اره عزیز فرقش 3 4 کیلوبایته:n09:نقل قول:
Printable View
اره عزیز فرقش 3 4 کیلوبایته:n09:نقل قول:
دوستان کسی نگفت برای سرویس گرفتن اگه اینترنتی ثبت نام کنیم فرقی با ثبت نام حضوری نداره؟
به نظر من برید نمایندگی خیلی بهتره اگر خدای نکرده مشکلی وسطای کار پیش بیاد پیگیریش از نمایندگی خیلی راحت تره اینو شخصا تجربه کردمنقل قول:
دوستان کیفیت خط صیانتم بده نمیتونه بره روی 12 مگ ولی آسیاتک رو دارم تبدیلش میکنم به 12 مگ که البته اونم یک کابل کشی میخواهد ولی درست میشه هر موقع رفتم رو 12 مگ آسیاتک خبرشو بهتون میدم.الان روی 8 مگ هستم.(توی آسیا تک).درضمن در کل شبانه روز کلا شاید یک گیگ بیشتر دانلود نکنم نهایتا 2 گیگ.واسه همین دارم فکر میکنم سرعتهای شبانه نجومیم الان به دردم نمیخوره.(الان صبانت شبانه 600 تا 700 کیلوبایت سرعت دارم)
سلام با این خط میتونم نت 12 مگ صبانت رو بگیرم یا نه:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز متاسفانه نمیتونی.منم الان روی 6مگ نویزم 15 دسی بل هستش.پشتیبانی میگه نمیتونی.حتی حاضر نمیشه واسه یک دقیقه هم که شده واسه تست بزاره روی 12 مگ تا خودم با چشمای خودم ببینم که چراغ لینکم خاموش شد یا کلا قطعی دارم بعدش بگه نه.ولی در هر صورت با توجه به نویز 19 شما روی پهنای باند 3 مگ من معتقدم که نمیتونی 12 مگ رو بگیری متاسفانه.مشکلم از ما نیست.از مخابرات کشورمونه که اینقدر خطهای تلفنش بد کیفیته.(بعد شرکتا میان پهنای باند 10 و 12 مگ میزارن :n02: :n23: اول برید اساس کار رو درست کنید.)البته فکر کنم کسلیی که فاصلشون تا مرکز مخابراتی منطقشون زیر 1.5 کیلومتر باشه مشکلی نداشته باشن.نقل قول:
رو ده مگ که میشه دیگه؟چون قبلا از پارس نه مگ داشتم و قطع هم نمیشدنقل قول:
زنگ بزن به پشتیبانی و بگو میخواهی سرویس 12 مگ بگیری و بگو الان واسه تست اکانتتو روی 12 مگ ببندن.احتمالا میگن نه نمیشه نویز داری و از این حرفا ولی تو خیره تر از این حرفا باش و پیله کن بهشون مجبورن بزارن.اصلا طبق قانون خودشون باید واسه تست بذارن(ولی نمیدونم چرا با بهانه نویز هیچ وقت این کار رو نمیکنن ...پدرا)خلاصه اگر واست انجام داد بزار حداقل 24 ساعت تا 48 ساعت باشه تا ببینی قطعی داری یانه.اگر واقعا وضعیت نویزت خیلی خراب باشه به محضی که برات بزاره روی 10 یا 12 همونجا چراغ لینکت خاموش میشه.موفق باشی در این ره. :n02:نقل قول:
مودمت رو به نزدیک ترین خط به سرخط خونه وصل کن بعد عدداش رو بیاد بذار اینجا بعضی وقتا توی جاهای مختلف خونه کیفیت خط متفاوتهنقل قول:
آقا ما امروز زنگ زدیم به پشتیبانی صبانت و برای اولین بار یک آدم باحال با ما طرف شد و قبول کرد که بزاره واسمون رو 12 مگ.بعد دیدیم که بله خود مودم اتوماتیمک وار واسه اینکه چراغ لینک خاموش نشه پهنای باند رو کرده دقیقا 9.5 مگ و الان با این پهنای باند مشکلی ندارم و قطعی هم ندارم خوشبختانه(سرعت دانلود روزانه ام شده 1.1 مگابایت در ثانیه).بعد که به اپراتور(که بعدا فهمیدم مهندس بخش فنی هم هستش)توضیح دادم که چه کابل کشیهایی کردم واسه رفع نویز و از این خط فقط واسه اینترنت استفاده میشه و هیچ دستگاه تلفنی روی این خط وجود نداره گفت به احتمال زیاد باید از مرکز مخابراتی پورتتون مشکل داشته باشه.گفت 5 دقیقه دیگه زنگ بزن خبرشو بدم(5 دقیقه دیگه شاخ درآوردم اینقدر تحویل گرفت)بعد که زنگ زدم یک توضیحاتی داد که نفهمیدم ولی در نهایت گفت بله از تو مرکز مخابراتی پورتتون مشکل داره و شانس شما همین الان همکاران صبانتی اونجا بودن و میخواستن برن تو اتاق رانژه که مشکلتون رو حل کنن ولیکن بچه های شاتل اونجا مشغول بودن و هر بار فقط یک گروه میتونه بره داخل ولی 99درصد فردا مشکلتون رو حل میکنیم چون تست کردیم دیدیم خطتون تا 14 مگ رو هم جواب میده :n04::n19::n20:.خلاصه ما یک جاییمون عروسی برقرار شد حالا منتظریم فردا بشه ببینیم اینا حقیقت داشته یا همش یک رویای شیرین بوده.واسه سرعت شبانه هم یک چیزی گفت که واقعا فکم افتاد.یک چیزی تو مایه های اینکه از این به بعد سرعت روزانه و شبانه تقریبا یکی میشه ولی چون شبا تعداد مشترکین آنلاین خیلی بیشتر از روزه یک کمی سرعت احتمالا نسبت به روز کمتر میشه.فقط یک کمی :n04:.خلاصه رویاهای شیرینی دارم میبینم.حتی رویا و تصورشم زیباست گرچه مطمعنا هیچگاه به تحقق نخواهد پیوست. :n28: