شما پینگت به سرور ایران بالاسنقل قول:
اگه با کابل وصلی کابلت مشکل داره
یا اگه با وای فای وصلی درست آنتن نمیده و مشکل داری
و اگه هیچ کدوم این ها نیست قطعا خط تلفنت نویز داره یا سیم کشی داخل خونه ایراد داره
Printable View
شما پینگت به سرور ایران بالاسنقل قول:
اگه با کابل وصلی کابلت مشکل داره
یا اگه با وای فای وصلی درست آنتن نمیده و مشکل داری
و اگه هیچ کدوم این ها نیست قطعا خط تلفنت نویز داره یا سیم کشی داخل خونه ایراد داره
مخابرات دوست داره :)نقل قول:
ایشالا هر وقت خراب شد یه پیقام خصوصی بده تو آمارم ثبتش کنم
فک کنم رکورد شیکوندی
بعدم همه چیز سرعت دانلود نیست
سرعت آپلود + پینگ + سرعت باز کردن صفحه هم مهمه
صفحه خوب باز میکنه مشکلی نیست.پینگ هم داخلی 50حداکثر .نقل قول:
تا ابد هم خراب نخواهد شد تا بعضیا بسوزند.خخخخخخ:n19:
ممنون دوست عزیز ... تمام موارد قبلا چک شده ... از دو نوع سیم کابل استفاده شده ...حتی چندین نمونه سیم تلفن از پریز تا مودم تست شده (البته این مواردی بوده که درصد احتمالش را صفر میدونستم و لی از سر کنجکاوی و جای هیچ شکی باقی نماند این کار ها را انجام دادم ....) و مهمتر از همه نویز خط من 5 هست و SNR آن هم 30 هست ...که باعث نویز نمیشه ..نقل قول:
داداش پینگ داخلی 50 یکی از گند ترین پینگ ها برای بازی آنلاینه میتونی بپرسی !نقل قول:
داخلی من 30 هست پینگ خارجیم 230 اون موقع آتیش میگیرم تو بازی اون موقت تو داری میگی 50 ؟ :[
من اصلا بازی آنلاین نمیکنم.نقل قول:
خطم نویز داره وگرنه 10مگابیت سرعت داشتم. الان رو 3مگ بستن.
سرعت دانلود 350حدودا هست.
وو اینکه مخابرات بهترین isp ایران هست.:n20:
نقل قول:
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما این قضیه 1 ماهه رو تایید میکنید ؟! معلومه که نه ؟! پس ولش
شما نمیخاد بر این باشید که سرویس همه رو یکسان کنید به جاش بیاید مشکل همه رو اینجوری حل کنید
1- سرویس مخصوص دانلودر ها | سرعت دانلود: بالا | سرعت آپلود : متوسط | پینگ : ضعیف
2-سرویس مخصوص آپلودر ها | سرعت دانلود :متوسط یا کم | سرعت آپلود: بالا | پینگ : ضعیف
3-سرویس مخصوص گیمر های آنلاین | سرعت دانلود: متوسط یا کم | سرعت آپلود: متوسط | پینگ : بسیار عالی
آقا این حرف ها و تئوری های توطئه چیه الکی میریزید که نمیدونم یک ماه اول خوبه و بعدش داغون میکنند!؟ والا ما که چند ماهه داریم، به جز چند هفته پیش که همه مشکل داشتند و با کاهش سرعت روبرو بودند، مشکلی نداشته.
حتی قطعی مخابرات هم برای من از پارس آنلاین کمتره و به جز امشب که از یه 2 ساعت پیش اینترنت قطع شده، خدا رو شکر قطعی هم نداشتم. فعلا به وای فای همسایه وصل شدم :دی اولش فکر کردم شاید مشکل از من یا نهایت مرکز شهید قندی باشه ولی به این 2020 هم میزنگی اشغال میزنه اصلا، احتمالا الان قطعی داره مخابرات.
بله حرف شما کاملا صحیحه.بعضی ها نمیخواهند باور کنند مخابرات بهترین isp هست.نقل قول:
سلام سرویس من از اول شب تا هالا وصل نمیشه زنگ هم میزنم عصن نمیزاره به اپراتور وصل شم و یه پیغام خودکار گذاشتند که اختلال سراسری هستش البته میگه باز کردن سایت نه قطعی کامل .واقعن سراسریه ؟(الان هم با ایرانسل پست میزارم)