بین ساعت 1 تا 2 سرویسو قطع کنه و باعث دیسکانکت شدن بشه ! البته ابنجور بازیها رو تو بعضی شرکتا دیدم اما انصافا خودم تو سرویس اندیشه تا حالا چنین مشکلی نداشتم که هر شب اتفاق بیوفته و بگم عمدی بوده :21:نقل قول:
به هر حال دانلود روزانه رو هم چک کنید ببینید تو روز هم دیسکانکت میشین یا نه همچنین میزان نویز خطتون رو چک کنید .
موفق باشید.
کاملا طبیعیه ! اگه خو.ش شانس باشین تو همون 1 هفته وصل میشه اما اگه نشد بیشتر از 10 روزشم طبیعیه ! :13:یادش بخیر یادمه یه وقتایی تو بعضی مراکز مخابراتی 3 روز خط رانژه میشد الان با زیاد شدن کاربرا روز به روز این زمان انتظار داره بیشتر و بیشتر میشه ... به هر حال به مرکز مخابراتیتونم بستگی داره .. بعضی خطها زودتر راه اندازی میشن و بعضی دیگه ( مثل خط 5) بخاطر پر بودن پورتها برای اندیشه یا شاتل حتی ممکنه 1 ماه هم طول بکشه ... ولی متوسط یک هفته تا 10 روز که بهتون گفتن کاملا طبیعیه .نقل قول:
دوستان امروز یک نفر با یوزر پس من کانکت شده بود ،.. سوخته فکر کرده راحت میتونه استفاده کنه :27:
فردا میرم شرکت ... ... ... سوختشو دربیارم :5: باایینکه خود شرکت گفت ما بهش تذکر میدیم ولی من تذکر حالیم نیست باید پوستشو قلقلک بدم
دیروز هم رمز یکی دیگه از دوستانم رو برداشته بود،فکر کرده هنر کرده رمزو با برنامه -- ADSL پیدا کرده !!
البته من میدونم این کابر تازه به دوران رسیده دزد نیست،فقط یکم دست کجی داره:31:
قابل توجه دوستان که اگه شکایت کنیم(که میکنیم) و اگه ثابت بشه اولین بارش نیست بین 3-6 ماه زندانی داره :21:
برادر بتلفیلد 3 اومدا! ما مولتی هم زدیم شما کی ملحق میشی ؟نقل قول:
پینگ خوبه خدا را شکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انديشه مركز ٧ همه چي آرام است سرعت ١١٠ تا ١٢٠
پینگ دو شبه خوب شدهنقل قول:
بتل 3 اورجینال خریدی؟چندره؟
دوستان قراره تو همین فروم یه گلریزان واسم بگیرن تا منم بخرم بازی رو :27:
چراغ اولم خودت روشن کن :31:
جون ... سوخته نرو:45::42:نقل قول:
جبران میکنم:45:
چی میخوای اصلا:37:بگو
دوستان نماینده اندیشه میتونه با اینکه خودم نمیخوام خط رو جمع آوری کنه ؟! ... ( بهش اعتراض میکنم راجع به مشکلات میگه جمع آوری میکنم ! ) ... البته برام زیاد مهم نیست ... !
مگه تو بودی؟:31:نقل قول:
هرچی زور زدم مشخصاتشو ندادن گفتن خودمون تذکر میدیم :2:
اینم پینگ اندیشه که باز باید وایستیم تا شاید پینگ درست شه بتونید تعطیلات آخر هفته رو بازی کنیم :27:
پی نوشت: الان خو.ب شد(دیگه حوصله آپلود مجدد ندارم همینه:)
منم به زودی میام رفیق :20: پس باید امضامو عوض کنم:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
یعنی امنیت در حد هویج!نقل قول: